QUOTE(Supergirl @ 2008 05 03, 20:09)
man persodinant dvi šakos nulūžo, viena tokia mažutė neūžauga buvo, o kita stambi ir graži. bet jau ir taip atsargiai aš ją judinau persodinant, kad tiesiog atsargiau ir neįmanoma buvo
o man viena šaka apsukus vazoną ėmė ir nulūžo akyse. o buvo pati didžiausia ir šviežiausia

būčiau žinojus, tai irgi būčiau parėmus.
čia dieną prieš persodinimą taip atsitiko, tai per tas dvi dienas nuostolis - trys šakos prarastos. gaila kažkaip, nes per žiemą ir pavasarį ji gal kokias 6 naujas šakas išleido.
tai dabar visas tris šakas sukišau į vandenį, tikiuosi, dar paleis šaknis
nesuprantu kaip jos galejo nuluzti, jus matytumete kaip as tempiau uz saku

kai ji norejau persodinti, niekaip nelindo tai teko vazona sukarpyti, tai isivaizduokit su kokia jiega tempiau.
nesuprantu kaip jums sakos linksta, as pabandziau savajam biski palenkti bet jos tikrai nenori guleti, tik viena saka buvo atsigulusi kai vaikas uz jos su visa jiega patempe, bet visvien nenuluzo, pririsau prie kitos sakos taip ji prirista pastovejo ir daugiau nebelinko...
gal truksta vandens augalui? nes seip jis kaupia vandeni lapuose ir apacioje kuo didesnes sakos tuo stambesnes turi buti.
Dar info visoms kas rase kad reikia persodinti zamioculca kad sakos nelinktu, bet juk bulve neturetu buti pacioje vazono apacioje. o turi buti prie pat zemes pavyrsiaus kitaip gali buti uzlieta.. nes juk apacioje zeme ilgiausia dziusta