Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

o man kyla asociacijos, susijusios su skalbimo priemonėm ax.gif

biski baisu, kai vaiko vardas asocijuojasi su šunų vardais, serialais, sklabimo priemonėmis, multikų herojų vardais ax.gif
Atsakyti

man visai grazus vardas, ir zymiai grazesnis uz aukse ar deimante, kuriu yra simtai lietuvoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Audrytele @ 2008 03 07, 17:01)
g.gif  unsure.gif Kai tokios Jūsų nuomonės, tai net nežinau...Bet man labai patinka šis vardukas. Jau nuo nėštumo pradžios galvojau, jei bus mergaitė - bus Perla. O dabar tiek neigiamų nuomonių. blink.gif Tik man, kaip ir Dontelai, nepriimtinas vardo atmetimo argumentas - serialinis...
P.S. Svarbi kiekviena Jūsų nuomonė, bet lauksiu ir teigiamų blush2.gif

Man grazus vardas, suneliui vienas is variantu buvo Perlys,bet davem varda Milius,del kurio beje irgi buvo tiek neigiamu nuomoniu doh.gif o dabar kazkodel visiem patinka ir sako,kad vaikui tinka biggrin.gif zodziu,geriau nekreipt demesio i neigiamas nuomones,ju bus visada,koki varda beisrinktumet,juk kiekvienam kitoks vardas patinka 4u.gif svarbu jusu ausiai jis mielas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2008 11 24, 10:35)
Man grazus vardas, suneliui vienas is variantu buvo Perlys

A jolki matalki doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 11 24, 10:17)
A jolki matalki doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nepatinka , kai vaikučius taip pavadina: Perla,Nikolė,Brunas...ir taip toliau...
Atsakyti
Man asmeniskai tai yra vardas, kuri priskirciau prie graziu, na pries kokius 4metelius man jis labai patiko, bet dabar jau yra grazesniu, todel savo dukrytes tokiu vardu nevadinciau. schmoll.gif
Atsakyti
Gražus ::}
Atsakyti
QUOTE(Audrytele @ 2008 03 07, 16:15)
Ar Jums gražus vardas mergaitei - Perla. Ar turite pažįstamų vaikiukų, pavadintų šiuo vardu?

as taip pat manau kad toks serijalinis..as asmeniskai tokio vardo nerinkciau vien jau del to kad paskui vaikai gali saipytis,na bus zodziu jiem ka prikisti..bet cia mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
La Perla apatinis trikotažas...
Atsakyti
Perla - man asmeniškai labai gražus vardas.Tikrai būtų vienas iš variantų, jei laukčiaus dukters.Ir visai nekreipčiau dėmesio, ką galvoja kiti apie šį vardą, kad asocijuojasi su skalbimo milteliais, apatiniu trikotažu...
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2008 11 23, 14:55)
man visai grazus vardas, ir zymiai grazesnis uz aukse ar deimante, kuriu yra simtai lietuvoje doh.gif

drinks_cheers.gif .
Tikrai grazus vardas!
Atsakyti