Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(Indrosele @ 2008 03 17, 12:35)
Na pas mane tai to lanko visiskai nesimato  blush2.gif  O su lanku tai zymiai patogiau vaikscioti, nes ne taip painiojasi suknele po kojom.

apsivilkau as suknele ir vaikstineju po kambari lotuliukas.gif ir taip pasilenkiu ir taip,nesipainiojo ji man istikruju ji labai lengva,nors be lanko ir su 100 pasijoniu lotuliukas.gif viskas normaliai mirksiukas.gif cia gal labiau nuo modeliuko ar dar ko priklauso. tik pas mane man nepatinka ilga uodega,va su ja tai bus problemu doh.gif negali apsisukt 180 laipsniu kampu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2008 03 17, 13:22)
thumbup.gif  thumbup.gif asi rgi su pusta suknele. zuvytes ir visas laisvas sukneles galima apsivilkti pobuviams o vat stai pusta tai lieka vestuvems. nepykit, cia tik mano muomone 4u.gif

Leiskit nesutikt, man pūsta suknelė netinka, nes esu aukštoka, tai vadinasi aš per savo vestuve jau nuotaka nebūsiu g.gif Visos renkasi pagal save kas pūstas, kas tiesias, kas su lankais, kas trumpas, juk čia kiekvienos svarbiausia šventė ir ji turi jaustis gražiausia ir kitų nuomonė čia neturėtų būti lemiama, aš už laisvę rinktis thumbup.gif Man nuotakos visos yra gražios, kad ir ka jos vilkėtų, svarbiausia neprarastų savęs, stengdamasi kitiems įtikti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chic @ 2008 03 17, 10:22)
thumbup.gif  thumbup.gif asi rgi su pusta suknele. zuvytes ir visas laisvas sukneles galima apsivilkti pobuviams o vat stai pusta tai lieka vestuvems. nepykit, cia tik mano muomone 4u.gif

as irgi uzpustas sukneles!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lygia suknele gali uzsideti ir kokiai kitai progai, o pustos jau neuzsidesi smile.gif sutinku su nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 17, 12:38)
Leiskit nesutikt, man pūsta suknelė netinka, nes esu aukštoka, tai vadinasi aš per savo vestuve jau nuotaka nebūsiu  g.gif  Visos renkasi pagal save kas pūstas, kas tiesias, kas su lankais, kas trumpas, juk čia kiekvienos svarbiausia šventė ir ji turi jaustis gražiausia ir kitų nuomonė čia neturėtų būti lemiama, aš už laisvę rinktis  thumbup.gif  Man nuotakos visos yra gražios, kad ir ka jos vilkėtų, svarbiausia neprarastų savęs, stengdamasi kitiems įtikti  thumbup.gif

Nemanau, kad kas nors norejo pasakyti, kad visom reikia buti su pustom g.gif Tiesiog pagrinde del ko pati renkasi butent pusta...
Atsakyti
Sveikos,

o aš jau išsirinkau štai tokia suknelę nuomotis http://www.maggiesot...amp;style=J1104. man jinai pati gražiausia ax.gif tik mano bus visa balta. Laukiu nesulaukiu tos dienos, kai galėsiu ją užsidėti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrosele @ 2008 03 17, 15:25)
Nemanau, kad kas nors norejo pasakyti, kad visom reikia buti su pustom  g.gif  Tiesiog pagrinde del ko pati renkasi butent pusta...

manau nesvarbu pūsta ar ne pūsta. juk svarbiausiai, kad ji žmogui tiktų ir patiktų. o ne dėl to rinktis, kad taip reikia smile.gif
Atsakyti
Labai graži suknelė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kuriam mieste radai tokį grožį, o gal siuviesi?
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 17, 17:13)
Labai graži suknelė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif , kuriam mieste radai tokį grožį, o gal siuviesi?

Ačiū smile.gif radau kėdainiuose, kristinos salone. nuoma kainuos 1000 Lt
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 17, 16:59)
Sveikos,

o aš jau išsirinkau štai tokia suknelę nuomotis http://www.maggiesot...amp;style=J1104. man jinai pati gražiausia  ax.gif tik mano bus visa balta. Laukiu nesulaukiu tos dienos, kai galėsiu ją užsidėti smile.gif
Papildyta:
manau nesvarbu pūsta ar ne pūsta. juk svarbiausiai, kad ji žmogui tiktų ir patiktų. o ne dėl to rinktis, kad taip reikia  smile.gif

Man taip pat si suknele lanbai patiko, kai ziurejau Maggie Sottero puslapi, o kokios spalvos tavo kaspinas bus? Ir tikrai labai nebrangi... thumbup.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai tau pasisekė už tokia kaina tokia suknute gaut, o koks čia tas salonas Kėdainiuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingelėėė @ 2008 03 17, 17:40)
Tai jau tikrai tau pasisekė už tokia kaina tokia suknute gaut, o koks čia tas salonas Kėdainiuose? g.gif

Salonas Kristina smile.gif kėdainiai, chemikų g. 3. ir šiiaip kai matavausi, tai jinai buvo dar naujutelė, bet kiek žinau jinai užsakyta balandžio mėnesiui, todėl ir pigiau, o šiaip norėjo 1500 lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gattinoni @ 2008 03 17, 17:36)
Man taip pat si suknele lanbai patiko, kai ziurejau Maggie Sottero puslapi, o kokios spalvos tavo kaspinas bus? Ir tikrai labai nebrangi... thumbup.gif

o kaspino nebus smile.gif nebent man neparodė lotuliukas.gif šiaip jis man nereikalingas, ir be jo jinai puikiai atrodo. tik bijau, kad iki mano vestuvių jinai tikrai būtų tik kartą dėvėta, nes jei pamatysiu ją pilką, tai mirsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Silkina @ 2008 03 17, 17:46)
Salonas Kristina smile.gif kėdainiai, chemikų g. 3. ir šiiaip kai matavausi, tai jinai buvo dar naujutelė, bet kiek žinau jinai užsakyta balandžio mėnesiui, todėl ir pigiau, o šiaip norėjo 1500 lt smile.gif
Papildyta:
o kaspino nebus smile.gif nebent man neparodė  lotuliukas.gif  šiaip jis man nereikalingas, ir be jo jinai puikiai atrodo. tik bijau, kad iki mano vestuvių jinai tikrai būtų tik kartą dėvėta, nes jei pamatysiu ją pilką, tai mirsiu  doh.gif

Nepergyvenk sitam salone tikrai graziai sutvarko sukneles, kad ir kleis kart buna devetos, as sau kelis kart nuomavau progines sukneles ir pamerges, na tikrai likau labai patenkinta, ir kainos visai nesikandzioja
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 03 17, 17:56)
Nepergyvenk sitam salone tikrai graziai sutvarko sukneles, kad ir kleis kart buna devetos, as sau kelis kart nuomavau progines sukneles ir pamerges, na tikrai likau labai patenkinta, ir kainos visai nesikandzioja

rolleyes.gif kaip fainai smile.gif nu tikiuosi viskas bus gerai, bet kas gi prieš vestuves neisjaudina, iki šiol negaliu patikėti, kad jos tikrai bus blush2.gif o šiaip ten ruošiuosi nuomoti ir proginę suknę, nes prieš dvi savaites iki mano vestuvių esu pakviesta į kitas smile.gif tai reikes vėl rinktis, o pati net nežinau ko noriu
Atsakyti