Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

HELP HELP SOS SOS help.gif

Man baisiausiai isgasdino viena drauge, taip pat busima nuotaka.
Sake kad dauguma sukneliu jau isnuomotos ir kad liepos menesiui gausiu geriausiu atveju jau viena karta deveta suknele verysad.gif verysad.gif verysad.gif

mane labiausiai domina Madonna ir Pronovias kolekcija, planuoju grizti i LT po dvieju savaiciu ir ten eiti ieskoti savo sukneles, kaip manot ar dar imanoma rasti suknele dar ne karto nedeveta liepos menesiui
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2008 03 13, 18:56)
HELP HELP SOS SOS help.gif

mane labiausiai domina Madonna ir Pronovias kolekcija, planuoju grizti i LT po dvieju savaiciu ir ten eiti ieskoti savo sukneles, kaip manot ar dar imanoma rasti suknele dar ne karto nedeveta liepos menesiui

siaip tai nuomos salonai nelabai linke laikyti sukneliu, nebent noretum pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
man viename salone prakalbus apie suknutes siuvima sako net jei pasiutume tau, sako nesplepsiu jei butu norinciu tikrai isnuomotume
Atsakyti
Mano sutartyje parašyta, kad suknelė bus nauja. Užtai gal ir kaina užkėlė, nes vestuvės liepą. Norėčiau tikėti, nes salonas nedidelis ir miegamajame rajone. Esu girdėjusi, kad paprastai nelaiko suknelių nes neapsimoka.
Atsakyti
QUOTE(Samira @ 2008 03 13, 19:55)
Mano sutartyje parašyta, kad suknelė bus nauja. Užtai gal ir kaina užkėlė, nes vestuvės liepą. Norėčiau tikėti, nes salonas nedidelis ir miegamajame rajone. Esu girdėjusi, kad paprastai nelaiko suknelių nes neapsimoka.

kiek kaina uzkele? smile.gif ir kokia suknele?
Atsakyti
1. drasioms - nuotaka be liemeneles mirksiukas.gif
o beje, suknele man asmeniskai grazi, tik tos mazytes smulkmenos truksta biggrin.gif

2. o cia biski avangardo.... blink.gif
siaip forumo paivairinimui lotuliukas.gif 4u.gif

3. dar viena idomesne....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nezaidziu: 14 kovo 2008 - 00:51
man labai grazute:)
Atsakyti
QUOTE(sidabrinuke @ 2008 03 14, 00:14)
kiek kaina uzkele? smile.gif ir kokia suknele?

1500 lt. Man tai yra brangu, juolab salonas nėra labai žinomas. O suknelė iš italų kolekcijos Venus Bridal.
Atsakyti
Na ir as siuvuosi suknele bet as susitariau kad ja man ir grazintu tai bus 2000 lt lygiai ir tikrai jos iki manes niekas neuzisdes nes primatavimas paskutinis yra paskutine mano vestuviu dienos savaite bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 03 14, 10:15)
man labai grazute:)

nuostabi suknute bigsmile.gif
Atsakyti
O kaip jums tokia suknute..
Atsakyti
QUOTE(Gattinoni @ 2008 03 14, 10:45)
O kaip jums tokia suknute..

jau kazkur matyta ir labai grazi mirksiukas.gif
Atsakyti