Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

turiu klausima;
pvz as per diena suvartoju 1200kcal, tai kokiu budu man jas reiktu iseikvoti, kad kristu svoris... kiek laiko reiktu sportuot per diena ir taip ka daryt ?
aciu uz pagalba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2009 04 28, 12:40)
turiu klausima;
pvz as per diena suvartoju 1200kcal, tai kokiu budu man jas reiktu iseikvoti, kad kristu svoris... kiek laiko reiktu sportuot per diena ir taip ka daryt ?
aciu uz pagalba  biggrin.gif

Nuo tokio mazo kaloriju kiekiu ir taip turi kristi svoris. Nekvailiok, valgyk daugiau. Veliau tau ir nuo 600 kcal. prades augti kg.
Papildyta:
QUOTE(tanneraz @ 2009 04 27, 14:44)
Na as anglijoj niekad nebuvau,bet kiek pamenu tai lietuviai vietoj liesos varskes pirkdavo cottage cheese ir Quark virtually fat free cheese.Cia turetu buti kazkas panasaus  biggrin.gif Na zodziu paieskojus manau galima rasti alternatyvu  lotuliukas.gif
Sekmes treciadieni ant svarstykliu  thumbup.gif

Cottage cheese man net skanesnis uz varske thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2009 04 28, 11:44)
Cottage cheese man net skanesnis uz varske thumbup.gif

drinks_cheers.gif man irgi. tikros varskes buna lenku parduotuvese
Atsakyti
QUOTE(Yourga @ 2009 04 28, 13:40)
turiu klausima;
aciu uz pagalba  biggrin.gif

Pasinaudok šia skaičiuokle ir pamatysi, kiek kalorijų sudegini nieko neveikdama, kiek sportuodama.
Atsakyti
QUOTE(geewhiz @ 2009 04 28, 11:52)
Pasinaudok šia skaičiuokle ir pamatysi, kiek kalorijų sudegini nieko neveikdama, kiek sportuodama.

Labai aciu uz nuoroda 4u.gif tikrai naudinga thumbup.gif
Atsakyti
Man tai labai super sitas puslapiukas www.kalorijos.lt yra siek tiek informacijos apie mityba.Taip pat skaiciuokle pasiskaiciuot dienos
kalorijų norma.Ir ta kuria daugiausia naudoju tai maisto produktų maistinės ir energinės vertės skaičiuoklė su kuria galima pasiziuret kiek koks produktas ko turi ir galima lengvai susidaryt dienos planeli.
Gal kazkam pravers drinks_cheers.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ismananciu, kaip maitintis, norint paryskint raumenukus? Svorio mesti kaip ir nera reikalo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valkiria @ 2009 05 13, 17:03)
Noriu paklausti ismananciu, kaip maitintis, norint paryskint raumenukus? Svorio mesti kaip ir nera reikalo... ax.gif

Kuo daugiau valgyti baltymini maista
Atsakyti
o pvz po treniruotes ka geriausiai valgyt? baltymus ar angliavandenius?
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2009 06 07, 10:43)

Baltymus. Apskritai angliavandeniai geriau pirmoj dienos pusėj.
Atsakyti
QUOTE(patinka @ 2009 06 07, 11:43)

po treniruotes valgyk baltimini maista, jei treniruote buvo labai intensyvi ir ilga ,organizmui gali reiketi ir angliavandeniu
Atsakyti
Svarbiausia nepamiršti gerti daug vandens
Atsakyti