Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

QUOTE(Pupa32 @ 2008 03 08, 15:20)
Nu sitas vardas labai grazus katytei arba kalytei. tarp kitko kaimyne kaip tik sitokiu vardu pavadino savo koli veisles kalaite. jai labai tinka tas vardas, nes kailis geltonas su baltais ir dar taip zvilga...

Labukas ,o pas mus kaimynai suniuka Granta turi ir Ara.Taip pat zinau tokiais vardais zmogeliukus.Nu pavadino dukryte tokiu vardu ir kas svrabu teveliams grazu ir gerai. smile.gif
Atsakyti
o man nieko visai nieko vardukas.
Atsakyti
Ne mano skonio. schmoll.gif

Ar nera graziu lietuvisku vardu? g.gif
Atsakyti
negražu. lygiai taip, kaip ir Auksė ar Deimantė. marazmas.
Atsakyti
QUOTE(Audrytele @ 2008 03 07, 17:01)
g.gif  unsure.gif Kai tokios Jūsų nuomonės, tai net nežinau...Bet man labai patinka šis vardukas. Jau nuo nėštumo pradžios galvojau, jei bus mergaitė - bus Perla. O dabar tiek neigiamų nuomonių. blink.gif Tik man, kaip ir Dontelai, nepriimtinas vardo atmetimo argumentas - serialinis...
P.S. Svarbi kiekviena Jūsų nuomonė, bet lauksiu ir teigiamų blush2.gif

Tikrai siulau gerai pagalvoti ir pasieiskoti kito varduko, kaip jau ir anksciau mergaites minejo- Perla tiktu kalytei ar katytei, bet ne mylimam vaikuciui. Nebent jei jus gyvenat kur Meksikoje, Ispanijoje ar Venesueloje rolleyes.gif
Kartais is to didelio rasto iseinama is krasto ir per dideli mandruma, gaunasi visiska nesamone. Norit reto, grazaus vardo-pasiimkit vardyna ir pasieiskokit, pasiziurekit reiksmes ir kilme. Yra daugybe graziu vardu, kai kurie buvo musu kartos vardai ir siais laikais vaikiukiu tokiais vardais tikrai nedaug. Kam imti kazkokia svetimybe, kai yra daug garziu krikscionisku ir lietuvisku vardu?
Atsakyti
Man tai nelabai.
Žinau vieną mergaitę, vardu Perlė. Kažkaip nei tinka, nei gražu ax.gif
Atsakyti
Nors ir pirma karta girdziu toki varda, bet gal ir visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Gražu jei gyvenčiau kur pietuose,bet manau kad tas vardas ir pasirodė pas mus nuo serialų įtakos ax.gif
Atsakyti
Man nepatinka.
Serialais kvepia.
Atsakyti
ziurint kur tu gyveni ,jei uzsieny tai tiks ,na lietuvelej gal nelabai
Atsakyti
Nei Perla, anei Perlė (labai jau panėši į Terlė).. schmoll.gif
Tik mano asmeninė nuomone, - kvailas vardas. Bet gi statistika rodo, kad kai kam ir gražus.
Atsakyti
Zinau mergaite vardu perla , jai 4 metukai , pradzioje keista keista visiem buvo , bet dabar jos vardos yprastas kaip ir kokia agne ar aiste
Atsakyti