Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

Sakykite, o ar Jums nesidaro tos visos ispan [I]
Papildyta:
atsiprasau uz tokia zinute, nes mano mazius pagriebe netyciom klaviatura blush2.gif 4u.gif
Tai va, pabaigiu minti, sakykite, ar nesidaro Jums tos visos ispaniskos sukneles po truputeli panasios (La sposa, san patrick, pronovias) g.gif as irgi ziurejau jas, taciau jei atvirai, jos kataloguose zymiai graziau atrodo nei ant manes, net nera ko lyginti, kazkaip to ispudingumo nebeliko, o gal cia as toms suknelems netinku, net nezinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grasilda @ 2008 03 29, 19:49)
Sakykite, o ar Jums nesidaro tos visos ispan [I]
Papildyta:
atsiprasau uz tokia zinute, nes mano mazius pagriebe netyciom klaviatura  blush2.gif  4u.gif
Tai va, pabaigiu minti, sakykite, ar nesidaro Jums tos visos ispaniskos sukneles po truputeli panasios (La sposa, san patrick, pronovias)   g.gif  as irgi ziurejau jas, taciau jei atvirai, jos kataloguose zymiai graziau atrodo nei ant manes, net nera ko lyginti, kazkaip to ispudingumo nebeliko, o gal cia as toms suknelems netinku, net nezinau  verysad.gif

jo sukneles tai panasios visos, man kiek teko matuotis san patriko sukniu tai visos kaip is katalogo buvo, tik ne visos tiko, nes vistiek sukniom jie parenka mergyte kurios figura buna nulieta tai sukniai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ew_a: 29 kovo 2008 - 18:53
Reikia kuo daugiau modeliuku pasimatuoti, kad atrastum ta, kuris tikrai "kaip nulieta" gula ant butent tavo figuros. As irgi tokios dar ieskau, bet jau zinau kokios man tikrai netinka smile.gif
ir dar labai sunku susigaudyti, kai pavyzdziui as esu smulki ir zema, ir jas paprastai reiktu pakoreguoti, tai matuojantis nesimato relus vaizdas, nes tik sukabina adateme ir tiek. reikia pasitelkti dar ir vaizduote i pagalba.
beja, vienam salone man juoko formoj pasiule "GRIETINES PAVALGYTI" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2008 03 29, 20:08)
Reikia kuo daugiau modeliuku pasimatuoti, kad atrastum ta, kuris tikrai "kaip nulieta" gula ant butent tavo figuros. As irgi tokios dar ieskau, bet jau zinau kokios man tikrai netinka  smile.gif
ir dar labai sunku susigaudyti, kai pavyzdziui as esu smulki ir zema, ir jas paprastai reiktu pakoreguoti, tai matuojantis nesimato relus vaizdas, nes tik sukabina adateme ir tiek. reikia pasitelkti dar ir vaizduote i pagalba.
beja, vienam salone man juoko formoj pasiule "GRIETINES PAVALGYTI" biggrin.gif

o kam ta grietine? nelabai ikertu lotuliukas.gif cia gal kad storesne butum?
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2008 03 29, 16:17)
O as tokia issirinkau:)
user posted image
user posted image

Grazi suknele labai... wub.gif
Atsakyti

Grazi suknele labai... wub.gif
[/quote]
labai grazi, tik ar patogi? ax.gif
Atsakyti
labai grazi suknele!

man sita labai patiko www.birutessalonas.lt (la sposa new paskutine suknele) ir ziuriu, kad ji gan panasi i tavo issirinkta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alborada: 29 kovo 2008 - 21:41
QUOTE(Alborada @ 2008 03 29, 22:36)
labai grazi suknele!

man sita labai patiko www.birutessalonas.lt (la sposa new paskutine suknele) ir ziuriu, kad ji gan panasi i tavo issirinkta

Jo tikrai panasi.. Man abi labai grazutes... wub.gif
Atsakyti
O maniske va tokia.. ax.gif Kol neaprenge manes,tol netikejau,kad toks modeliukas man gali atrodyti taip gerai biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar...smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 30 kovo 2008 - 00:02
QUOTE(Raimutia @ 2008 03 30, 00:14)
O maniske va tokia.. ax.gif Kol neaprenge manes,tol netikejau,kad toks modeliukas man gali atrodyti taip gerai biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar...smile.gif
Papildyta:
smile.gif

Labai grazi suknele...Ar cia La Sposa kolekcijos?
Atsakyti
As ir per savo vestuves praeita vasara vilkejau ideal suknele(vidurines foto) Nuomojaus is salono Madona.
Atsakyti
QUOTE(Liolika @ 2008 03 29, 16:17)
O as tokia issirinkau:)
user posted image
user posted image

Po vestuviu idek nuotraukeliu, labai idomu kaip atrodo ant taves.. bigsmile.gif
Atsakyti