Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(Dinka78 @ 2008 03 24, 14:18)
aciu, silkina. Bandysiu isekoti savo svajoniu sukneles smile.gif

Toj acioj Birutej imanoma, kad bus. Juk jie sios firmos atstovai. O gal ir parsiustu tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 01:04)
man tai sita visai nieko, kazkaip nelabai noriu viskiu nerinuku ir mezginuku, bet drauges sako kad labai paprasta g.gif  tai nezinau dabar ka daryti.....

O man irgi kaip tik grazu, kai sijonas tokios lygios medziagos, o ne visokiu nesamoniu ant jo pridaryta smile.gif
saunuole, labai grazia issirinkai! thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2008 03 16, 18:52)
Ingridos salone - Barsausko g.68 . Prie Molo

As siulyciau nuvaziuoti i Kedainius, ten tokios pat sukneles, kaip Kauno salonuose pigesnes 400 LTL ar net 700 LTL,pati ten issirinkau thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
[quote=nezaidziu,2008 03 22, 00:51]
cia Alfred Angelo suknele, ar ne? nenori internetu pirkti? kiek zinau jos kaina apie 700 doleriu... unsure.gif

taip, sitos kolekcijos ir kaina panasi.. su siuntimu nemazai pinigeliu gaunasi unsure.gif pigiau is e-bay, bet man labai nepatikimai ji ten atrodo blush2.gif klausiau pas siuveja, tai uz 1100 lt pasiutu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
oi busimosios nuotakos blush2.gif skaitau si foruma daznai bet vis nedrysdavau prisijungti rolleyes.gif
visai pasimeciau jau nebezinau kokios sukneles noriu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bamboske @ 2008 03 28, 00:54)
oi busimosios nuotakos  blush2.gif skaitau si foruma daznai bet vis nedrysdavau prisijungti  rolleyes.gif
visai pasimeciau jau nebezinau kokios sukneles noriu  blink.gif

na cia tikriausiai daugumai nuotaku taip smile.gif as buvau nusiziurejusi viena suknele, tookia ji man wub.gif wub.gif bet paaiskejo, kad nebera jau jos Lietuvoje... o uzsakyt kad atsiustu jau pervelu verysad.gif

Tai permeciau akimis kitas sukneles is tos pacios firmos, nes rytoj einu matuotis, prisirasiau 18 kurios grazios doh.gif doh.gif bet taip kad butu ta vienintele tai ir nera verysad.gif ir dar speju kad niekas man neduos 18 sukneliu matuotis, o ir pati pavargsiu. Nezinau kaip ten bus... bus grazu kai neissirinksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 28, 01:00)
ir dar speju kad niekas man neduos 18 sukneliu matuotis, o ir pati pavargsiu. Nezinau kaip ten bus... bus grazu kai neissirinksiu doh.gif

speju, kad leis, kur jie desis smile.gif O kai pasimatuosi 18 ir ne viena netiks, tau isiulys kokia nors, i kuria tu net nenoresi ziureti. Ir tada tu pasimatuosi ir suprasi, kad tai tavo suknele smile.gif
Atsakyti
As kiek buvau salonuose tai man jie rode jas sukabintas ar pan. ir as tik sakiau ne, ne ne ne, nu sita pasimatuot galiu,... ir nieko nebudavo ka matuotis, nes nei viena nekrito i akis. nebent del idomumo. bet niekas man net nepabande pasiulyt ka nors pasimatuoti kai sakiau ne...;/ gal del to taip ir neradau savo sukneles
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anileve: 28 kovo 2008 - 10:14
reikia butinai matuotis, nes pati issirinkau suknele, i kuria ant pakabos net nebuciau paziurejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(druu @ 2008 03 28, 11:59)
reikia butinai matuotis, nes pati issirinkau suknele, i kuria ant pakabos net nebuciau paziurejus ax.gif

visiskai pritariu thumbup.gif as matavausi gal kokiu 15 sukniu tikrai, ir ta kuria isrinkau net nelabai atkreipiau demesio, bet darbuotoja ikiso, tai galvoju uzsimesiu, tai paskui net nusiimti nesinorejo rolleyes.gif todel reikia matuotis butinai, kad ir lyg nelabai patinka
Atsakyti