Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

Šis vardas gali būti gražus ir priimtinas tik tiems, kuriems labai patinka Pietų Amerikos serialai ir pagrindinės ir ne tik jų veikėjos su tokiu vardu
Atsakyti
man vardas grazus, bet savo dukrytei neduociau, nes neyprastas. as niekaip nesugalvoju savo lelei vardo, o juk greit, po 10 dienukiu gimsim../sos, gal kas pades. nezinau tik ar berniukas ar mergyte. noriu trumpo, skambaus, stipraus...
Atsakyti
Visada siūlau pagalvoti apie vaiką darželyje ir mokykloj. Jei nors viena asociacija kils (pvz, Perla-Terla) - garantuotai ir prilips. Net pačios nepastebėsit kaip pavadinsit kelis kartus kai bus kokia situacija. Ir juokas juokais, bet vargs vaikiukas kaip reikalas. unsure.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2008 12 23, 11:41)
man vardas grazus, bet savo dukrytei neduociau, nes neyprastas. as niekaip nesugalvoju savo lelei vardo, o juk greit, po 10 dienukiu gimsim../sos, gal kas pades. nezinau tik ar berniukas ar mergyte. noriu trumpo, skambaus, stipraus...

čia pasiskaityk, daug nuorodų su vardais.

QUOTE(Giagute @ 2008 12 23, 11:43)
Visada siūlau pagalvoti apie vaiką darželyje ir mokykloj. Jei nors viena asociacija kils  (pvz, Perla-Terla) - garantuotai ir prilips. Net pačios nepastebėsit kaip pavadinsit kelis kartus kai bus kokia situacija. Ir juokas juokais, bet vargs vaikiukas kaip reikalas. unsure.gif

Kad kitą kartą gali nė nežinoti kokio pravardė prilips. Mūsų dukrytė -Eleonora, o kai pasakiau vyro kūmai, tai ji iš karto "Elena - dantim kalena". Jau man kaip skaudu buvo. Vat ir žinok kada kas prilips.
čia šiaip, pamąsčiau garsiai.

Beje, įdomu, kaip vis dėlto mamytė, kuri užvedė šią temą, pavadino dukrytę?
Atsakyti
įdomus vardas,bet aš savo dukrytei pati nedėčiau.
Atsakyti
Katę pavadinčiau tokiu vardu, bet tik ne dukrą doh.gif
Atsakyti
Labai jau saldus vardas ..
Atsakyti
QUOTE(Audrytele @ 2008 03 07, 18:01)
g.gif  unsure.gif Kai tokios Jūsų nuomonės, tai net nežinau...Bet man labai patinka šis vardukas. Jau nuo nėštumo pradžios galvojau, jei bus mergaitė - bus Perla. O dabar tiek neigiamų nuomonių. blink.gif Tik man, kaip ir Dontelai, nepriimtinas vardo atmetimo argumentas - serialinis...
P.S. Svarbi kiekviena Jūsų nuomonė, bet lauksiu ir teigiamų blush2.gif

Maziau imkit i plaucius, cia pilnas forumas kazkokiu neissiliejusiu mamyciu, nezinau ir kur tiek neigiamu emociju... Bet faktas, kad siame forume madingiausia savo vaikucius medziu vardais vadinti...

Pati as neturiu grieztos nuomones del vardo Perla, na pati ko gero kitaip sugalvociau mergyte pavadinti, taciau vien del to, kad as savo vaikuti kitaip pavadinsiu, jums tikrai neverta issizadeti savo vardo! Juk grozis ir yra ivairoveje! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 03 07, 18:11)
Negražus  schmoll.gif

Kad šitaip tai per žiauru .. Man tiesiog nelabai patinka
Atsakyti
Tragedija.
Nors mano katė patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta-Mėta @ 2009 01 27, 23:31)
Tragedija.
Nors mano katė patenkinta biggrin.gif

Mano draugės katė Perla 4u.gif Tai kaip katytei, visai tinka, bet mergaitės tokiu vardu neįsivaizduočiau schmoll.gif Audrytele, neimkit į galvą, geriausia konsultuotis su vyru, su namiškiais šiuo klausimu, o jei šis vardelis išties labai gražus, labai labai, tai pirmyn 4u.gif Beje, man iki šiol labai gaila, kad nė vieno iš sūnų Kristupu negalėjau pavadinti - vyrui vis kliuvo tas antras dėmuo -tupas. Jis niekaip su įituo negalėjo susitaikyti ir buvo kategoriškai prieš šį vardą. Nusileidau. Bet va, vis pagailiu... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo #vėja#: 28 sausio 2009 - 08:14