Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(Joa @ 2008 04 14, 01:10)
tikrai kaip kam...man labai grazu, nemazai tokiu nuotaku ziurinedama uzsienieciu foto radau...nuometas, sleifas, jos vaikas, jo vaikas ir ju bendras  bigsmile.gif
Va princeses suknele kaimo sodyboj tai tikrai juokingai atrodo  blush2.gif
Papildyta:
cia pvz. kaip super nuotaka +beibis atrodo  good.gif

http://meninenuotrau...sija_mindaugas/

man asmeniskai keistai atrodo jaunoji su balta iskilminga suknele, didziausiu nuometu ant galvos ir vaikeliu ant ranku...nzn...man noretusi kuklesnio varianto...bet kaip kazkas minejo - del skonio nesigincijama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 04 14, 00:10)
tikrai kaip kam...man labai grazu, nemazai tokiu nuotaku ziurinedama uzsienieciu foto radau...nuometas, sleifas, jos vaikas, jo vaikas ir ju bendras  bigsmile.gif
Papildyta:

kazkaip is uzsienieciu mes linke pasiimti tik tuos blogesnius pavyzdzius.... smile.gif bet cia ir vel - tik mano asmenine nuomone.
o pora tose nuotraukose man apskritai atrodo kaip tevas su dukra, o ne vyras su zmona... rolleyes.gif

o siaip tai siulau grizti prie vestuviniu sukneliu temos, o ne kam kokia deretu rengtis 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote kuri, kiek pas mus salonuose kainuoja La Sposa, San Patrick, Pronovias sukneles? Ne nuoma, o pardavimas..Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2008 04 14, 09:24)
Gal zinote kuri, kiek pas mus salonuose kainuoja La Sposa, San Patrick, Pronovias sukneles? Ne nuoma, o pardavimas..Aciu 4u.gif

nuo 4 iki 6 tukst.
Atsakyti
Tose nuotraukose, kaip man atrodo, isvis ten ne jaunuju vaikas... Jie krikstyja ta vaikeli per savo vestuves, nes krikstynu metu kriksto tetis laiko ant ranku vaikiuka, o tevai visai netoliese. Taip kad nevisada reikia viska priimti uz gryna piniga mirksiukas.gif
O del amziaus skirtumus, tai cia jau kitas dalykas... Tikrai nerodiklis, galkima ar ne detis vestuvine suknele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 14, 11:23)
Tose nuotraukose, kaip man atrodo, isvis ten ne jaunuju vaikas... Jie krikstyja ta vaikeli per savo vestuves, nes krikstynu metu kriksto tetis laiko ant ranku vaikiuka, o tevai visai netoliese. Taip kad nevisada reikia viska priimti uz gryna piniga  mirksiukas.gif
O del amziaus skirtumus, tai cia jau kitas dalykas... Tikrai nerodiklis, galkima ar ne detis vestuvine suknele biggrin.gif

nu tai tada dar labiau keistai atrodo - per savo vestuves krikstyti ne savo vaikucius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 14 balandžio 2008 - 11:40
QUOTE(anileve @ 2008 04 14, 08:33)
Istatymu nera kokia suknele detis:P~ taigi cia laisve fantazijai, jausmui, norams, isitkinimas, skoniui, kurybiskui ir visam kitam.
kalbant apie juokingumus tai kai kam juokinga gali atrodyti raudonos juodos melynos ar dar kokios vetsuvines sukneles, i vienodas suknes ispaustos pamerges, sleifuotos sukneles, trumpos vestuvines sukneles, ryskiai per mazos sukneles, sukneles kuriu gorsetai gerokai atvepe nuo krutines, gilios iskirptes, visai iskirpciu nebuvimas, smailianosiai bateliai, roziu puokste, tortas ant galvos, o tiketina kad  kam nors juokinga ir maniske, o gal ir kurios is jusu suknele blush2.gif ... taigi svarbiausia jaunuju norai. o cia man labai patiko kazkieno pasakyta mintis,  galima daryti kaip  nori, bet visiems  bet kokiu atveju neitiksi, ir tiek is sveciu tiek is aplinkiniu niekas neapsaugotas isgirsti burbejimu arba neitikimu.

ax.gif 
bet kuri nuotaka kuri teka laiminga, isimylejus, apsiprendus man yra wub.gif  o nuometams , rutu vainikams, ir kitoms tradicijoms galiam pritaikyti siuolaikiskus simbolius.

Mano nuomone tokia pati drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 04 14, 11:23)
Tose nuotraukose, kaip man atrodo, isvis ten ne jaunuju vaikas... Jie krikstyja ta vaikeli per savo vestuves, nes krikstynu metu kriksto tetis laiko ant ranku vaikiuka, o tevai visai netoliese. Taip kad nevisada reikia viska priimti uz gryna piniga  mirksiukas.gif

ten ju vaikas skaiciau komentarus fotografu nu anyway,nesvarbu
Atsakyti
Na jei ju, tai tikrai keista tada... sutinku drinks_cheers.gif bet toleruoju, man nuo to nei silta nei salta, pati su veliumu nesituokciau...taciau su kuklesne(bet ne prasta) suknele, neatsisakyciau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2008 04 14, 02:10)
Papildyta:

sias nuotraukas jau buvau macius anksciau ir pirma mintis kuri man sove i galva tai kad siek tiek juokinga man ta nuotaka atrodo. Suknele tokai lengva ir jaunatviska. Man viena drauge kuriai 24 tekejo su sia suknele atrode super graziai.

mano nuomone nuotakai su dviem vaikasi tokia suknele tikrai netiktu.
Sioje situacijoje as rinksciausi toki varianta http://meninenuotrau...inna_stanislav/
Papildyta:
QUOTE(Gattinoni @ 2008 04 14, 11:24)

vidutininskai apie 4500LT

man atrodo kad eina mazdaug nuo 3500 LT iki 6000Lt vidutines ir po to gali sokti dar auksciau jei yra pvz is Manuel Motta for Pronovias ar kt kolekciju tai jau ir virs 10000 gali buti, cia nuo sukneles priklauso.
as savaja uz 4500 LT nuspirkau blush2.gif

Bet galima rasti ir su ebay kiek ziurejau tai tam tikri modeliai (karta deveti) kainuoja apie 400eur
Atsakyti
[quote=Chippie,2008 04 14, 18:57]sias nuotraukas jau buvau macius anksciau ir pirma mintis kuri man sove i galva tai kad siek tiek juokinga man ta nuotaka atrodo. Suknele tokai lengva ir jaunatviska. Man viena drauge kuriai 24 tekejo su sia suknele atrode super graziai.

[/quote]

nors neturiu vaiku, bet itariu, kad ir mamos gali jaunatviskai atrodyti g.gif man atrodo, sukneles pasirinkimas pirmiausia nuo aplinkos, vestuviu iskilmingumo priklauso, na dar figuros, bet ne nuo vaiku skaiciaus schmoll.gif
Papildyta:

[/quote]

Del Pronovias kainu, Elie Saab Madona salonas pernai siule atvezti uz 13 000 ar panasiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joa: 14 balandžio 2008 - 19:11
Nepaprasta vestuvine suknute maciau Kauno valstybiniame dramos teatre, per dizaineriu dueto Kristi Andress kolekcijos pristatyma.. Super, su mergickom sakom, antra kart del tokios teketumem biggrin.gif Nereali, kaip pasakoj.. Zvilgtelkit internetiniam, prie kolekcija 2008, pats paskutinis modeliukas.. na aisku visi kiti irgi super..
www.kristiandress.eu
Atsakyti