kaimynu spanielis buvo vardu Perlius,o sisip kvepia meksikieciu serialais

QUOTE(Florisita @ 2008 11 28, 11:43)
nu jau vardas
, man is kart pries akis mergina/ moteris su serialo verta savo istorija

Is pradziu pagalvojau kad vardas nekoks.
perskaiciau visus komentarus ir pradejo patikt
Jokios traumos vaikui neizvelgiu
Normalus vardas, normali reiksme. Kad lietuvai prie naujesniu vardu reikai priprasti dauuuuug laiko, tai cia faktas. Be to lietuviai koncervatoriai, jiems "kitaip" = ""blogai" Man daug blogiau, kai duoda vaikui varda, kur kas antra toki registruoja
perskaiciau visus komentarus ir pradejo patikt

O man visai graziai skamba toks vardas ir originalus ganetinai...
Aisku dabar kai paskaitysiu komentarus auksciau itariu, kad asociaciju visiems visokiu saus i galva... Nieko nepadarysi, tokie jau tie zmones. Bet as tikrai galeciau irasyt toki varda i pasirenkamuju sarasa

Žinau vieną mergytę tokiu vardu, bet taip pat kaimynai turi ir taip pavadintą katę....

Vardas grazus bet labai jau neiprastas

Vardas gražus, tik kolkas kiek neįprastas
Manau greitu laiku turėsime Perlų kartą, kaip anksčiau , pavyzdžiui, buvo Jurgų ir Agnių bumas
.

Man nepatinka. Pas dukrą grupėje yra Perla - niekaip nepriprantu. Ir ne dėl to, kad kitoks, tiesiog negražus ir tiek. Aš irgi kažkaip šunį tokiu vardu įsivaizduoju.
Turiu pusseserę Lotos vardu, tai ji pati iš savęs juokiasi, kad jai tėvai šunišką vardą davė.
Turiu pusseserę Lotos vardu, tai ji pati iš savęs juokiasi, kad jai tėvai šunišką vardą davė.
Man sis vardas labai grazus

QUOTE(Ladylike @ 2008 03 15, 16:38)
Laba
Aš pažįstu 1 metukų (beveik) mergytę vardu Perla Myja, tėveliai rinkosi iš dviejų vardų ir nusprendė duoti abu..
Beje, jie gyvena Airijoje..
Aš asmeniškiai, tokio vardo savo mergytei neduočiau, bet negaliu sakyti, kad jis negražus ar kvailas, gal labiau įdomus, kitoks..
O dėl tų katyčių ir kalyčių, tai mano kalytės vardas Gabija..
O šis vardas labai populiarus tarp mergyčių! Bet mes jai tokio vardo nerinkome, jis jau buvo dokumentuose kai pirkome..
Vat taip ir būna, pas vienus dukrytė, pas kitus kalytė tokiu pat vardu..
Sėkmės apsisprendžiant!!

Aš pažįstu 1 metukų (beveik) mergytę vardu Perla Myja, tėveliai rinkosi iš dviejų vardų ir nusprendė duoti abu..

Aš asmeniškiai, tokio vardo savo mergytei neduočiau, bet negaliu sakyti, kad jis negražus ar kvailas, gal labiau įdomus, kitoks..

O dėl tų katyčių ir kalyčių, tai mano kalytės vardas Gabija..

Sėkmės apsisprendžiant!!

mano sunio vardas dokumentuose buvo zygis (zygimanto trumpinys), tai negi dabar galvosiu, kad sis vardas tinka tik gyvunams

nors as jo neduociau savo vaikui, nes man jis nera grazus
Oj neeee , mano drauge turi katyte Perla , tai man isvis nelimpa
mergytei duoti toki varda