QUOTE(Audrytele @ 2008 03 15, 14:23)
Grazus man tas vardas. Bet kai susumuoju Jusu nuomones: uz ir pries si varda, nezinau ir ka besirinkt.
Pasiziuriu i dukryte, atrodo ir labai tiktu jai sitas vardelis, bet atsiverciu Jusu daugelio nuomones apie ji ir vel susimastau, o jau dukrytei 2 savaiteles, ir dar vis be vardelio

Na dar karta paisiziurek i savo dukryte, ar tu tikrai jai linki,kad is jos varduko tyciotusi ar tu tikrai nori nuskriausti savo brangiausia zmoguti???
Yra daugybe graziu varduku, juk tikrai turit dar koki varduka pasirinke be sito??
Laba
Aš pažįstu 1 metukų (beveik) mergytę vardu Perla Myja, tėveliai rinkosi iš dviejų vardų ir nusprendė duoti abu..
Beje, jie gyvena Airijoje..
Aš asmeniškiai, tokio vardo savo mergytei neduočiau, bet negaliu sakyti, kad jis negražus ar kvailas, gal labiau įdomus, kitoks..
O dėl tų katyčių ir kalyčių, tai mano kalytės vardas Gabija..
O šis vardas labai populiarus tarp mergyčių! Bet mes jai tokio vardo nerinkome, jis jau buvo dokumentuose kai pirkome..
Vat taip ir būna, pas vienus dukrytė, pas kitus kalytė tokiu pat vardu..
Sėkmės apsisprendžiant!!

QUOTE(Audrytele @ 2008 03 07, 16:15)
Ar Jums gražus vardas mergaitei - Perla. Ar turite pažįstamų vaikiukų, pavadintų šiuo vardu?
Aš pažįstu 1 metukų (beveik) mergytę vardu Perla Myja, tėveliai rinkosi iš dviejų vardų ir nusprendė duoti abu..

Aš asmeniškiai, tokio vardo savo mergytei neduočiau, bet negaliu sakyti, kad jis negražus ar kvailas, gal labiau įdomus, kitoks..

O dėl tų katyčių ir kalyčių, tai mano kalytės vardas Gabija..

Sėkmės apsisprendžiant!!

manau reiketu sugalvoti kita varda: Milda Simona Aiste Migle Jurate Ugne Ruta Monika Aurelija Aureja Kamile Ieva Liepa Emilija Amelija Maja
QUOTE(tasha @ 2008 03 15, 15:28)
Na dar karta paisiziurek i savo dukryte, ar tu tikrai jai linki,kad is jos varduko tyciotusi ar tu tikrai nori nuskriausti savo brangiausia zmoguti???
Yra daugybe graziu varduku, juk tikrai turit dar koki varduka pasirinke be sito??
Rasau dar vis del to pacio varduko.Nesupratau, Tasha, ka tu ten parasei, kad is tokio varduko gali tyciotis. Kazin kokiu budu tyciotis gali? Vardas trumpas, kiek susije su vardu pravardziuot neimanoma, vardo reiksme grazi) Tai kur tu cia galimybe saipytis matai? Jei del serialo - tai keistas argumentas pasityciojimui. As nesakau, kad nera graziu kitu varduku, bet man yra baisu, kai dabar vaikus masiskai tais paciais vardais vadina. Tikrai nenoreciau, o manau ir mano dukryte nebutu patenkinta, jei jos klaseje bus kelios Austejos, kelios Aneles, kelios Gabijos, Aistes ir t.t. Kai vardukas retas, isskirtinis - tai, manau, yra daug geriau

Papildyta:
QUOTE(,2008 03 15, 20:37)
manau reiketu sugalvoti kita varda: Milda Simona Aiste Migle Jurate Ugne Ruta Monika Aurelija Aureja Kamile Ieva Liepa Emilija Amelija Maja
Aciu,yeahva.Gana dideli vardu sarasa pateikei. Bet varduko noriu isskirtinio, o ne tokio, kad kas kelintas vaikas butu pavadintas tokiu vardu. Tavo pateiktame sarase vien super dazni vardai. Na gal kiek Jurate yra dabar ne toks paplites, bet nuo anksciau ju pilna, o ir vardas man labai negrazus.

QUOTE(Audrytele @ 2008 03 17, 10:00)
Rasau dar vis del to pacio varduko.Nesupratau, Tasha, ka tu ten parasei, kad is tokio varduko gali tyciotis. Kazin kokiu budu tyciotis gali? Vardas trumpas, kiek susije su vardu pravardziuot neimanoma, vardo reiksme grazi) Tai kur tu cia galimybe saipytis matai? Jei del serialo - tai keistas argumentas pasityciojimui. As nesakau, kad nera graziu kitu varduku, bet man yra baisu, kai dabar vaikus masiskai tais paciais vardais vadina. Tikrai nenoreciau, o manau ir mano dukryte nebutu patenkinta, jei jos klaseje bus kelios Austejos, kelios Aneles, kelios Gabijos, Aistes ir t.t. Kai vardukas retas, isskirtinis - tai, manau, yra daug geriau 
[

[
taip, be abejo, kai vardas retas ir išskirtinis, yra tėvams įdomiau. bet yra daugybė retų, išskirtinių vardų, kurie yra norminai, įrašyti į vardynus, be lietuvių k. taisyklių pažeidimų. Perla - neatitinka nei 1 iš šių kriterijų. graži reikšmė? na bet gi ne 1 ir ne 2 vardai yra su gražia reikšme. pvz viena supermamytė pavadino savo dukrą Bazile (reikšmė: karališka) - va tau ir variantas - retas, prasmingas, norminis ir išskirtinis. ir daugiau gi tokių vardukų yra.
ir dar, lyg tai jau minėjau, kad pagal lt taisykles turėtų būti ne Perla, o Perlė

bet bet kokiu atveju, man tai šis vardas nesąmoningas

Aciu ingalp
Neturiu ka pridurti, isdestei viska konkreciai

kazkokia preke maciau Maximoj... "Perlum" vadinosi.....
perla,marijana,lus marija ir tt...kosmaras

Nu o man dar Aukse grazus