Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė - 4 tema

žiūriu čia neblogų lankytojų sulaukėm, už suknelę ir 50 000 pasiruošusių pakloti, ar čia tik penki tūkstančiai... gal nuliukų per daug... o tose suknelėse kur nuotraukoje nieko gero nematau ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 25, 23:06)
Nu nieko tokios elegantiškos, lengvos. Tai išsirink medžiagą, nusinešk pas siuvėją foto ir pasius kokios nori smile.gif

As nenoriu siuti, nes dazniausiai sunku rasti tinkama medziaga, detales. ax.gif ..O ir kad atitiktu realybe paveiksleli tikimybe labai maza...Noretusi iskarto matyti, pasimatuoti ir pirkti ax.gif ...
Atsakyti
Na su tokiu mastymu, gali nieko ir neišsirinkti iki vestuvių. Neįsižeisk 4u.gif
O po to tekėsi su belenkokia....
Atsakyti
na tai tada važiuok į užsienį ir ten nusipirksi manau pasirinkimas daug didesnis nei mūsų vargšėje Lietuvoje....
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 04 25, 23:13)
As nenoriu siuti, nes dazniausiai sunku rasti tinkama medziaga, detales. ax.gif ..O ir kad atitiktu realybe paveiksleli tikimybe labai maza...Noretusi iskarto matyti, pasimatuoti ir pirkti ax.gif ...

Alisa, isignybk i ranka ir iskart pabusi. Sorry bet tokia sapaliojimai apie suknele uz 50 000LT kuria ruosiesi pirkti milane; paryziuje ar dar nezinia kur man skamba labai juokingai. Ir dar tokiu klausimu kreiptis cia supermamoje doh.gif

Jei tavo toks biudzetas tai pirk greiciau pirmos klases bilieta i Paryziu ir eik i Chanel, Dior ar Givenchy mados namus. Manau tikrai rasi.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 25, 21:20)
o kokio stiliaus nori?
ta prame kaip supranti tą prabangumą?
Didume? Blizgume? Dizainerio varde? Kainoje? Įmantrume?

http://www.acquachiara.it/ - na šitų LT nėra

schmoll.gif neradau man patinkančios.

O šiaip ar man atrodo ar kažkas susiparino (pajutau nekokią nuotaitėlę) kad kažkuri mergaitė pasiruošusi už suknia 50000 lt paklot, nerodykim to "lietuviškumo".....Vredinka tikiuosi rasi tai ko nori ir per savo šventę jausies thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif To linkiu visom mergaitėm 4u.gif
Atsakyti
Gal paprasciausiai nuliuku per daug prirase o gal ir ne, bet seip noreciau pamatyt suknele uz 50.000Lt bigsmile.gif
vredinka parodyk paskui kokia suknele issirinkai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 25, 23:18)
na tai tada važiuok į užsienį ir ten nusipirksi manau pasirinkimas daug didesnis nei mūsų vargšėje Lietuvoje....

butent ta as ir noriu padaryti...del to ir klausiau del saitu, kad pasiziuret, issirinkt, adresa galu gale zinoti...As gi ne kasdien isteku, o pirma karta ax.gif Sioje sferoje prisipazinsiu tikrai visiskas 0, nezinau nei dizaineriu pavardziu, nei mados namu. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2008 04 26, 00:29)
Alisa, isignybk i ranka ir iskart pabusi. Sorry bet tokia sapaliojimai apie suknele uz 50 000LT kuria ruosiesi pirkti milane; paryziuje ar dar nezinia kur man skamba labai juokingai. Ir dar tokiu klausimu kreiptis cia supermamoje doh.gif

Jei tavo toks biudzetas tai pirk greiciau pirmos klases bilieta i Paryziu ir eik i Chanel, Dior ar Givenchy mados namus. Manau tikrai rasi.

nekomentuosiu...
Papildyta:
QUOTE(ingelėėė @ 2008 04 26, 08:38)
schmoll.gif neradau man patinkančios.

O šiaip ar man atrodo ar kažkas susiparino (pajutau nekokią nuotaitėlę) kad kažkuri mergaitė pasiruošusi už suknia 50000 lt paklot, nerodykim to "lietuviškumo".....Vredinka tikiuosi rasi tai ko nori ir per savo šventę jausies thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  To linkiu visom mergaitėm 4u.gif

Aciu, tau nuosirdziai linkiu to paties 4u.gif...
P.s: nebutu lietuviskas forumas, jei to "lietuviskumo" nesijaustu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 04 26, 09:32)
Gal paprasciausiai nuliuku per daug prirase o gal ir ne, bet seip noreciau pamatyt suknele uz 50.000Lt  bigsmile.gif
vredinka parodyk paskui kokia suknele issirinkai  wub.gif

Butinai idesiu, bet manau tik po vestuviu victory.gif , nes nenoriu gadinti sau nuotaika, kai kuriu Lietuvaiciu komentarais... ax.gif
Atsakyti
Nežinau, aš vistiek turiu tokį principą, kuris man dažniausiai 100 proc. pasiteisina. Kai žmogus turi skonį ir fantaziją, ir žino kas gražu o kas ne, tai gerą daiktą gali rasti (šiuo atveju ir pasisiūti) beveik bet kur. O kai neturi ir nėra užtikrintas ar tas daiktas tikrai geras, tada leidžia didelius pinigus, nes jam tai duoda garantiją kad tas daiktas turi būti geras.

Norėdama gali susimodeliuoti puikią suknelę iš kokybiškų audinių pas kokią takovą siuvėją - modeliuotoją ir ji gali atrodyti geriau ir už Emporio Armani (beje ki pažiūriu į jų vitrinas apsidžiaugiu, kad man užtenka proto tokiems dalykams neleisti tiek pinigų vien dėl vardo, nes jau esu radus ne blogesnių dalykų iš to pačio lino). NAačia aš apie linines kelnes jų vitrinoj smile.gif

Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 26, 12:43)
Nežinau, aš vistiek turiu tokį principą, kuris man dažniausiai 100 proc. pasiteisina. Kai žmogus turi skonį ir fantaziją, ir žino kas gražu o kas ne, tai gerą daiktą gali rasti (šiuo atveju ir pasisiūti) beveik bet kur. O kai neturi ir nėra užtikrintas ar tas daiktas tikrai geras, tada leidžia didelius pinigus, nes jam tai duoda garantiją kad tas daiktas turi būti geras.

Norėdama gali susimodeliuoti puikią suknelę iš kokybiškų audinių pas kokią takovą siuvėją - modeliuotoją ir ji gali atrodyti geriau ir už Emporio Armani (beje ki pažiūriu į jų vitrinas apsidžiaugiu, kad man užtenka proto tokiems dalykams neleisti tiek pinigų vien dėl vardo, nes jau esu radus ne blogesnių dalykų iš to pačio lino). NAačia aš apie linines kelnes jų vitrinoj smile.gif

drinks_cheers.gif
yra ir Lietuvoj labai geru siuveju, kurios gali ir "nukopint" kokia tik nori suknia is paveikslelio... Jei tik yra galimybe drabuzeliui skirt daugiau pinigu, tuomet tai dar lengviau igyvendinama. mirksiukas.gif as irgi kazkada galvojau siutis, bet tokia, kokios bent mazdaug noreciau, man kainuotu daugiau, nei issinuomojant..
Suknele prabangesne atrodo del audinio, del siuvinejimu, del detaliu, o ne del dizainerio vardo...
o tos dizainerines gamybos suknios... pamatai kokia, ir issigasti lotuliukas.gif
Tad dideliausios sekmytes ieskant savosios sukneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 04 25, 21:11)
..KAIP jums gerai kad jau turit sukneles!!!! AS DAR NETURIU verysad.gif  Gal kuri nors nuotaika zino saita tikrai prabangiu italisku arba prancuzisku vestuviniu sukneliu? Buciau labai dekinga, nes ruosiuosi pirkti arba Milane, arba Romoje, arba Paryziuje... nes Vln nieko neradau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  help.gif

as manau, kad tokiu atveju geriausia kreiptis ne i supermamos foruma, o i profesionalus, kurie pakonsultuotu, nes manau, jei gali isleisti tokia suma suknelei, tai tada butu geriausia ir i uzsieni temptis tokius dalykus ismanancius zmones, kad padetu... galu gale gal kokia vestuviu planuotoja patartu, kur butu galima isigyti tokia suknele... 4u.gif
Atsakyti
na gaila bet užsienio parduotuvėse negaliu niekam nieko patarti... nes kaip sakant neleidžia man finansai ten važinėtis... 4u.gif
Atsakyti