Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

Mergaites noriu patarimo,mano vestuves jau ne uz kalnu tik niekaip neapsisprendziu del savo sukneles.Turiu jau dvi dukrytes,mano vyrui tai antra santuoka,o man pirma,ir nezinau kokia suknele man rengtis,su balta manau kazkaip gal nelabai,ne tokia jau as ir skaisti,galvoju apie sampanine ar vos vos rausva,zinoma nepusta.
Ka galetumet man patarti,tikrai sunku apsispresti

Ir ar vyrui butina gelyte atlape tokios spalvos kaip mano suknele ar jos isvis nereikia?
Atsakyti
My Webpage
wub.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2008 04 13, 11:56)
My Webpage
wub.gif
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
wub.gif

Antra labai grazute wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 04 13, 11:20)
Mergaites noriu patarimo,mano vestuves jau ne uz kalnu tik niekaip neapsisprendziu del savo sukneles.Turiu jau dvi dukrytes,mano vyrui tai antra santuoka,o man pirma,ir nezinau kokia suknele man rengtis,su balta manau kazkaip gal nelabai,ne tokia jau as ir skaisti,galvoju apie sampanine ar vos vos rausva,zinoma nepusta.
Ir ar vyrui butina gelyte atlape tokios spalvos kaip mano suknele ar jos isvis nereikia?

o kur tuoksitės? Metrikacijoj tikrai ar bažnyčioj? Nors dabar manau suknelės spalva labai didelės įtakos neturi, juo labiau gėlės atlape... Na nebent jūs tradicinių vestuvių norit.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 13, 12:02)
o kur tuoksitės? Metrikacijoj tikrai ar bažnyčioj? Nors dabar manau suknelės spalva labai didelės įtakos neturi, juo labiau gėlės atlape... Na nebent jūs tradicinių vestuvių norit.

Tuoksimes tik rotusej,bus tik liudininkai ir mes.Po santuokos i kavine ir viskas
Bet ar reikia tos gelytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 13 balandžio 2008 - 12:05
QUOTE(redmoonde @ 2008 04 13, 12:05)
Tuoksimes tik rotusej,bus tik liudininkai ir mes.Po santuokos i kavine ir viskas
Bet ar reikia tos gelytes?

Tai gal tada apsimoka tik šiaip gražią suknelę, šviesią, dailią vasarinę... nežinau. Kažkaip nelabai tuose salonuose ko paprasto yra o kainos tokios.... Sunku pasakyt. Be to visų žmonių skonis skirtingas, nežinia kas tau gražu. O gal svarbiausia yra tai, kaip tu pati norėtum tą dieną atrodyti smile.gif Ir kaip tu pati gerai jaustumeis smile.gif
Atsakyti
As vis linkstu prie tokios[attachmentid=138932]

Mn atrodo ir grazi,ir paprasta.Plaukai ilgi,tai subanguosiu ir keleta gelyciu i juos. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 13 balandžio 2008 - 12:16
jei tau patinka tai ir puiku , suknelė šventiška smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 04 13, 10:20)

o man labai patiko kai panasioj situacijoj vyko vienos pazistamos vestuves. tai ji devejo paprasta balta suknele iki keliu, laivelio formos iskirpte, triju ketvirciu rankovem... man asmeniskai buvo labai grazu wub.gif
Atsakyti
o man va tokia grazute, manau tau tiktu, nes kartu ir paprasta ir puosni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 04 13, 14:22)
o man va tokia grazute, manau tau tiktu, nes kartu ir paprasta ir puosni  4u.gif

Jos sleifas ilgas, kam tokia jei i baznycia neina žmogus... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 04 13, 11:20)

O man sis variantas kaip tik kuklioms vestuvems ir kartu labai romantiskai atrodo wub.gif
Atsakyti