Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(Dinka78 @ 2008 03 17, 23:09)
Na man sita grazesne  wub.gif

Man irgi sita grazesne. Tik neaisku kokia R.JOYCE suknyte? Gal dar grazesne?
Atsakyti
QUOTE(Dzioba @ 2008 03 17, 20:53)
Matavausi sias 2 sukneles, tik niekaip negaliu nuspresti kuri grazesne ir labiau tink, dar buvo ir 3 is Ronald Joyce tik jos nera internete.
http://www.essensede...Popups/D785.jpg

man sita grazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif visu sukneles tokios grazios, papustos tongue.gif pradedu galvoti, kad manoji bus per prasta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 19, 17:13)
sveikutes  smile.gif  visu sukneles tokios grazios, papustos  tongue.gif pradedu galvoti, kad manoji bus per prasta  blush2.gif

jeigu ne pusta, tai dar nereiskia, kad prastesne uz pusta mirksiukas.gif man kaip tik nepustos daug elegantiskiau atrodo thumbup.gif
parodyk savaja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 19 kovo 2008 - 19:56
My Webpage shita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 19, 20:09)

Labai grazi suknute tikrai ne prasta ir net nepasakyciau, kad paprasta mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 19, 21:09)

as gal ne i tema bet man labai nerealiai sketis atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 19, 21:09)

Labai grazi suknele, o is kokios ji kolekcijos? 4u.gif
Atsakyti
sketis gerulis ... thumbup.gif suknele irgi super 4u.gif
Atsakyti
prisiziurejau visokiu grozybiu ir emiau abejoti blush2.gif dabar jau ramiau 4u.gif aciukas thumbup.gif ji is "alfred angelo" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrosele @ 2008 03 19, 20:20)
Labai grazi suknute tikrai ne prasta ir net nepasakyciau, kad paprasta  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

visiskai pritariu drinks_cheers.gif su sia suknele pranoksi tas pustas sunkeles mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2008 03 19, 19:13)
sveikutes  smile.gif  visu sukneles tokios grazios, papustos  tongue.gif pradedu galvoti, kad manoji bus per prasta  blush2.gif

Tai patikek, kai as paziurejau kitu sukneles, tai dar labiau suipainiojau, visos atrodo tokios grazios, o mano is kuriu renkuosi nieko neipatingos, tai tave puikiai suprantu, galiu pasakyti, kad tavo tikrai grazi ir jei issirinkai tai nebesuk galvos.
Atsakyti