QUOTE(daivulka20 @ 2008 04 26, 15:12)
kad as jos foto net neturiu

bet as je ziurejau vilniuje savanoriu pr. atidaritas ne per seniausai proginiu suknuciu salonas ten nuomoje suknites, ji atvesta is ispanijos labai grazi visa gipiurine su ilga uodega.
jei jau isbandei visas esamas galimybes susirast savo SVAJONIU suknele ir nieko geresnio neradai ir tai vienintelis tau tinkantis ir patinkantis variantas, tai tada ne per daug
Papildyta:
QUOTE(ingelėėė @ 2008 04 26, 14:48)
Aš jau truputuka nesuprantu kam skirtas šis forumas

juk čia dalinamės nuomonėmis, suknelių pavyzdėliais, informacija kur galima ką rast, o jau kai kažkas nusprendė už suknute negailėt pinigėlių iškart buvo pasiūsta į užsienį

nesuprantu kuo ji kitokia? Gryškim prie suknelių aptarimo, o ne biudžeto. Aš gerbiu visas nuotakas ar jos suknutė būtų už 500 lt ar už 50000 lt. juk visų tikslas tas pats TĄ DIENĄ BŪTI PAČIAI GRAŽIAUSIAI
oi niekas nepasiunte i uzsieni, tik kad vat busima nuotaka pati issake nuomone, kad Lietuvoj jai nieko gero nera ir pati nori lekt i Paryziu ar dar kur, nes nepatinka Lietuvos dizaineriu darbai ir naudojamos medziagos... Na mano nuomone, esant tokiai situacijai, padeti galetu tik profesionalai, ismanantys supergerai medziagas ir visas kitas subtilybes... Gerbiu jos nuomone, niekur nesiunciu, o tik patariu

(nes as tokioj situacijoj elgciaus taip pat - ieskociau savo darba ismananciu zmoniu pagalbos...)
uz tolerancija ir nuomoniu gerbima