čia ne į temą bet rodet pavyzdsius is tos svetaines tai.... na aš nenorėčiau kad mane taip fotkintų ypač kaip antroj foto ...
http://meninenuotrau...y/almane_rytis/

Na ir karstas diskusijas cia uzvedziau
Su balta pusta suknele teket tikrai nezadu,o veliumas ir rutos na ne man tikrai
As jau zinau ko tikrai noriu
[attachmentid=139112] man ji labai patiko,ir nesvarbu kad ji gal ne visai vestuvine.
Tai juk mano svente,ir man atrodo ji puiki
Radau interne,tik belieka rasti kur jas platina
Labai jums aciu uz nuomones,atviruma ir patarimus

[attachmentid=139112] man ji labai patiko,ir nesvarbu kad ji gal ne visai vestuvine.

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 19:05)
čia ne į temą bet rodet pavyzdsius is tos svetaines tai.... na aš nenorėčiau kad mane taip fotkintų ypač kaip antroj foto ...

redmoonde, suknele grazi ir tikiu, kad tu puikiai atrodysi

beje, per visas tas diskusijas prisiminiau - neseniai rode laida per TV su Silansku, jam daznai tenka buti pirsliu vestuvese ir jis pasakojo, kaip tekejo nuotaka su pilvu ir isisegus didziausia rutu vainika, o sekmadieni po vestuviu pagimde

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 21:05)

na as tai irgi nenoreciau, o ypac kad tokia foto butu internete ir ja visi galetu komentuoti..... tokia foto tik vyrui duociau

QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 14, 20:39)
Gali ne tik draugams bet ir uošviui parodyt

QUOTE(nezaidziu @ 2008 04 14, 20:39)
beje, per visas tas diskusijas prisiminiau - neseniai rode laida per TV su Silansku, jam daznai tenka buti pirsliu vestuvese ir jis pasakojo, kaip tekejo nuotaka su pilvu ir isisegus didziausia rutu vainika, o sekmadieni po vestuviu pagimde lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2008 04 14, 20:46)
na as tai irgi nenoreciau, o ypac kad tokia foto butu internete ir ja visi galetu komentuoti..... tokia foto tik vyrui duociau 

tai va...
QUOTE(redmoonde @ 2008 04 14, 21:14)
Na ir karstas diskusijas cia uzvedziau

svrabu kad tau patiktu, o visiems tikrai neitiksi. Kiek zmoniu tiek nuomoniu.
suknele grazi

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 14, 21:05)

Na bet aš čia nieko smerktino nematau..juk mergina ne nuoga..

QUOTE(saulyteee @ 2008 04 14, 21:05)
Tai nieka snieko ir nesmerkia dabar tokie laikai kad gali daryt ka nori, bet na tarkim aš nenorėčiau kad man fotkintu su korsetu ir kojinėm ir dar i interneta dėtu
QUOTE(saulyteee @ 2008 04 14, 20:05)
smerktino tai ne, bet tokios nuotraukos gal labiau tinka asmeniniam albumui

QUOTE(muimyte @ 2008 04 14, 21:03)
Nepaprasta vestuvine suknute maciau Kauno valstybiniame dramos teatre, per dizaineriu dueto Kristi Andress kolekcijos pristatyma.. Super, su mergickom sakom, antra kart del tokios teketumem
Nereali, kaip pasakoj.. Zvilgtelkit internetiniam, prie kolekcija 2008, pats paskutinis modeliukas.. na aisku visi kiti irgi super..
www.kristiandress.eu

www.kristiandress.eu

QUOTE(muimyte @ 2008 04 14, 20:03)
Nepaprasta vestuvine suknute maciau Kauno valstybiniame dramos teatre, per dizaineriu dueto Kristi Andress kolekcijos pristatyma.. Super, su mergickom sakom, antra kart del tokios teketumem
Nereali, kaip pasakoj.. Zvilgtelkit internetiniam, prie kolekcija 2008, pats paskutinis modeliukas.. na aisku visi kiti irgi super..
www.kristiandress.eu

www.kristiandress.eu
man tai irgi ta nepatinka

QUOTE(muimyte @ 2008 04 14, 19:03)
www.kristiandress.eu

www.kristiandress.eu
pati suknele labiau tinkama podiumui negu realioms vestuvems, bet man labai patiko ta dalis is drugeliu

priespaskutine suknele kolekcijoj (neilga balta) irgi visai neblogas variantas