Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

čia ne į temą bet rodet pavyzdsius is tos svetaines tai.... na aš nenorėčiau kad mane taip fotkintų ypač kaip antroj foto ...smile.gif http://meninenuotrau...y/almane_rytis/
Atsakyti
Na ir karstas diskusijas cia uzvedziau doh.gif doh.gif
Su balta pusta suknele teket tikrai nezadu,o veliumas ir rutos na ne man tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As jau zinau ko tikrai noriu
[attachmentid=139112] man ji labai patiko,ir nesvarbu kad ji gal ne visai vestuvine.
Tai juk mano svente,ir man atrodo ji puiki 4u.gif 4u.gif
Radau interne,tik belieka rasti kur jas platina wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif

Labai jums aciu uz nuomones,atviruma ir patarimus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 14 balandžio 2008 - 20:16
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 19:05)
čia ne į temą bet rodet pavyzdsius is tos svetaines tai.... na aš nenorėčiau kad mane taip fotkintų ypač kaip antroj foto ...smile.gif http://meninenuotrau...y/almane_rytis/

lotuliukas.gif ir dar po to viesai i interneta sudetu thumbup.gif

redmoonde, suknele grazi ir tikiu, kad tu puikiai atrodysi 4u.gif

beje, per visas tas diskusijas prisiminiau - neseniai rode laida per TV su Silansku, jam daznai tenka buti pirsliu vestuvese ir jis pasakojo, kaip tekejo nuotaka su pilvu ir isisegus didziausia rutu vainika, o sekmadieni po vestuviu pagimde lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 21:05)

na as tai irgi nenoreciau, o ypac kad tokia foto butu internete ir ja visi galetu komentuoti..... tokia foto tik vyrui duociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 14, 20:39)
lotuliukas.gif  ir dar po to viesai i interneta sudetu  thumbup.gif

Gali ne tik draugams bet ir uošviui parodyt bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 14, 20:39)
beje, per visas tas diskusijas prisiminiau - neseniai rode laida per TV su Silansku, jam daznai tenka buti pirsliu vestuvese ir jis pasakojo, kaip tekejo nuotaka su pilvu ir isisegus didziausia rutu vainika, o sekmadieni po vestuviu pagimde lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ga pameni kokia laida buvo?
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2008 04 14, 20:46)
na as tai irgi nenoreciau, o ypac kad tokia foto butu internete ir ja visi galetu komentuoti..... tokia foto tik vyrui duociau blush2.gif

tai va...
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 04 14, 21:14)
Na ir karstas diskusijas cia uzvedziau doh.gif  doh.gif
Su balta pusta suknele teket tikrai nezadu,o veliumas ir rutos na ne man tikrai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As jau zinau ko tikrai noriu
[attachmentid=139112] man ji labai patiko,ir nesvarbu kad ji gal ne visai vestuvine.
Tai juk mano svente,ir man atrodo ji puiki 4u.gif  4u.gif
Radau interne,tik belieka rasti kur jas platina wub.gif  wub.gif  4u.gif  4u.gif

Labai jums aciu uz nuomones,atviruma ir patarimus

svrabu kad tau patiktu, o visiems tikrai neitiksi. Kiek zmoniu tiek nuomoniu.

suknele grazi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 21:05)

Na bet aš čia nieko smerktino nematau..juk mergina ne nuoga.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 04 14, 21:05)

Tai nieka snieko ir nesmerkia dabar tokie laikai kad gali daryt ka nori, bet na tarkim aš nenorėčiau kad man fotkintu su korsetu ir kojinėm ir dar i interneta dėtu
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2008 04 14, 20:05)

smerktino tai ne, bet tokios nuotraukos gal labiau tinka asmeniniam albumui biggrin.gif netgi ne tam, kuri sveciams rodysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2008 04 14, 21:03)
Nepaprasta vestuvine suknute maciau Kauno valstybiniame dramos teatre, per dizaineriu dueto Kristi Andress kolekcijos pristatyma.. Super, su mergickom sakom, antra kart del tokios teketumem  biggrin.gif  Nereali, kaip pasakoj.. Zvilgtelkit internetiniam, prie kolekcija 2008, pats paskutinis modeliukas.. na aisku visi kiti irgi super..
www.kristiandress.eu

smile.gif na cia skonio reikalas, bet man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2008 04 14, 20:03)
Nepaprasta vestuvine suknute maciau Kauno valstybiniame dramos teatre, per dizaineriu dueto Kristi Andress kolekcijos pristatyma.. Super, su mergickom sakom, antra kart del tokios teketumem  biggrin.gif  Nereali, kaip pasakoj.. Zvilgtelkit internetiniam, prie kolekcija 2008, pats paskutinis modeliukas.. na aisku visi kiti irgi super..
www.kristiandress.eu

man tai irgi ta nepatinka schmoll.gif nors pries tai maciau ne viena demesio verta rubeli mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muimyte @ 2008 04 14, 19:03)
www.kristiandress.eu

pati suknele labiau tinkama podiumui negu realioms vestuvems, bet man labai patiko ta dalis is drugeliu wub.gif
priespaskutine suknele kolekcijoj (neilga balta) irgi visai neblogas variantas mirksiukas.gif
Atsakyti