Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(malaizija @ 2008 03 20, 22:22)
Noriu jusu paklausti, per kiek laiko atsiuncia substrata is www.orchidejos.lt ir koks yra geriausias phalaenopsiui ? g.gif

Phalaenopsiui geriausias EKSTRA, o atkeliauja pastu per 2-3 dienas Lietuvoj,na jei pastas nestreikuoja,kartais atsitinka visko biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 03 20, 23:30)
Phalaenopsiui geriausias EKSTRA, o atkeliauja pastu per 2-3 dienas Lietuvoj,na jei pastas nestreikuoja,kartais atsitinka visko  biggrin.gif  4u.gif

taip, ekstra labai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 03 20, 23:34)
taip, ekstra labai geras  thumbup.gif

Aciu uz atsakyma aciuks.gif einu ussisakyti smile.gif
Atsakyti
As irgi siandien buvau klaipedos ermitaze, tai jau Phalenopsiu devynios galybes.. ir visi tik perka tik perka, net keista man, i kitas geles niekas nebeziuri, o as kadangi nieko naujo ir grazaus neradau, kazkaip dauguma buvo pavargusios, ir kainos nemazos, tai isejau ramia sirdim smile.gif na aisku orches pries akis dar tebestovi biggrin.gif bet tai kaip kokia psichoze, moteriskes tik stumdosi tik puola, griebia orches.. sakes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2008 03 20, 12:54)
Lidija, nepergyvenk su laiku ir taviškės su laiku užaugins daugiau žiedelių  mirksiukas.gif , ta proga pasirodysiu kaip kažkada (2006 m) žydėjo manosios gražuolės:
P.S. alyvinė taškuota kokie 3 metai auga lietuviškoje orchidėjų žemėje  doh.gif , bet jau šį pavasarį trauksiu lauk, tada aš dar buvau visai "žalia" orchidėjų augintoja  ax.gif . Tik jos lapai labai ilgi, ant stalo guli, gal tokia veislė, o gal ji labai jau sena  g.gif
O geltonoji labai nereikli, visada labai gausiai žydi ir labai labai ilgai laiko žiedus, gal kokį pusmetį

Nu RIKE dabar tu mane visai uzmusei su savo groziu swoon.gif, net parduotuvei neteko matyti tokio kiekio ziedu, dabar i savo gelytes net ziuret nenoresiu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lidija:): 21 kovo 2008 - 01:10
sakykit, o ar galima ką nors pasakyti pagal lapų stovį: vieno phal jie į šonus žiūri, o kito - į viršų? gal kažkuriam ko nors trūksta? g.gif ar čia visai nesvarbu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deire @ 2008 03 21, 08:36)
sakykit, o ar galima ką nors pasakyti pagal lapų stovį: vieno phal jie į šonus žiūri, o kito - į viršų? gal kažkuriam ko nors trūksta?  g.gif ar čia visai nesvarbu... g.gif

Man gal irgi įdomu būtų. Maniškio vieno phal vienas lapas augdamas iš viso apsivertė aukštyn kojom... g.gif Taip ir būna dabar išsivertęs pilvu į viršų... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2008 03 21, 09:17)
Man gal irgi įdomu būtų. Maniškio vieno phal vienas lapas augdamas iš viso apsivertė aukštyn kojom...  g.gif Taip ir būna dabar išsivertęs pilvu į viršų... doh.gif  biggrin.gif

netgi taip būna? blink.gif
Atsakyti
Eikit kaku panos su tokiais vaizdais swoon.gif swoon.gif swoon.gif Jau buvau apsiraminus, dabar vel man uzkepe subine naujos orches blush2.gif

patarkit, ka dar taip pat paprasta augint kaip phaleonopsi, katra ne lepi? Varysiu pirkt velyku proga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida.S @ 2008 03 20, 19:50)
Labai ačiū už informaciją, Actaros jau turiu tai reiks rytoj pasidarbuot.

Paskaityk cia, gi tokio gero psl. nuoroda kazkas idejo: http://www.orchidee.ru/
Skyrius: Вредители орхидей

Panos, pasiutot Jus su tuo nuotrauku citavimu doh.gif gausit bart nuo moderatores viena karta mirksiukas.gif

SKM, noriu pagirti tave, jau taip graziai prekes apipavidalintos. Lietuviski aprasymai pagaminti. taip ir toliau drinks_cheers.gif Beje, sitas substratas man patiko labiau, nei tas vien kokosinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lidija:) @ 2008 03 21, 01:09)
Nu RIKE dabar tu mane visai uzmusei su savo groziu swoon.gif, net parduotuvei neteko matyti tokio kiekio ziedu, dabar i savo gelytes net ziuret nenoresiu  blink.gif

Lidija, nosį aukštyn ir augink augink, mylėk, mylėk ir sulauksi tų galybės žiedelių biggrin.gif 4u.gif 4u.gif

Pvz, dabar tas gražuolis geltonas phal. augina dvi šakas, bet žiedelių tik aštuoni, nes per žiemą stovėjo ant stalo vidury kambario, maža buvo šviesos ir drėgmės, ir dar preiš išsiskleidžiant keli nudžiuvo, tad nevisada jis taip atrodo kaip nuotr. verysad.gif
Kelis phal. esu nupūdžiusi doh.gif ir dabar nežnia keli atsigaus , nes irgi oi oi kokia buvo situacija doh.gif verysad.gif

O tas grazuolis violetinis stovi su zaliu ziedkociu ir svajoja lotuliukas.gif labai laukiu kada pabus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rike: 21 kovo 2008 - 11:26
Sveikos,

labai džiaugiuosi, kasd pavyko pačiai savarankiškai pražydinti phaleonopsį. Tik įdomu kodėl jis išsaugino gan trumpą žiedstiebį g.gif Žiedų tai tikrai nemažai sukrovė.
Darbe irgi augina žiedstiebį, bet žiuriu, kad jis gal tik kokių 10 cm aukščio, o pumpiuriukai jau matosi.
Atsakyti