QUOTE(www.menoazuolai.lt @ 2008 05 07, 12:27)
as buvau kuo atsakingiausia ir esu,turiu puiku vyra, studijioju, na ir kas kad mes abu jauni, bet esam puikus tevai rupinames ir mylim sunu, kad dar kiekvieni tevai butu tokie kokie mes esam. ir isviso superinis personalas ane? man grese persileidimas ir tyciojasi dar. esu pasibaisdejusi visa sita ystaiga, nes ten praleidau daug laiko ir buvo ne viena pamaina,ir sutikau tik viena po gimdymo vaiku gydytoja gera tik nepamenu pavardes ji naktim budedavo, man patardavo ir padedavo ko nemokejau. O uz gimdyma Jackonieniai davem 800lt tikrai nezinau uz ka mes jai tiek davem padarem didele klaida kad tiek davem ir isvis kad nusprendem jog ji bus musu gydytoja. ji turi 50 patirti, bet skendi puikybej, as jai sakau as nepagimdysiu darom cezari, o ji man atsauna as geriau zinau, as jei sakau vaikas guli pilve istrizai, ji man :gal tu nusisneki, o pries gimdyma isaiskejo kad visgi istizai, bande apsukt ikisus ranka o per gimdyma vel atsisuko vaikelis, ir kaip matot nepagimdiziau pati. dar pamirsau pamineti kad man kirpo vandenu pusle, tase ja su atsipusiom zirklem nes gimdykloj nebuvo kitu, kai neprakirpo bego i kita pasiimti geru, o epiduros nepadare per tiek kartu nes dare gulinciai net 2 kartus bego kraujas, ir aiskino kad cia nereikia mokejimo idurti cia laimes dalykas nes nesimato kur duriama. argi neapsurdas? paskuj galu gale pasodino ir idure, dabar nuolat skauda nugara kai pasedziu ilgiau, ar pasilenkiu ar seip pavargstu, o kartais seip skauda . Mano istorija baisi niekam to nelinkeciau. bet norejau ja pasidalinti su jumis. Turbut daug dalyku dar nepaminejau bet visko juk nesurasysiu. Dabar gyvenam tryse as vyras ir sunelis, esam labai laimingi ir nejauciam jokio pykcio, manau tokie zmones neverti nei musu pykcio nei laiko. argi ne taip mamytes? ir niekada nepsitikekit gydytoja kuri sako: as geriau zinau, kol as nebijau tau nera reikalo bijoti.
Papildyta:
kadangi bijojau likus viena parsidesiancio gimdymo 4 dienom atsigyliau anksciau. ir kol ten isgyvenau toki siauba, mano palatoj pasikeite bent 5 moterys 4 is ju buvo nepatenkintos, vienai jau 3 para bego zalios ir kraujuotos iskskyros, niekas nieko nedare kol ji nepareikalavo griestai kad darytu cezari, kita buvo su dviem sav pernesiotu pilvuku, niekas nesirupo, kitos irgi su visokiom tokiom problem visokiu baisybiu prisiziurejau, vienai net buvo beveik nelike vandens o ji dar dvi paras gulejo, kai ji paklause ar nebus taip kad kudikis uzduso jai buvo atsakyta, jog jei dar bent biski kruta tai dar nemire. kazkoks baisumas! tai ka reikia laukti kol numirs? ir butu ko gero mires jei ne jo vyras atejas nebutu vejo pakeles, ten 80% vaiku gimsta priduse ir jos nnet tevam nesako, as irgi nezinojau kol po savaites neatvaziavo daktare y namus ir nepasake. as kai nuejau tenai y naujagimiu skyriu paprasyt misinelio, stovejau ir ziurejau y tuo vaikus, sakau kodel sitas toks melsvas? sako priduses gime. sakau o sitas irgi kad toks papilkejas? sako : taip . sakau tai cia 6 is 7 gulinciu vaiku melyni, tada pakeltu tonu pasake kad maziau klausineciau , pasiimciau ko atejau ir eiciau is cia.
Na gal ten ir ne viskas taip blogai, bet mano prisiminimai irgi ne kokie.

Tik as gimdziau senokai pries astuonis metus, bet dabar vel laukiuosi, bet nemanau, kad rinksiuosi siuos GN. pats gimdymas ir epiduras buvo be priekaistu, pataike is pirmo karto, anesteziologe paliko labai gerus prisiminimus, ji man padejo labai, per gimdyma ir ramino ir drasino. viskas ok, bet po gimdymo isgyvenau kosmara, kiekviena salugytoja jauciasi tarsi karaliene, sugeba kelti balsa, dukryte verke diene is dienos naktis is nakties, ir niekam ne motais, dar sugeba piktintis kodel as soske daviau, o vaiko verksma paiskino tuo, kad as valgiau sriuba, kuria man dave pietums, matai as turejau susiprasti, kad nuo jos vaikui ispus pilva. Juokinga, tai kodel pagimdziusiai ir maitinanciai mamai nesa pietums sriuba kurios negalima valgyti. Veliau istino krutys, sukilo temperatura, bet as apie temperatura nutylejau, nes visas tris paras buvau be miego, dukryte istisai verke, ir as negalejau miegoti, o dar ir baime buvo, kad jos neprispausciau. O namuose viskas susitvarke, vyras ziurejo dukryte, as issimiegojau, issitraukiau piena ir tt. Dabar turiu astuntus metus einancia dukra ir laukiuosi vel

. Bet siuose GN tikrai negimdysiu, nes kosmariski prisiminimai