Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(Monikutė @ 2008 03 13, 12:03)
Tai pasirodyk kokią išsirinkai mirksiukas.gif

va mano grozis wub.gif o kokia tu issirinkai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 03 13, 14:39)
va mano grozis  wub.gif o kokia tu issirinkai? ax.gif  4u.gif

koks grozis!!!!!!!!!!!!!!!! is kokios cia kolekcijos? panasi i San Patrick bei Pronovias kolekcijas, bet matyt dabar labai madingi sie modeliai, tai daug kur galima pamatyti butent sia sukneles ..LABAI GRAZU
Atsakyti
Grazi. Labai. thumbup.gif Tik gaila man tokia forma netinka, tai teko tradicine A silueto rinktis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vorukas: 13 kovo 2008 - 14:52
QUOTE(braziute @ 2008 03 13, 15:39)

Grooožis wub.gif wub.gif wub.gif Gaila, man tokios netinka, išsirinkau A silueto, visai be jokių nėrinių, tik veliumas siuvinėtas bus.
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2008 03 13, 12:48)
koks grozis!!!!!!!!!!!!!!!! is kokios cia kolekcijos? panasi i San Patrick bei Pronovias kolekcijas, bet matyt dabar labai madingi sie modeliai, tai daug kur galima pamatyti butent  sia sukneles ..LABAI GRAZU

Pronovias kolekcijos,o siaip tu klysti sakydama,kad daug kur galima pamatyti mirksiukas.gif sie groziai tik La Sposa ir Pronovias buna,kt.tikrai nemaciau,nes ieskojau 4u.gif

QUOTE(Monikutė @ 2008 03 13, 14:25)
Grooožis wub.gif  wub.gif  wub.gif  Gaila, man tokios netinka, išsirinkau A silueto, visai be jokių nėrinių, tik veliumas siuvinėtas bus.

pasirodyk ir tu ax.gif kokia issirinkai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braziute: 13 kovo 2008 - 15:40
labai grazi suknele braziute

as irgi pronovias isimylejusi wub.gif

man visos gipiurines irgi grazios, tik va kad as ieskau siek tiek pustesnes sukneles, na torto nenoriu, bet zuvytes forma man netina, nes as esu gana nediduke, tai prailgintas liemuo labai trumpina kojas verysad.gif

po poros savaiciu eisiu matuotis tai net nezinau ka issirinksiu, nes ant manekeniu tai visos sukneles grazios buna, o po to jau viskas nuo merginos figuros priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 14:49)
labai grazi suknele braziute

as irgi pronovias isimylejusi wub.gif

man visos gipiurines irgi grazios, tik va kad as ieskau siek tiek pustesnes sukneles, na torto nenoriu, bet zuvytes forma man netina, nes as esu gana nediduke, tai prailgintas liemuo labai trumpina kojas verysad.gif

po poros savaiciu eisiu matuotis tai net nezinau ka issirinksiu, nes ant manekeniu tai visos sukneles grazios buna, o po to jau viskas nuo merginos figuros priklauso.

aciukas 4u.gif nenusiteik taip,as irgi galvojau,kad man netiks,nes esu zemo ugio,gan zemo,bet ...tiko ir labai graziai,jaunatviskai atrodo,va kas netiko tai ilgas sleifas,su juo tokia susmukusi atrodziau ir dar zemesne nei esu,taip,kad nenusiteik,tiesiog reikia matuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip viska reikia matuotis, bet kad tos graziosios sukneles visos su ilgais sleifais ...
ir ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 16:10)
na taip viska reikia matuotis, bet kad tos graziosios sukneles visos su ilgais sleifais ...
ir ka daryti g.gif

taigi visi jie prisisega ir atrodo, lyg ir nebutu sleifo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 15:10)
ir ka daryti g.gif

nu maniske su trumpu sleifu,o kai prisisega tai visai atrodo,kad jo nera ir nebuvo mirksiukas.gif
o kaip Pantera sako,tai visi jie prisisega,tik is kitos puses pagalvojus,kam ta svori nesioti,jei juo nepasinaudosi,tad tikrai galima rasti su trumpais sleifais mirksiukas.gif
Atsakyti
[QUOTE]

tikrai nuostabi Pronovia suknele 4u.gif
kokiame salone tokia isigijai?
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 03 13, 14:39)

Labai grazi suknele wub.gif wub.gif !! thumbup.gif
Atsakyti