Įkraunama...
Įkraunama...

Perla

O man gražus ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tik šiandien girdėjau šaukiant šunį perla(pekinesą) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fiona35: 28 kovo 2008 - 19:58
rolleyes.gif pobaisis.
Atsakyti
vardas grazus, bet labai daug sunu tokiu vardu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dontela @ 2008 03 27, 01:04)
Serialu neziuriu. Nors jei atvirai pasakius, ziurejau labai seniai du: Verge Izaura ir Turtuoliai irgi verkia lotuliukas.gif Kai gime dukryte, gimdyme dalyvavo vyras ir mano sesuo smile.gif. Tik uzgimus musu dukrytei, jis pabuciavo mane ir pirmi zodziai buvo tokie: Aciu, musu perliukas jau su mumis. Net nesusimastes pasake. Paskui, jau palatoje as ir sakau, reikes dabar varduka dukrytei galvot, o sesuo ir sako: ji galima sakyti atsinese varduka, tegul buna Perla.  smile.gif Pasiziurejau i dukryte, ji tikrai man kaip perliukas atrode smile.gif Vat taip ir gime vardukas. Kai jau grizom is ligonines ir pasakem artimiesiems, draugams kokiu vardu bus pavadinta dukryte, kai kurie is ju labai mus atkalbinejo, neva tai serialinis vardas.Serialo nemaciau, o jei ir buciau maciusi, kodel gi nepavadinus graziu vardu. Juk ne aktoriu garbei vadini doh.gif Del sio varduko ziurejom ir zodyne, gal ir norejosi daugiau lietuvisko varduko, bet lietuviskas variantas Perlė visai neskambejo.Ilgai svarste sudejom visus uz:
- vardukas graziai skamba, labai dera prie pavardes;
- trumpas, nebus vardo iskraipymu;
- reiksme grazi ir svarbiausia,
- tik gimus, ja tevelis pavadino perliuku. wub.gif  4u.gif

nuostabi istorija ir laaabai grazus vardas mergytei:* wub.gif
Atsakyti
man grazus vardas ax.gif
Atsakyti
Mūsų aukė savo baltą katę PERLA pavadinus ax.gif

Na man kažkaip ne žmogui...
Atsakyti
Labai grazus vardas, bet asocijuojasi su meksikietiskais serialais.
Atsakyti
Uf, ar šį vardą apmokėjo koncernas "La Perla"? Arba mama - šio apatinio trikotažo gerbėja? doh.gif
Atsakyti
Kas dėl gyvūniškumo to vardo, tai mano tetule savo kale buvo Asta pavadinus, tai ka, man dabar verkt, kad aš šunišką vardą nešioju g.gif .
O aplamai, tai kiek žmonių - tiek nuomonių.
Man šis vardas kaip vardas.
Aš savo dukrą kai Eva pavadinau, irgi buvo visokiausių komentarų ir nuomonių... ir prūsiškas, ir iš serialų (ir dar neigiamos herojės kažkokios lotuliukas.gif ), vaje, turbut velniūkšte užaugs doh.gif ... bet man tas vardas patiko ir tiek...
Jei visiems patiktų vienodi vardai - nebūtų įvairovės... po šiai dienai būtume visos Birutės ir Onutės (nieko prieš šiuos vardus neturiu wink.gif )
Atsakyti
Vardas kaip vardas,yra ir baisesniu,o kai mergaite paaugs tai mokykloj jos bendraamzes tikrai nebus girdejusios apie tuos seniau rodytus serialus, todel po keleriu metu niekam neklius, kad jis labai serialiskas. Bet parduotuvese yra aliejus tokiu pavadinimu,yra koncervai katems tokiu pavadinimu, ir mazai tiketina, kad tie staiga dings is lentynu. tokios asociacijos nera malonios wink.gif
Atsakyti
La Perla - apatiniai. Nežinau, žavu, kad pavadino perliuku, labai gražu, bet vardas toks... geriau šiaip perliuku ir vadinkit o ne princese tongue.gif Bet vardas man nylabai ax.gif
Atsakyti