Įkraunama...
Įkraunama...

Klivija

QUOTE(christy @ 2008 05 23, 12:59)
Pasirodom ir mes savo žiedelius  ax.gif

Dziugu, kad ziedeliai dar vienus namucius aplanke wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 05 21, 20:09)
Ir dar vienas klausimėlis: kurioje buto pusėje jus laikot savo klivijas? Kolkas pastačiau ant vakarinės palangės, bet galvoju, kad jai nuo pietų iki pat vakaro turbūt negerai bus ta tiesioginė saulė  g.gif Gal ją tiesiog truputėlį toliau nuo lango pastatyt ir viskas? AR geriau išvis išnešt į kitą kambarį, kurio langai į pietų pusę?  smile.gif Patarkit, merginos  4u.gif

mano irgi tokiam kambari auga klivijos, tik jos ne ant palanges stovi, o prie sienos kur nepasiekia tiesioginiai saules spinduliai rolleyes.gif

QUOTE(christy @ 2008 05 23, 12:59)

wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(christy @ 2008 05 23, 13:59)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 23, 15:51)
mano irgi tokiam kambari auga klivijos, tik jos ne ant palanges stovi, o prie sienos kur nepasiekia tiesioginiai saules spinduliai rolleyes.gif
wub.gif  thumbup.gif

Aš irgi dabar pastačiau kliviją prie sienos, o ne ant palangės smile.gif
Atsakyti
Apsiziurejau, kad mano seniausia klivija ziedkoti leidzia, o as kaip tik norejau vaikus atidalint, kurie jau perzydejo. Teks dar palaukt.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 25, 18:33)
Apsiziurejau, kad mano seniausia klivija ziedkoti leidzia, o as kaip tik norejau vaikus atidalint, kurie jau perzydejo. Teks dar palaukt.

Malonus toks laukimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 05 25, 18:33)

kaip faina bigsmile.gif
Atsakyti
Štai taip atrodė 05 26d klivijos, kurios planuoja žydėti:
user posted image
user posted image
Čia antra žydės..pagal eiliškumą šešta..:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 05 26, 09:17)
user posted image

sita tai kai miskas atrodo bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ten dar ne miškas. Matosi tik 3-4 iš devynių, ant palangės tupinčių. Dar 8 išdėstytos kambaryje. Šis kampas kambaryje atrodo taip:
user posted image
Kitam kambaryje tik 6 ir visos ant palangės telpa..:
user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Norėjau paklausti patarimo - auginu kliviją jau daug metų žydi kas metai wub.gif kažkur vasario -kovo mėnesį, nieko ypatingo nedarau jai, bet išaugo išbujojo, apsivaikuoja(nuraunu vis tuos vaikus blush2.gif nes iš vazono ir taip lipa) Bet dabar pasidarė taip, kaip dar niekad nebuvo - apatiniai lapai kažkaip išvirto unsure.gif tai nesumąstau ką daryt - ar juos nuskint, ar palikt, patys nudžius, o gal jau didesnio vazono prašos g.gif
???
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2008 05 26, 10:02)
Ten dar ne miškas. Matosi tik 3-4 iš devynių, ant palangės tupinčių. Dar 8 išdėstytos kambaryje. Šis kampas kambaryje atrodo taip:
Kitam kambaryje tik 6  ir visos ant palangės telpa..:

nu kaip man grazu wub.gif kad ir nezydi, bet vistiek wub.gif jega thumbup.gif
Atsakyti