QUOTE(vataipva @ 2008 05 26, 12:05)
tiesa sakant man buvo skirtumas kur tas kelias dienas (o man jų 6 buvo) pagyvent. ar palatoj kur gali miegot su vyru, su dušu, WC ir kitais patogiais priedais kaip arbatinukas, TV, ar plikoj palatėlėj 3se mamom su kūdikiais (kai kurios mamytės svečius priima gan noriai ir gausiai, nepaisant, kad gimdyvė gausiai kraujuojanti nori ir maitint, ir į WC nueit. o ir pirmą parą po gimdymo nesi visame grožyje, tad mane trikdė svetimi žmonės (pusę dienos teko pagulėt dvivietėj, kol atsilaisvino mokama palata), jau nekalbant apie tokią subtilią procedūrą kaip spenelių "vėdinimas" ir gydymas - kaip tai atlikt esant tavo "kambariokės" vyrui, gikminaičiams ar draugams?..). ir dar pvz mano sūnutis daug verkdavo GN. neįsivaizduoju kaip galėčiau numiegot tomis saldžiomis valandomis kai taviškis parpia, kai kiti kūdikiai šalia verkia toj pačioj palatoj.
o dėl kyšių ir mokamų palatų - kas čia nuostabaus mūsų visuomenėj?
Mažyly yra tik dvi mokamos palatos. ir didesnė galimybė, kad jos bus užimtos, nei kad laisvos. nes kainuoja para toje palatoje juokingai mažai, tad dauguma mamyčių nori būtent ten praleisti pirmąsias naktis. kol yra mokami kyšiai gimdant, tai natūralu, kad bus ir kyšiai palatoms, nes jos yra "užbookinamos" gimdyvėms "už pinigus".

o dėl kyšių ir mokamų palatų - kas čia nuostabaus mūsų visuomenėj?

Vėl hiperbolizavimas... Ai, šįkart patylėsiu