Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

[/img] [img]http://images.maggiesottero.com/styles/389_x_529_front/J/J122.jpg

radau tšokia suknele pirkti, už tris tūkstančius... va kaip ant buvusios nuotakos atrodo...
Papildyta:
tikiuosi nesupyks kad nuotrauką panaudojau, aš tik palyginimui kaip ant manekenės ir tikrovėje atrodo.. man tai super.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tes69 @ 2008 04 23, 13:43)
na nezinau si suknele is praeitu metu rudens kolekcijos, ir visose Vilniaus salonuose kur yra Benjamin Roberts sukneles kaina tokia pat  g.gif

As snekejau apie atveji Kauno MJ salone
Atsakyti
Aš labai norėjau tokios vestuvinės suknelės
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 23, 15:07)

simpatiska suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 23, 15:07)

griztu ir as i jusu tema;)
man sita labai labai:) nes labai panasi i tai ka as issirinkau:)
Papildyta:
o kaip jums sitos?
Atsakyti
QUOTE(tes69 @ 2008 04 23, 11:08)
O stai mano suknele smile.gif

thumbup.gif Laba labai grazi,man patinka tokio tipo sukneles,mano panasi
Atsakyti
QUOTE(jurgita% @ 2008 04 23, 19:52)
thumbup.gif Laba labai grazi,man patinka tokio tipo sukneles,mano panasi

na turiu savo svajoniu suknele, bet taip ir liks turbut svajone... tik vat galvoju, o koks modeliukas tiktu, kad pilvuka pasleptu g.gif nu vat dideliausia problema man, nes kad ir kiek liekneju, tos "barankos" ant sonu kaip buvo, taip ir tebera blush2.gif tai galvoju, kad teks maskuot, tik vat kokiu budu? gal suknele is dvieju daliu, su korsetu, sutraukiant viska, kas nepatinka... bet ir nualpt nuo to suverzimo galima karsta.gif

gal kas turit kokiu variantu?
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2008 04 23, 19:57)
na turiu savo svajoniu suknele, bet taip ir liks turbut svajone... tik vat galvoju, o koks modeliukas tiktu, kad pilvuka pasleptu g.gif  nu vat dideliausia problema man, nes kad ir kiek liekneju, tos "barankos" ant sonu kaip buvo, taip ir tebera blush2.gif  tai galvoju, kad teks maskuot, tik vat kokiu budu? gal suknele is dvieju daliu, su korsetu, sutraukiant viska, kas nepatinka... bet ir nualpt nuo to suverzimo galima karsta.gif

Korsetas pasleps 100%. Gal dar tiktu laisvai krentanti daugiasluoksne is labai lengvo audinio - naturalaus silko. Gal platejanti nuo krutines - kas dabar itin madinga. Juk vestuvine suknele panasiai kaip ir kiti rubai, tik puosnesne, gal issiuvineta. Juk turetum zinoti kokie rubai (forma, medziaga, kirpimas ir t.t.) tau tinka. Pagal tuos kriterijus rinkis ir vestuvine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 23 balandžio 2008 - 19:09
QUOTE(Archideja @ 2008 04 23, 20:08)
Korsetas pasleps 100%. Gal dar tiktu laisvai krentanti daugiasluoksne is labai lengvo audinio - naturalaus silko. Gal platejanti nuo krutines - kas dabar itin madinga. Juk vestuvine suknele panasiai kaip ir kiti rubai, tik puosnesne, gal issiuvineta. Juk turetum zinoti kokie rubai (forma, medziaga, kirpimas ir t.t.) tau tinka. Pagal tuos kriterijus rinkis ir vestuvine

zinau zinau, kas tinka, bet taip noretusi kazko kito, kad nereiktu to pilvo maskuot nestuke.gif ax.gif

atsiprasau uz nukrypimus nuo temos 4u.gif as kaip visada blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2008 04 23, 21:17)
zinau zinau, kas tinka, bet taip noretusi kazko kito, kad nereiktu to pilvo maskuot  nestuke.gif  ax.gif 
atsiprasau uz nukrypimus nuo temos 4u.gif  as kaip visada  blush2.gif

O koks čia nukrypimas jei apie vestuvines sukneles šnekam? mirksiukas.gif Aš rinkausi A silueto suknelę, jų tikrai labai gražių būna. Tu irgi galėtum pasidairyti tokio silueto ir nebūtinai suknelė turėtų būti dvieju dalių. Gerai parinktas, net vientisas modelis gali paslėpti trūkumus ir išryškinti privalumus.
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 23, 20:31)
O koks čia nukrypimas jei apie vestuvines sukneles šnekam? mirksiukas.gif Aš rinkausi A silueto suknelę, jų tikrai labai gražių būna. Tu irgi galėtum pasidairyti tokio silueto ir nebūtinai suknelė turėtų būti dvieju dalių. Gerai parinktas, net vientisas modelis gali paslėpti trūkumus ir išryškinti privalumus.

ai, as kaip maza mergaite, zinau savo trukumas, bet kad vat visad noris to, ko negalima... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(misbeliever @ 2008 04 23, 17:57)
na turiu savo svajoniu suknele, bet taip ir liks turbut svajone... tik vat galvoju, o koks modeliukas tiktu, kad pilvuka pasleptu g.gif  nu vat dideliausia problema man, nes kad ir kiek liekneju, tos "barankos" ant sonu kaip buvo, taip ir tebera blush2.gif  tai galvoju, kad teks maskuot, tik vat kokiu budu? gal suknele is dvieju daliu, su korsetu, sutraukiant viska, kas nepatinka... bet ir nualpt nuo to suverzimo galima karsta.gif

lanka suk tongue.gif is patirties sakau - per ziema uzsiauginau nebloga pilvuka, ir jis niekur nedingo, kol nepradejau lanko sukti. va dabar dvi savaites kasdien po pusvalanduka ar ilgiau beziuredama serialus pasuku ir tirpsta visos barankos tiesiog akyse thumbup.gif
nu as aisku cia ne i tema... blush2.gif
Atsakyti