Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis

Sveikinu Anafora su medžio atgijimu. Aš taippat turiu toki medį jau metus laiko, o jsi dar nė vieno naujo lapelio neišleido. Kodėl? Šeip auga gražiai, aukštas.
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2008 04 20, 12:24)
Klausimas - ką dabar daryti su tom šaknim? Sodinti į žemę?  g.gif

Sodink greiciau i zeme ir dziaukis naujom gelytem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 04 20, 14:26)
Sodink greiciau i zeme ir dziaukis naujom gelytem  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus 4u.gif Tada dar klausimas - ar man sodinti kartu su jaunais stiebeliais ar geriau atskirai? Šią gėlytę pirkau prieš 2,5 m - reikia persodinti blush2.gif kaži, jeigu tie jauni lapeliai maži, o čia bus dideli g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2008 04 20, 15:57)
Ačiū visoms už sveikinimus  4u.gif Tada dar klausimas - ar man sodinti kartu su jaunais stiebeliais ar geriau atskirai? Šią gėlytę pirkau prieš 2,5 m - reikia persodinti  blush2.gif kaži, jeigu tie jauni lapeliai maži, o čia bus dideli g.gif

Sakyciau kad gal jokio skirtumo? g.gif Kip tau graziau atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2008 04 20, 15:57)
Ačiū visoms už sveikinimus  4u.gif Tada dar klausimas - ar man sodinti kartu su jaunais stiebeliais ar geriau atskirai? Šią gėlytę pirkau prieš 2,5 m - reikia persodinti  blush2.gif kaži, jeigu tie jauni lapeliai maži, o čia bus dideli g.gif

Kaip tau labiau norisi bigsmile.gif gali atskirai sodint jei daugiau vazonu norisi namuose turet lotuliukas.gif o gal kam padovanosi, sako geriausiai auga vogti arba dovanoti pinigeliai tongue.gif As tai difenbachijas virs 2metu taip vazoje auginau rolleyes.gif augo greiciau nei tos kur vazonuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 20 balandžio 2008 - 15:37
O kaip nori tai sodink mirksiukas.gif Kaip tau labiau patinka,bet aš tai sodinčiau atskirai ir kam nors padovanočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 04 20, 16:39)
O kaip nori tai sodink  mirksiukas.gif Kaip tau labiau patinka,bet aš tai sodinčiau atskirai ir kam nors padovanočiau  ax.gif

dosnu thumbup.gif bet jei jie maziukai, ilgai laukti reikes kol uzaugs didelis, o man grazu, kai jis didelis, todel gal sodinciau visus i viena.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 04 20, 17:18)
dosnu  thumbup.gif bet jei jie maziukai, ilgai laukti reikes kol uzaugs didelis, o man grazu, kai jis didelis, todel gal sodinciau visus i viena.

Nežinau nuo ko priklauso bet mano per 3 mėn tokis didelis užaugo kad aš jį dalinau, kadangi pas mane maži vaikai namie tai visos gėlės į viršų sukeltos
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2008 04 20, 17:29)
Nežinau nuo ko priklauso bet mano per 3 mėn tokis didelis užaugo kad aš jį dalinau, kadangi pas mane maži vaikai namie tai visos gėlės į viršų sukeltos

o mano per metus tik 4 sakos verysad.gif
Atsakyti
mano pinigų medis žiedą išleido wub.gif

gal žinot, ką reiškia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 04 20, 20:49)
mano pinigų medis žiedą išleido  wub.gif

gal žinot, ką reiškia?  rolleyes.gif

reiskia reikia dziaugtis biggrin.gif sveikinu
Atsakyti