QUOTE(Dinka78 @ 2008 03 24, 14:18)
Toj acioj Birutej imanoma, kad bus. Juk jie sios firmos atstovai. O gal ir parsiustu tau

tai nezinau dabar ka daryti.....
  tai nezinau dabar ka daryti.....

pigiau is e-bay, bet man labai nepatikimai ji ten atrodo
 pigiau is e-bay, bet man labai nepatikimai ji ten atrodo   klausiau pas siuveja, tai uz 1100 lt pasiutu
 klausiau pas siuveja, tai uz 1100 lt pasiutu   

skaitau si foruma daznai bet vis nedrysdavau prisijungti
 skaitau si foruma daznai bet vis nedrysdavau prisijungti   

as  buvau nusiziurejusi viena suknele, tookia ji man
  as  buvau nusiziurejusi viena suknele, tookia ji man  
   bet paaiskejo, kad nebera jau jos Lietuvoje... o uzsakyt kad atsiustu jau pervelu
  bet paaiskejo, kad nebera jau jos Lietuvoje... o uzsakyt kad atsiustu jau pervelu  

bet taip kad butu ta vienintele tai ir nera
  bet taip kad butu ta vienintele tai ir nera  ir dar speju kad niekas man neduos 18 sukneliu matuotis, o ir pati pavargsiu. Nezinau kaip ten bus... bus grazu kai neissirinksiu
  ir dar speju kad niekas man neduos 18 sukneliu matuotis, o ir pati pavargsiu. Nezinau kaip ten bus... bus grazu kai neissirinksiu  

O kai pasimatuosi 18 ir ne viena netiks, tau isiulys kokia nors, i kuria tu net nenoresi ziureti. Ir tada tu pasimatuosi ir suprasi, kad tai tavo suknele
 O kai pasimatuosi 18 ir ne viena netiks, tau isiulys kokia nors, i kuria tu net nenoresi ziureti. Ir tada tu pasimatuosi ir suprasi, kad tai tavo suknele  

as matavausi gal kokiu 15 sukniu tikrai, ir ta kuria isrinkau net nelabai atkreipiau demesio, bet darbuotoja ikiso, tai galvoju uzsimesiu, tai paskui net nusiimti nesinorejo
  as matavausi gal kokiu 15 sukniu tikrai, ir ta kuria isrinkau net nelabai atkreipiau demesio, bet darbuotoja ikiso, tai galvoju uzsimesiu, tai paskui net nusiimti nesinorejo   todel reikia matuotis butinai, kad ir lyg nelabai patinka
  todel reikia matuotis butinai, kad ir lyg nelabai patinka