Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 2

QUOTE(emuxxx @ 2009 06 17, 22:45)
Sakykit, o kaip bulviu tarkavimo diskas? g.gif Bulviu tarkavimo masina baigia numirt, tai mastau ar kenwood diskas gali atstoti sena gera bulviu tarkavimo masina biggrin.gif ? g.gif

Nežinau kaip su Kenwood, bet Philips HR7775 sutarkuoja neblogai, palyginus su tais, kokiais yra tekę naudotis anksčiau. Ir galiukų labai mažai lieka. Tik... visgi senosios gerosios bulvių tarkavimo mašinos neatstoja ax.gif Vien dėl to, kad tas tarkavimas toks kitoks biggrin.gif peiliukų mažiau, sunkiau tą bulvę "griebia" 4u.gif
Atsakyti
Vilniečiai, gal kas turit nereikalingą plaktuvą nuo Philips essence kombaino? Maniškis subyrėjo... verysad.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklausti gal kas nors naudojat Bosch kombainus? Mane sudomino BOSCH MUM4630 modelis g.gif Ir dar norėjau pasiteiraut dėl Ronic, labai neblogi atsiliepimai, kaina šiek tiek kandžiojasi, bet už kokybę juk negaila. Jeigu iš tikrųjų ten kokybė. Berods lapkričio mėn. jie turės parodą Kaune, galima bus nusipirkti šiek tiek pigiau, nors kas ten žino... g.gif
Atsakyti
Laba diena forumo dalyves biggrin.gif Labai daug skaiciau apie virtuvinius kombainus, bet nuo tos gausos net pasimeciau g.gif Noriu jusu patarimo: issirinkau du variantus

Vienas PHILIPS HR7775
http://www.senukai.l...st_tab=articles

ir kitas KENWOOD KM266

butu gerai isgirsti jusu nuomone, apie viena ir kita kombaina? Kokie yra minusai?
As linkusi prie KENWOOD KM266, bet labai jau giria tuos Philipsus lotuliukas.gif
Laukiu atsakymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare v @ 2009 07 01, 09:00)
PHILIPS HR7775

PHILIPS HR7775 pati neseniai pirkau ir labai džiaugiuosi juo. O atsiliepimų šitoj temoj irgi apie jį yra, pati irgi rašiau biggrin.gif Nepatingėkit perskaityt keletą puslapių atgal mirksiukas.gif

Apie Kenwood nežinau, nesidomėjau jais rinkdamasi kombainą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare v @ 2009 07 01, 10:00)
...
ir kitas KENWOOD KM266

butu gerai isgirsti jusu nuomone, apie viena ir kita kombaina? Kokie yra minusai?
As linkusi prie KENWOOD KM266, bet labai jau giria tuos Philipsus  lotuliukas.gif 
Laukiu atsakymu biggrin.gif

pirmiausia tai kenwood'o km 266 ne toks dizainas, ne ta foto ideta blink.gif
va taip atrodo
km266
ziurint kokios dalys kombaino aktualiausios. man svarbu buvo mesmale ir teslos minkymas. sitos 2 funcijos thumbup.gif kokteliu plaktuvas - irgi geras. jei noresite spausti sultis (obuoliu, morku ), tai nebent labai mazais kiekiais (2-3 stiklines), nes sulciaspaude tai zaisline doh.gif obuoli gal i 6 dalis reikia padalinti. bulves tarkuoja gerai, tik indas nedidelis, citrusiniu sulciaspaude normaliai (gal buna ir geresniu, bet neturiu su kuo palyginti), patinka kad darzoves riekelemis pjausto.
bendrai as patenkinta tomis funkcijomis kurios man reikalingos ir nesigailiu, kad butent si nusipirkau. tiesa, dirba pakankami garsiai (bet irgi nelyginu su niekuo, gal ir normalus garsas).
tiesa, jei si pirksite topo centre su omni id kortele 50 lt nuolaida, o nuorodoje dar pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Nusipirkom vakar KENWOOD KM266. Man labai patiko, kad maisymo indas (teslos) yra metalinis. Noretusi, kad ir tie pjaustymo indai ir kokteiline butu stikliniai, nes stiklas man kazkaip patvariau atrodo (jei nenukrenta:) ). Kolkas dar nespejau visko isbandyt, bet bulves kai tarkuoja galiukai nemazi lieka. Ir teisingai jau buvo pasakyta, indas pjaustymui tikrai mazokas. Dar man nelabai patinka, kad tie danteliai, kur suka peiliukus yra plastmasiniai, na bet tikiuosi laikys. Siule uz pinigus prastst garantija iki 5 metu, bet kad sako garantija is esmes varikliui, nes labai sunku irodyt, kad tarkim suskilo indas nenumestas, o nuo naudojimo. Nutarem, kad jei po 2 metu suges, jau bus naujesni modeliai, busim isbande ir zinosim kokokiu funksciju mum tikrai reikia ir isigysim nauja.

Ir iskilo klausimas - instrukcijoj raso, kad gali plauti indaplovej, bet ar kasnors bande? Man baisu, kad tas karstas vanduo nepakenktu plastmasei. Lauksiu komentaru smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ryyd @ 2009 07 01, 11:06)
tiesa, dirba pakankami garsiai (bet irgi nelyginu su niekuo, gal ir normalus garsas).
tiesa, jei si pirksite topo centre su omni id kortele 50 lt nuolaida, o nuorodoje dar pigiau  mirksiukas.gif

Del garsumo, tai mes kaiptik sakom, kad pakankamai tyliai dirba.

O pirkom Elektromarkte is ekspozicojos, tai pardave uz 939
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 20, 11:28)
Sveikos  4u.gif

Nusipirkom vakar KENWOOD KM266. Man labai patiko, kad maisymo indas (teslos) yra metalinis. Noretusi, kad ir tie pjaustymo indai ir kokteiline butu stikliniai, nes stiklas man kazkaip patvariau atrodo (jei nenukrenta:) ). Kolkas dar nespejau visko isbandyt, bet bulves kai tarkuoja galiukai nemazi lieka. Ir teisingai jau buvo pasakyta, indas pjaustymui tikrai mazokas. Dar man nelabai patinka, kad tie danteliai, kur suka peiliukus yra plastmasiniai, na bet tikiuosi laikys. Siule uz pinigus prastst garantija iki 5 metu, bet kad sako garantija is esmes varikliui, nes labai sunku irodyt, kad tarkim suskilo indas nenumestas, o nuo naudojimo. Nutarem, kad jei po 2 metu suges, jau bus naujesni modeliai, busim isbande ir zinosim kokokiu funksciju mum tikrai reikia ir isigysim nauja.

Ir iskilo klausimas - instrukcijoj raso, kad gali plauti indaplovej, bet ar kasnors bande? Man baisu, kad tas karstas vanduo nepakenktu plastmasei. Lauksiu komentaru smile.gif

Turiu Kenwood Premier Major KMM760, plaunu indaplovėje... viskas gerai, plasmasė nebijo smile.gif
Komplektacijoje buvo tik stiklinis blenderis. Visą kitą tenka pirkti atskirai.
Tačiau daiktas rimtas, plakimo reikmenys metalas į metalą, tačiau dirba gana garsiai (preiš tai turėjau Philips tai dirbo tyliau), bet rezultatais patenkinta 100%
Be to priedų galima nusipirkti visiems gyvenimo atjejams, čia jau nuo fantazijos priklauso.
Tad jei kam reikia mažesnio tai KMC560 vertas dėmesio.
Mano senukas Philips per 6 metus nesugedo, tačiau nuo dažno naudojimosi susidėvėjo plastikinės jungtys ir pradėjo prašokinėti... tad teko keist, bet jau žinojau ko reikia ir ko ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2009 07 20, 11:30)
Turiu Kenwood Premier Major KMM760, plaunu indaplovėje... viskas gerai, plasmasė nebijo smile.gif
Komplektacijoje buvo tik stiklinis blenderis. Visą kitą tenka pirkti atskirai.
Tačiau daiktas rimtas, plakimo reikmenys metalas į metalą, tačiau dirba gana garsiai (preiš tai turėjau Philips tai dirbo tyliau), bet rezultatais patenkinta 100%
Be to priedų galima nusipirkti visiems gyvenimo atjejams, čia jau nuo fantazijos priklauso.
Tad jei kam reikia mažesnio tai KMC560 vertas dėmesio.
Mano senukas Philips per 6 metus nesugedo, tačiau nuo dažno naudojimosi susidėvėjo plastikinės jungtys ir pradėjo prašokinėti... tad teko keist, bet jau žinojau ko reikia ir ko ne smile.gif

Ziurejau ir as sita modeli, bet man kaip pradedanciai siek tiek brangokas pasirode, juolab, kad ten beveik viska reikia papildomai susipirkt. Kai perki atrodo, kad viska naudosi, visko reiks, bet manau tik panaudojus isaiskes ko is tikruju reikia ir ateiti bus galima apie ka kita galvot, jei tiks ir patiks.
Dekui uz atsakyma, bandysiu ir as i indaplove thumbup.gif
Atsakyti
As indaploveje taip ir neisbandziau. ir tikriausia, nebandysiu. man paprasciau is karto isplauti smile.gif
Atsakyti
Na va, isbandziau jau visas kombaino KENOOD prospero funkcijas. Labiausiai nuvyle sulciaspaude. Telpa mazai tarkiu, todel ispaudus stikline sulciu teko isvalyti, kad toliau spaust. O ir spaudzia letai, ta prasme ta morka labai letai tarkuoja.

Visos kitos funkcijos thumbup.gif Citrusinius vaisius puikiai ispaude, kokteiline puikiai veikia, tarkuoja ir pjausto viska super, maisymo ir plakimo funkcijos taip pat gerai veikia. Tik tas maisymo puodas didelis, tai norint isplakti tarkim 1 baltyma - puodas bus per didelis.

Nebandziau tik mesmales. Bet visumoj dziaugiuosi situo pirkiniu thumbup.gif thumbup.gif

O indaploveje irgi dar nebandziau, nors zadejau. Nera ten daug tu detaliu, tai greit po kranu pakisi ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2009 07 20, 11:36)
Ziurejau ir as sita modeli, bet man kaip pradedanciai siek tiek brangokas pasirode, juolab, kad ten beveik viska reikia papildomai susipirkt. Kai perki atrodo, kad viska naudosi, visko reiks, bet manau tik panaudojus isaiskes ko is tikruju reikia ir ateiti bus galima apie ka kita galvot, jei tiks ir patiks.
Dekui uz atsakyma, bandysiu ir as i indaplove  thumbup.gif

Sveikuteles,
Kombainai Kenwood KMC560 ar KMM760 yra beveik profesionalus. Galingi, vidines dalys ne plastmasines ( metaliniai dantraciai, dirzeliai ). Aisku priedus kai kuriuos reikia isigyti papildomai ( Vilniuje Topo Centras, Ukmerges g. 240 maziau visa asortimenta bei video per monitoriu). Komplektacijoje ieina DVD diskas su priedu naudojimo viazdeliais, bei receptu knyga ( anglu, rusu ). Buvo akcijos perki ir gauni nemokamai AT998 pjaustykle su diskeliais. Matyt ir parduotuveje dar liko. Prietaisas puikus tiems kurie tikrai daug gamina. Anglijoje labai popluliarus nuo senu laiku. Pas mus del kainos sunkiai prigija, bet zmones ivertina ir rekomenduoja vieni kitiems. Labai fainas priedas lazanei gaminti, bet isbandziau koldunams ( teslos storis reguliuojamas ), puiku ilgesniam laikui pasigaminti. www.kenwoodworld.com/lt
Atsakyti