Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

QUOTE(Gattinoni @ 2008 04 23, 09:06)
KOKIA GRAAAZIII  wub.gif is kokios ji kolekcijos??

Lazarobridal

user posted image
wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Manoji buvo tokia:

noriu dar karta isteketi:)
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2008 04 23, 22:03)
Manoji buvo tokia:

noriu dar karta isteketi:)

o kur gavai shita suknele ir kiek kainavo??? atsiprashau uzh klausimus, bet mano draugei ji nerelaliai patinka...
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 04 23, 23:13)
o kur gavai shita suknele ir kiek kainavo??? atsiprashau uzh klausimus, bet mano draugei ji nerelaliai patinka...

siuvausi. Praktiskai viens prie vieno gavos (nes kaip pvz nesiau butent si paveiksliuka) smile.gif
kainavo 2700 Lt

galima ja pirkti, ji is 2008 m. Pronovias kolekcijos, bet kainele daugiau nei dviguba....
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2008 04 24, 00:04)

wou koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif

Gala,
is kokios cia kolecijos ? - suzavejo nerealiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diode: 24 balandžio 2008 - 07:41
QUOTE(gala @ 2008 04 24, 01:04)

bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif grazuole...
Atsakyti
superinė suknelė, mano kažkuo lyg ir panašaus stiliaus bus... tik su petnešėle per kaklą, kai galėsiu įkelsiu nuotrauką... grožis šitos neišpasakytas. thumbup.gif
Atsakyti
Kas man galėtų padėti įkelti suknelės nuotrauką, nes as negaliu... O nuorodos tiesioginės tai suknelei nėra... Labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonę 4u.gif
Atsakyti
apačioje po tekstu yra browse. paspaudi ir išsirenki iš savo kompiuterio nuotrauką kurią nori ir paspaudi open.... bent jau aš taip darau.
Atsakyti
Tai kad man neleidžia, gal žinučių dar per mažai parašius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiura @ 2008 04 24, 11:29)
Kas man galėtų padėti įkelti suknelės nuotrauką, nes as negaliu... O nuorodos tiesioginės tai suknelei nėra... Labai norėčiau sužinoti jūsų nuomonę 4u.gif

as tai sukuriau albuma www.fotki.com, ten idedu nuotrauka, o pasku iidedu cia nuoroda smile.gif
Atsakyti