Negrazus

Aš pažįstu mergytę, vardu Perla. Ji mano dukrytės pusseserė. Visai gražus man šis vardukas.
nu ne, perla - terla,

Man nelabai
toks is serijalu, kazkas panasaus verge izaura ir t.t.

Tai ar jau pavadinot savo dukryte?
Prisiskaiciau visokiu komentaru del varduko
Pasijutau pagal komentarus ir is gilaus kaimo, ir be galo neisprususia, ir mokslu nebaigusia, kad toki vardeli dukrytei daviau
Nors anaiptol viskas atvirksciai yra
O del varduko esu patenkinta, vardukas tiesiog prilipo mano mergytei, atrodo kitoks jai ir netiktu
Aisku, vieniems jis labai patinka, kitiems labai nepatinka, bet juk kiekvienas vardas turi savo gerbeja...

QUOTE(Dontela @ 2008 03 26, 13:28)
Tai ar jau pavadinot savo dukryte?
Pasijutau pagal komentarus ir is gilaus kaimo, ir be galo neisprususia, ir mokslu nebaigusia, kad toki vardeli dukrytei daviau
Nors anaiptol viskas atvirksciai yra
O del varduko esu patenkinta, vardukas tiesiog prilipo mano mergytei, atrodo kitoks jai ir netiktu
Aisku, vieniems jis labai patinka, kitiems labai nepatinka, bet juk kiekvienas vardas turi savo gerbeja... 

Tai prie visokiu vardu priprantama. Po to atrodo, kad taip ir turi buti

Noriu tik paklausti, kodel kilo mintis pavadinti savo dukryte tokiu vardu? Pati sugalvojote toki varda, radote vardu zodyne ar serialai padare itaka?..

QUOTE(kiprija @ 2008 03 26, 19:56)
Tai prie visokiu vardu priprantama. Po to atrodo, kad taip ir turi buti
Noriu tik paklausti, kodel kilo mintis pavadinti savo dukryte tokiu vardu? Pati sugalvojote toki varda, radote vardu zodyne ar serialai padare itaka?..

Serialu neziuriu. Nors jei atvirai pasakius, ziurejau labai seniai du: Verge Izaura ir Turtuoliai irgi verkia

- vardukas graziai skamba, labai dera prie pavardes;
- trumpas, nebus vardo iskraipymu;
- reiksme grazi ir svarbiausia,
- tik gimus, ja tevelis pavadino perliuku.

Man nelabai patinka sis vardas, bet dar priklauso nuo pavardes. Ar derinasi, koks skambesys.