QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 20, 11:28)
Sveikos
Nusipirkom vakar KENWOOD KM266. Man labai patiko, kad maisymo indas (teslos) yra metalinis. Noretusi, kad ir tie pjaustymo indai ir kokteiline butu stikliniai, nes stiklas man kazkaip patvariau atrodo (jei nenukrenta:) ). Kolkas dar nespejau visko isbandyt, bet bulves kai tarkuoja galiukai nemazi lieka. Ir teisingai jau buvo pasakyta, indas pjaustymui tikrai mazokas. Dar man nelabai patinka, kad tie danteliai, kur suka peiliukus yra plastmasiniai, na bet tikiuosi laikys. Siule uz pinigus prastst garantija iki 5 metu, bet kad sako garantija is esmes varikliui, nes labai sunku irodyt, kad tarkim suskilo indas nenumestas, o nuo naudojimo. Nutarem, kad jei po 2 metu suges, jau bus naujesni modeliai, busim isbande ir zinosim kokokiu funksciju mum tikrai reikia ir isigysim nauja.
Ir iskilo klausimas - instrukcijoj raso, kad gali plauti indaplovej, bet ar kasnors bande? Man baisu, kad tas karstas vanduo nepakenktu plastmasei. Lauksiu komentaru

Turiu Kenwood Premier Major KMM760, plaunu indaplovėje... viskas gerai, plasmasė nebijo

Komplektacijoje buvo tik stiklinis blenderis. Visą kitą tenka pirkti atskirai.
Tačiau daiktas rimtas, plakimo reikmenys metalas į metalą, tačiau dirba gana garsiai (preiš tai turėjau Philips tai dirbo tyliau), bet rezultatais patenkinta 100%
Be to priedų galima nusipirkti visiems gyvenimo atjejams, čia jau nuo fantazijos priklauso.
Tad jei kam reikia mažesnio tai KMC560 vertas dėmesio.
Mano senukas Philips per 6 metus nesugedo, tačiau nuo dažno naudojimosi susidėvėjo plastikinės jungtys ir pradėjo prašokinėti... tad teko keist, bet jau žinojau ko reikia ir ko ne