žiūriu čia neblogų lankytojų sulaukėm, už suknelę ir 50 000 pasiruošusių pakloti, ar čia tik penki tūkstančiai... gal nuliukų per daug... o tose suknelėse kur nuotraukoje nieko gero nematau ...

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 25, 23:06)
Nu nieko tokios elegantiškos, lengvos. Tai išsirink medžiagą, nusinešk pas siuvėją foto ir pasius kokios nori 

As nenoriu siuti, nes dazniausiai sunku rasti tinkama medziaga, detales.

Na su tokiu mastymu, gali nieko ir neišsirinkti iki vestuvių. Neįsižeisk
O po to tekėsi su belenkokia....

O po to tekėsi su belenkokia....
na tai tada važiuok į užsienį ir ten nusipirksi manau pasirinkimas daug didesnis nei mūsų vargšėje Lietuvoje....
QUOTE(vredinka @ 2008 04 25, 23:13)
As nenoriu siuti, nes dazniausiai sunku rasti tinkama medziaga, detales.
..O ir kad atitiktu realybe paveiksleli tikimybe labai maza...Noretusi iskarto matyti, pasimatuoti ir pirkti
...

Alisa, isignybk i ranka ir iskart pabusi. Sorry bet tokia sapaliojimai apie suknele uz 50 000LT kuria ruosiesi pirkti milane; paryziuje ar dar nezinia kur man skamba labai juokingai. Ir dar tokiu klausimu kreiptis cia supermamoje

Jei tavo toks biudzetas tai pirk greiciau pirmos klases bilieta i Paryziu ir eik i Chanel, Dior ar Givenchy mados namus. Manau tikrai rasi.
QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 25, 21:20)
o kokio stiliaus nori?
ta prame kaip supranti tą prabangumą?
Didume? Blizgume? Dizainerio varde? Kainoje? Įmantrume?
http://www.acquachiara.it/ - na šitų LT nėra
ta prame kaip supranti tą prabangumą?
Didume? Blizgume? Dizainerio varde? Kainoje? Įmantrume?
http://www.acquachiara.it/ - na šitų LT nėra

O šiaip ar man atrodo ar kažkas susiparino (pajutau nekokią nuotaitėlę) kad kažkuri mergaitė pasiruošusi už suknia 50000 lt paklot, nerodykim to "lietuviškumo".....Vredinka tikiuosi rasi tai ko nori ir per savo šventę jausies

QUOTE(viktory @ 2008 04 25, 23:18)
na tai tada važiuok į užsienį ir ten nusipirksi manau pasirinkimas daug didesnis nei mūsų vargšėje Lietuvoje....
butent ta as ir noriu padaryti...del to ir klausiau del saitu, kad pasiziuret, issirinkt, adresa galu gale zinoti...As gi ne kasdien isteku, o pirma karta

Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2008 04 26, 00:29)
Alisa, isignybk i ranka ir iskart pabusi. Sorry bet tokia sapaliojimai apie suknele uz 50 000LT kuria ruosiesi pirkti milane; paryziuje ar dar nezinia kur man skamba labai juokingai. Ir dar tokiu klausimu kreiptis cia supermamoje
Jei tavo toks biudzetas tai pirk greiciau pirmos klases bilieta i Paryziu ir eik i Chanel, Dior ar Givenchy mados namus. Manau tikrai rasi.

nekomentuosiu...
Papildyta:
QUOTE(ingelėėė @ 2008 04 26, 08:38)

O šiaip ar man atrodo ar kažkas susiparino (pajutau nekokią nuotaitėlę) kad kažkuri mergaitė pasiruošusi už suknia 50000 lt paklot, nerodykim to "lietuviškumo".....Vredinka tikiuosi rasi tai ko nori ir per savo šventę jausies

Aciu, tau nuosirdziai linkiu to paties

P.s: nebutu lietuviskas forumas, jei to "lietuviskumo" nesijaustu

Papildyta:
QUOTE(Sfinksutė @ 2008 04 26, 09:32)
Gal paprasciausiai nuliuku per daug prirase o gal ir ne, bet seip noreciau pamatyt suknele uz 50.000Lt
vredinka parodyk paskui kokia suknele issirinkai

vredinka parodyk paskui kokia suknele issirinkai

Butinai idesiu, bet manau tik po vestuviu

Nežinau, aš vistiek turiu tokį principą, kuris man dažniausiai 100 proc. pasiteisina. Kai žmogus turi skonį ir fantaziją, ir žino kas gražu o kas ne, tai gerą daiktą gali rasti (šiuo atveju ir pasisiūti) beveik bet kur. O kai neturi ir nėra užtikrintas ar tas daiktas tikrai geras, tada leidžia didelius pinigus, nes jam tai duoda garantiją kad tas daiktas turi būti geras.
Norėdama gali susimodeliuoti puikią suknelę iš kokybiškų audinių pas kokią takovą siuvėją - modeliuotoją ir ji gali atrodyti geriau ir už Emporio Armani (beje ki pažiūriu į jų vitrinas apsidžiaugiu, kad man užtenka proto tokiems dalykams neleisti tiek pinigų vien dėl vardo, nes jau esu radus ne blogesnių dalykų iš to pačio lino). NAačia aš apie linines kelnes jų vitrinoj
Norėdama gali susimodeliuoti puikią suknelę iš kokybiškų audinių pas kokią takovą siuvėją - modeliuotoją ir ji gali atrodyti geriau ir už Emporio Armani (beje ki pažiūriu į jų vitrinas apsidžiaugiu, kad man užtenka proto tokiems dalykams neleisti tiek pinigų vien dėl vardo, nes jau esu radus ne blogesnių dalykų iš to pačio lino). NAačia aš apie linines kelnes jų vitrinoj

QUOTE(srauni_upe @ 2008 04 26, 12:43)
Nežinau, aš vistiek turiu tokį principą, kuris man dažniausiai 100 proc. pasiteisina. Kai žmogus turi skonį ir fantaziją, ir žino kas gražu o kas ne, tai gerą daiktą gali rasti (šiuo atveju ir pasisiūti) beveik bet kur. O kai neturi ir nėra užtikrintas ar tas daiktas tikrai geras, tada leidžia didelius pinigus, nes jam tai duoda garantiją kad tas daiktas turi būti geras.

yra ir Lietuvoj labai geru siuveju, kurios gali ir "nukopint" kokia tik nori suknia is paveikslelio... Jei tik yra galimybe drabuzeliui skirt daugiau pinigu, tuomet tai dar lengviau igyvendinama.

Suknele prabangesne atrodo del audinio, del siuvinejimu, del detaliu, o ne del dizainerio vardo...
o tos dizainerines gamybos suknios... pamatai kokia, ir issigasti

Tad dideliausios sekmytes ieskant savosios sukneles

QUOTE(vredinka @ 2008 04 25, 21:11)
..KAIP jums gerai kad jau turit sukneles!!!! AS DAR NETURIU
Gal kuri nors nuotaika zino saita tikrai prabangiu italisku arba prancuzisku vestuviniu sukneliu? Buciau labai dekinga, nes ruosiuosi pirkti arba Milane, arba Romoje, arba Paryziuje... nes Vln nieko neradau

as manau, kad tokiu atveju geriausia kreiptis ne i supermamos foruma, o i profesionalus, kurie pakonsultuotu, nes manau, jei gali isleisti tokia suma suknelei, tai tada butu geriausia ir i uzsieni temptis tokius dalykus ismanancius zmones, kad padetu... galu gale gal kokia vestuviu planuotoja patartu, kur butu galima isigyti tokia suknele...

na gaila bet užsienio parduotuvėse negaliu niekam nieko patarti... nes kaip sakant neleidžia man finansai ten važinėtis...