sveikutes piniguociu myletojos
vat ruosiuosi ir as savaji piniguoti persodinti, perskaiciau puse sitos temeles (nu saziningai prisipazinsiu kad kitai pusei laiko neuzteko

) ir likau visai pasimetusi
mano piniguociui nuo padovanijimo jau praejo beveik du meteliai. puikiai jis auga, persodintas buvo tik viena karta (kai gavau dovanu, persodinau i vazona taikuri laika buvo sustojes augimas, bet po to vel pradejo augti) dabar jis yra issikerojes ir tikrai grazus, nusiirkau didesni vazona nes is sito istraukti speju pavyks tik vazono sudauzymo budu

ale prisiskaiciau kad tipo geriau tik truputi didesnis vazonas... o as nupirkau nu toki kokiais 4 cm didesni (nu nes kazkaip visi kiti man netiko arba buvo lygiai tokio pat dydzio kaip maniskis). mano piniguotis siaip toks tikrai ne is mazuju, parodyciau bet fotiko neturiu...
zodziu, kol nebuvau skaicius jusu temeles tai ramiausiai su juo gyvenau, laisciau tiek pat kiek kitas geles (bet pas mane greiciau kitos geles kencia nuo nedalaistymo negu piniguotis nuo perlaistymo), valiau su tom servetelem su trasom, patresavau karts nuo karto (nu kas kokius 3 menesius... tinginiukas esu..

) ir augo kuo puikiausiai jis man... o dabar taip uzsiparinau prisiskaicius kad net baisu ji persodinti bus
bet istikruju tai
norejau paklausti tokio dalyko:
pirmais metais kai gavau piniguoti, jo pati maziausia sakele buvo su vienu pageltusiu lapeliu (nu jinai isviso turejo gal tik tris, labai maza sakele). po truputi nugelto tai as ja nukirpau ir tiek ziniu. dabar po geru metu kita mazoji sakele gal su 5 lapeliais irgi po truputi gelsta gelsta ir tikrai nunyks. visos kitos sakos - didziosios - sveikos ir grazios. prisiskaiciau kad gali tiew gumbai but papuve, tik va kai persodinesiu nezinau ka daryt, ta mazoji sakele yra paciam kupsto viduryje. nesinori draskyti viso krumo gal paziuret kaip anos sakeles gumbas laikosi
gal sakau nieko tokio jei ir sita sakele tiesiog nukirpsiu ir viskas? net nezinau ka daryt.
patarkit kas su patirtim, nes persodineti ketinu pirmadieni, kai prasides jaunatis