Šis vardas gali būti gražus ir priimtinas tik tiems, kuriems labai patinka Pietų Amerikos serialai ir pagrindinės ir ne tik jų veikėjos su tokiu vardu
man vardas grazus, bet savo dukrytei neduociau, nes neyprastas. as niekaip nesugalvoju savo lelei vardo, o juk greit, po 10 dienukiu gimsim../sos, gal kas pades. nezinau tik ar berniukas ar mergyte. noriu trumpo, skambaus, stipraus...
Visada siūlau pagalvoti apie vaiką darželyje ir mokykloj. Jei nors viena asociacija kils (pvz, Perla-Terla) - garantuotai ir prilips. Net pačios nepastebėsit kaip pavadinsit kelis kartus kai bus kokia situacija. Ir juokas juokais, bet vargs vaikiukas kaip reikalas.

Labai grazus vardas

QUOTE(mazge1979 @ 2008 12 23, 11:41)
man vardas grazus, bet savo dukrytei neduociau, nes neyprastas. as niekaip nesugalvoju savo lelei vardo, o juk greit, po 10 dienukiu gimsim../sos, gal kas pades. nezinau tik ar berniukas ar mergyte. noriu trumpo, skambaus, stipraus...
čia pasiskaityk, daug nuorodų su vardais.
QUOTE(Giagute @ 2008 12 23, 11:43)
Visada siūlau pagalvoti apie vaiką darželyje ir mokykloj. Jei nors viena asociacija kils (pvz, Perla-Terla) - garantuotai ir prilips. Net pačios nepastebėsit kaip pavadinsit kelis kartus kai bus kokia situacija. Ir juokas juokais, bet vargs vaikiukas kaip reikalas. 

Kad kitą kartą gali nė nežinoti kokio pravardė prilips. Mūsų dukrytė -Eleonora, o kai pasakiau vyro kūmai, tai ji iš karto "Elena - dantim kalena". Jau man kaip skaudu buvo. Vat ir žinok kada kas prilips.
čia šiaip, pamąsčiau garsiai.
Beje, įdomu, kaip vis dėlto mamytė, kuri užvedė šią temą, pavadino dukrytę?
įdomus vardas,bet aš savo dukrytei pati nedėčiau.
Katę pavadinčiau tokiu vardu, bet tik ne dukrą

Labai jau saldus vardas ..
QUOTE(Audrytele @ 2008 03 07, 18:01)

P.S. Svarbi kiekviena Jūsų nuomonė, bet lauksiu ir teigiamų

Maziau imkit i plaucius, cia pilnas forumas kazkokiu neissiliejusiu mamyciu, nezinau ir kur tiek neigiamu emociju... Bet faktas, kad siame forume madingiausia savo vaikucius medziu vardais vadinti...
Pati as neturiu grieztos nuomones del vardo Perla, na pati ko gero kitaip sugalvociau mergyte pavadinti, taciau vien del to, kad as savo vaikuti kitaip pavadinsiu, jums tikrai neverta issizadeti savo vardo! Juk grozis ir yra ivairoveje!

QUOTE(Kristtute @ 2008 03 07, 18:11)
Kad šitaip tai per žiauru .. Man tiesiog nelabai patinka
Tragedija.
Nors mano katė patenkinta
Nors mano katė patenkinta

QUOTE(Rūta-Mėta @ 2009 01 27, 23:31)
Mano draugės katė Perla