Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

QUOTE(~lilė~ @ 2008 11 25, 20:54)
Gražus ::}

man irgi smile.gif
Atsakyti
man negražus... geriau jau Deimantė jei ant brangiųjų akmenų patraukė smile.gif
Atsakyti
nu jau vardas doh.gif , man is kart pries akis mergina/ moteris su serialo verta savo istorija
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2008 11 26, 11:38)
Perla - man asmeniškai labai gražus vardas.Tikrai būtų vienas iš variantų, jei laukčiaus dukters.Ir visai nekreipčiau dėmesio, ką galvoja kiti apie šį vardą, kad asocijuojasi su skalbimo milteliais, apatiniu trikotažu...

Na , tuomet nereikia forume klausti "...kaip jums toks vardas?.."...Duotų vardą , kuris patinka ir kitų neklausinėtų.Apie vardus (kaip ir apie viską šiame pasaulyje) žmonės turi teisę turėti savo nuomonę.
Atsakyti
Mano katė Perla smile.gif Nors vadinu Perlita blush2.gif
Atsakyti
Man asmeniskai ss vardas labi grazus! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Florisita @ 2008 11 28, 12:43)
nu jau vardas doh.gif , man is kart pries akis mergina/ moteris su serialo verta savo istorija

Man irgi atrodo, jog cia nemaza meksikietisku serialu itaka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde @ 2008 12 02, 13:04)
Mano katė Perla  smile.gif Nors vadinu Perlita  blush2.gif

Mūsų katė irgi Perla (jau gavom su vardu, tai ir nekeitėm), nors pažįstu ir mergaitę vardu Perla.. bet iš esmės, žmogus vardą puošia, o ne atvirkščiai 4u.gif
Atsakyti
Čia kaip iš serialo rodyto per TV3 prieš keletą metųwink.gif Na kaip vardas kūdikėliui tai man asmeniškai ne kaip skamba..smile.gif
Atsakyti
Serialai... doh.gif O šiaip man šis vardas dar siejasi su perlinėm kruopom... blush2.gif
Atsakyti
rolleyes.gif prie vardo priprantama , bet visada reikia pagalvot kad ne miške gyveni , eis vaikas ir į darželi ir į mokykla ir kentės vien todėl kad tau tada atrodė thumbup.gif varijantas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugena @ 2008 12 02, 15:49)
Mūsų katė irgi Perla (jau gavom su vardu, tai ir nekeitėm), nors pažįstu ir mergaitę vardu Perla.. bet iš esmės, žmogus vardą puošia, o ne atvirkščiai  4u.gif

ir as pazistu viena kate vardu Perla
Atsakyti