Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

Negrazus schmoll.gif
Atsakyti
Aš pažįstu mergytę, vardu Perla. Ji mano dukrytės pusseserė. Visai gražus man šis vardukas.
Atsakyti
man tai asociacija su maisto produktais.. perlines kruopos smile.gif Tada galima idomius vardus tiesiog on-line kurti duone, pienas - piene biggrin.gif lotuliukas.gif druske, grika, mane, ryze lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ne, perla - terla, hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Man nelabai
Atsakyti
toks is serijalu, kazkas panasaus verge izaura ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Tai ar jau pavadinot savo dukryte? smile.gif
Prisiskaiciau visokiu komentaru del varduko biggrin.gif Pasijutau pagal komentarus ir is gilaus kaimo, ir be galo neisprususia, ir mokslu nebaigusia, kad toki vardeli dukrytei daviau lotuliukas.gif Nors anaiptol viskas atvirksciai yra lotuliukas.gif O del varduko esu patenkinta, vardukas tiesiog prilipo mano mergytei, atrodo kitoks jai ir netiktu smile.gif Aisku, vieniems jis labai patinka, kitiems labai nepatinka, bet juk kiekvienas vardas turi savo gerbeja... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dontela @ 2008 03 26, 13:28)
Tai ar jau pavadinot savo dukryte? smile.gif
Prisiskaiciau visokiu komentaru del varduko biggrin.gif  Pasijutau pagal komentarus ir is gilaus kaimo, ir be galo neisprususia, ir mokslu nebaigusia, kad toki vardeli dukrytei daviau lotuliukas.gif Nors anaiptol viskas atvirksciai yra lotuliukas.gif O del varduko esu patenkinta, vardukas tiesiog prilipo mano mergytei, atrodo kitoks jai ir netiktu smile.gif Aisku, vieniems jis labai patinka, kitiems labai nepatinka, bet juk kiekvienas vardas turi savo gerbeja... biggrin.gif

Tai prie visokiu vardu priprantama. Po to atrodo, kad taip ir turi buti mirksiukas.gif
Noriu tik paklausti, kodel kilo mintis pavadinti savo dukryte tokiu vardu? Pati sugalvojote toki varda, radote vardu zodyne ar serialai padare itaka?.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2008 03 26, 19:56)
Tai prie visokiu vardu priprantama. Po to atrodo, kad taip ir turi buti  mirksiukas.gif
Noriu tik paklausti, kodel kilo mintis pavadinti savo dukryte tokiu vardu? Pati sugalvojote toki varda, radote vardu zodyne ar serialai padare itaka?..  g.gif

Serialu neziuriu. Nors jei atvirai pasakius, ziurejau labai seniai du: Verge Izaura ir Turtuoliai irgi verkia lotuliukas.gif Kai gime dukryte, gimdyme dalyvavo vyras ir mano sesuo smile.gif. Tik uzgimus musu dukrytei, jis pabuciavo mane ir pirmi zodziai buvo tokie: Aciu, musu perliukas jau su mumis. Net nesusimastes pasake. Paskui, jau palatoje as ir sakau, reikes dabar varduka dukrytei galvot, o sesuo ir sako: ji galima sakyti atsinese varduka, tegul buna Perla. smile.gif Pasiziurejau i dukryte, ji tikrai man kaip perliukas atrode smile.gif Vat taip ir gime vardukas. Kai jau grizom is ligonines ir pasakem artimiesiems, draugams kokiu vardu bus pavadinta dukryte, kai kurie is ju labai mus atkalbinejo, neva tai serialinis vardas.Serialo nemaciau, o jei ir buciau maciusi, kodel gi nepavadinus graziu vardu. Juk ne aktoriu garbei vadini doh.gif Del sio varduko ziurejom ir zodyne, gal ir norejosi daugiau lietuvisko varduko, bet lietuviskas variantas Perlė visai neskambejo.Ilgai svarste sudejom visus uz:
- vardukas graziai skamba, labai dera prie pavardes;
- trumpas, nebus vardo iskraipymu;
- reiksme grazi ir svarbiausia,
- tik gimus, ja tevelis pavadino perliuku. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Man nelabai.
Atsakyti
Man nelabai patinka sis vardas, bet dar priklauso nuo pavardes. Ar derinasi, koks skambesys.
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti