Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio GN

As taip pat ruosiuos gimdyti nesusitarus su gydytoja, nors ji ir iseina atostogu, bet... Aisku galima butu susitarti su kokiu nors kitu, bet manau ten gydytojai yra geri ir bet kuriuo atveju kiekvienas turi atlikti savo darba ir gimdyma priimti ir isoperuoti . Nors jau gimdymas kaip ir netoli tiesiog nusiteikus teigiamai. Linkiu kitoms taip pat manyti , kad viskas bus gerai ir grisim namucio su sveikais leliais ir pacios sveikutes.
Atsakyti
na, žinot, aš pirmąjį gimdžiau klinikose, ir gimdymą priėmė gydytojas, kurį rekomendavo pažįstami ( bet nesuinteresuoti asmenys) ir pas kurį nuvažiavau bemaž paskutinę savaitę. ManeTIKRAI labai maloniai priėmė ir jokių kyšių ar vokelių nedaviau. tačiau ir aš prisiklausiusi visokių kalbų , nusprendžiau. "kad būtų viskas geriau" duoti tą vadinamąjį vokelį. Bet tikrai buvau suglumusi, kai tas pats gydytojas man pasakė " jūs nieko neprivalote ir neturite duoti, tai mano darbas.Ir jei aš jį atliksiu taip, kad būsite ir jūs ir aš patenkinti, tuomet jūs ir galėsite padėkoti man, kaip tai padaryti jūsų reikalas. O jei nenorėsite tai ir šito jūs neprivalote daryti". Aš likau sužavėta wub.gif O Mažylyje tokių "liapsusų" ir nemaniau daryti. O ir neprireikė. Gimdžiau du paskesnius vaikus pas skirtingas gydytojas ir likau labai patenkinta. Beje, su pastarąją ir toliau bendrauju, ir šiaip palaikau labai šiltus santykius. thumbup.gif O palatos Mažylyje labai geros (mokamos, nes kitose negulėjau), bet nereikėjo nei kyšio duoti, nei tų pačių vokelių. Tiesiog prieš pat gimdymą paklausiau ar yra tokių galimybių. Praleidau nuostabias savaites po gimdymo- rūpestingas personalas, normalus maistas, priežiūra ir visa kita. I r be abejo, palyginus, kai gulėjau klinikose dvivietėj, o čia vienutėse, galiu patvirtinti, kad tikrai 100 kartų geriau vienutėse ( o ir kainos tikrai nesikandžioja) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(klarnete @ 2008 05 30, 13:49)
kada tau terminas gimdyti?

birzelio 18 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare555 @ 2008 05 31, 08:12)
birzelio 18  cool.gif

smagu, man tai tik liepos pradzioj...smile.gifO dar jei karsciai.... nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2008 03 11, 14:09)
kaip papult pas gyd. Indraliene? Skambijau i registratura - neregistruoja.
Gal patartumet?
Turiu as jos mobilu, bet nedristu skambint, kad neatsakytu smile.gif

pinigu sumoketi reikia apie 700 ar 800 lt, kad kai gimdysi iskviestu ta daktare.
Atsakyti
QUOTE((Eva) @ 2008 06 01, 21:48)
pinigu sumoketi reikia apie 700 ar 800 lt, kad kai gimdysi iskviestu ta daktare.

ebijok, skambink drasiai...nemanau, kad atsakys... as irgi skambinau...visa nestuma pas ja ir lankausi...labai maloni gydytoja.... nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Visko prisiskaicius apie MGN visdelto nuvaziavau gimdyt nesitarus ir likau itin maloniai nustebinta. Ne itin lengvo gimdymo metu manim ir vaiku puikiai pasirupino ir ne vienas gydytojas. Po operacijos kita diena paklause i kokia palata - mokama ar nemokama noreciau persikelti su leliuku. Sesutes mandagios, paslaugios, viska paaiskina apie maitinima ir vaiko prieziura. Neturiu kuo skustis. Kam norejau, tam atsidekojau isvaziuodama po savaites. Nes norejau, o ne del to, kad reikejo smile.gif
Drasiai rekomenduoju gimdyti MGN 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare555 @ 2008 05 31, 10:12)
birzelio 18  cool.gif

man irgi terminas birzelio 18d. ir taip pat gimdysiu MGN smile.gif
Atsakyti
Prieš 3 metus susitarti su gydytoju berods kainavo 460 Lt, na, žodžiu, 500 Lt.
O dabar 800 Lt?
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2008 06 02, 15:07)
O dabar 800 Lt?

Kiek nori, tiek duodi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2008 06 02, 13:07)
O dabar 800 Lt?

na taip, bet as nesitarsiu asmeniskai, tai kainuos kurkas pigiau
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif 4u.gif
Na mano sese gimde pries 4 metus.Nesitare ir niekam nedave vokeliu.Aptarnavimu buvo suzaveta thumbup.gif thumbup.gif .Tad as irgi nesitarsiu ax.gif
Atsakyti