Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės kombainai - 2

Tenka skusti kasdien. O tai nemegstu daryt. Vienas bjauriausiu namu ruosos darbu blink.gif
Atsakyti
labai reikalingas virtuvinis kombainas, gal galite patarti??????
noriu labai gero , nes jau du paprastus sunaudojau biggrin.gif , tai gal reik profesionalu isigyti. Todėl noriu jūsų paklausti, gal kuri iš jūsų turit Kenwood profesionalų kombaina ir ar pasiteisino lūkesčiai (kainos ir kokybės)
aš dabar nusižiūrėjau KMP03 , bet ten visos profesionalios panasios
Atsakyti
Sveikos mamos,

Paskaitinejau temele ir visai galva susisusko blush2.gif sulciaspaude turiu atskirai, mesmale zadu pirkti atskirai, tai pasimeciau, kuris cia geriausias kose vaikui sutrint, bulves sutarkuot ir darzoves supjaustyt???Gal sakau kas pagelbes, nes visai pasimeciau.. blink.gif
Atsakyti
Nusipirkau KENWOOD km 266 kombaina.
Tokios blogos kokybes nesitikejau.
Tarkuoja bulves siaubingai, lieka labai dideli gabalai.
Sulciu galima sakyt isvis nespaudzia, 10% is visu galimu gal ir buna.
Pjastyt ogurkus irgi neimanoma. Visa ogurko neidesi, ji reikia perpjauti perpuse.
Mesmale dar nebandziau, bet ir nenoriu man uzteko ir sito. Bandysiu grazinti pinigus.
Is viso kombaino veikia gerai koktailine.
Atsakyti
Aš turiu KENWOOD FP 735. Irgi didelius gabalus palieka, tai pjaustyklių neneaudoju. Mikserį irgi išsitraukiu maximinį už 20Lt. nes mano šeimai indas permažas ir netelpa visas kiekis tešlos ar kt. Turiu kokį pusmetį ir tikrai jį saugau, o jau indo apačioj kur fiksuojasi plasmasė jau įskilus.
Dažniausiai naudoju kokteilinę, kapojimą (ypač patinka mažas indelis, pav. 1 svogūnui).
Antrąsyk aš jo tikrai nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2010 06 01, 14:44)
Sveiki  4u.gif
o gal kas nors pirkote virtuvini kombaina is topshop parduotuves Bullet express?
Butu idomu, kad parasytumete savo nuomone.
Aciu  4u.gif

Noreciau ir as suzinoti 4u.gif gal kas naudojat ar verta pirkti ax.gif
Atsakyti
tikrai neverta pirkt geriau nusipirkit blenderis kur yra visokiausiu firmu su sluotele ir peiliukais tik ne kombaina patikekit naudosit kelis kartus per diena o kombainas jau sudetingiau vien kiek plovimo
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2010 06 01, 14:44)
Sveiki  4u.gif
o gal kas nors pirkote virtuvini kombaina is topshop parduotuves Bullet express?
Butu idomu, kad parasytumete savo nuomone.
Aciu  4u.gif

Jei skaitot angliškai, atsiliepimus galite paskaityti čia:
http://www.amazon.co...howViewpoints=1
Atsakyti
Gal kuri isbandete Bosch mcm5529 ?Labai gundausi pirkti,o gal kur uzmatet pigau?
Atsakyti
Labai noreciau kazka panasaus, kad butinai butu el.mesmale.
user posted image
pati turiu Moulinex ir esu labai patenkinta, taciau nera priedo - el.mesmales verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juka01: 03 rugsėjo 2010 - 10:48
Gal kuri siuntetes is amazon.co.uk
kiek kazin kainuoja atsiuntimas,ziuriu visai neblogu kainyciu psitaiko.Ar nekyla keblumu su siuntimu?Aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2010 09 04, 14:46)
Gal kuri siuntetes is amazon.co.uk
kiek kazin kainuoja atsiuntimas

Teiraukitės skyrelyje Internetinės parduotuvės.
Atsakyti