Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

Sveikos, na ka vel susiimu ir pradedu sportuot jau nuo pirmadienio smile.gif nes per du metus jau taip apsileidau,teko pasirinkt arba sprotas arba mosklai, tai vat ir pasirinkau mokslus, o dabar net baisu, kazkaip jau rubai pasidare net kai kurie mazoki tai teko priimti sprendima ar nauju rubu pirkt ar abonenta prikt, tai nusprendizua kad labiau apsimoka abonenta pirkt biggrin.gif sportau pries 2metus tikrai intensyviai ir buvau pasiekus tikrai geru rezultatu net savim patenkinta buvo smile.gif na bet kaip sakoma nera nieko neimanoma tik reik labai noret smile.gif
Bet vat beda ta kad jau susipykus esu su sveika gyvensena, reik is naujo ir meniu kurt ir valgyt dazniau bet po maziau, gal kas sportuojat ar pradedat sportuot kaip jus ta starta su maistu pradedat, ar labai jau viska is kart taip jau keiciat ar po mazu? net nzn nuo ko pradet su tuo maistu g.gif
zinau tik viena reik daug vandenuko gert smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat grįžtu nuo rytojaus į sporto klubą. Reikia gerai paplušėti, todėl mitybos ir kiti patarimai siekiant rezultato labai preverstų.
Atsakyti
mielos sportininkes gal kuri man atsakyti
kodel man puciasi raumenys ant koju ir jos pacios storeja o ne liekneja? slaunys per menesi padidejo 2 cm doh.gif doh.gif lankau aerobikos uzsiemimus na ir minimaliai ant kokio treniruoklio kartais uzropoju
ar gali buti kalta mityba? g.gif p.s. tikrai nepersivalgau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aquawille: 04 sausio 2010 - 20:58
QUOTE(Aquawille @ 2010 01 04, 19:57)
mielos sportininkes gal kuri man atsakyti
kodel man puciasi raumenys ant koju ir jos pacios storeja o ne liekneja? slaunys per menesi padidejo 2 cm  doh.gif doh.gif  lankau aerobikos uzsiemimus na ir minimaliai ant kokio treniruoklio kartais uzropoju
ar gali buti kalta mityba? g.gif  p.s. tikrai nepersivalgau

Manyčiau, kad raumenukai jau auga, o lašinukai dar netirpsta, todėl taip ir yra. Daugiau baltyminio maisto, mažiau agliavandenių ir dirbk su mažais treniruoklių svoriais.
Atsakyti
sveikos, va ir radau aktualia tema thumbup.gif:
sportuot pradejau pries metus, vasara darau pertrauka, sportuoju aerobika (seniau 5k/savaite o dabar 3k/savaite), nes sporto saleje man per daug nuobodu ax.gif Po gimdymo daugiausia lasiniu priaugau ant klubu ir juosmens, nuo aerobikos klubai susitrauke ir... patapo lygus su liemeniu, dabar matosi tokia gera riebalu juosta aplink liemeni doh.gif: o i riebalus ant sonu negaliu ziureti doh.gif: sportuoju dazniausiai vakare, gristu namo apie 19.15, miegoti einu apie 23 val, kartais ir veliau, taciau po sporto taaaaaaip noriu valgyt (pavydziu toms kurios visai nenori), kaip kad nebuna vakarais ne po sporto blink.gif vat ir iskilo klausimas, ka gi valgyti, jei man tas jogurtas tai kaip lasas juroje unsure.gif siaip sveriu normaliai, taciau noriu pagrazinti figura ax.gif busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šindila: 06 sausio 2010 - 10:53
Mano nuomone nereikia bijoti valgyti vakare.Tiesiog apribokit angliavandenius ir valgykit sveika baltymini maista.Galit vista,zuvi liesos varskes ar pan. ax.gif
Atsakyti
dekui labai 4u.gif
Atsakyti
reik is tikruju laiko 6 kart valgyt
pora savaiciu bandau maitintis taip :

9val kava su pienu, koses arba sausi pusryciai su pienu ,ar surelis
10.30val arbata bananas, koks kitas vaisius arba jogurtas
12val pietums butinai mesyte su darzovem (didoka porcija biggrin.gif )
14.30-15val dazniausiai budavo bulkute biggrin.gif nors dabar bandau tai pakeisti i vaisius arba jogurta +arbata arba kava
16.30-17.00val koks nors vaisius (siuo metu labai man sunku valgyt , nes darba baigiu 16.30val ir nei vaziuojant valgyt nei ka, tai pries iseinant ka greit suvalgau arba masinoj koki obuoli sugrauziu) rolleyes.gif
18.00-20.00 treniruote apie 1.30val ziurint kokia diena kokiu laiku einu
21.00 val vakariene indelis varskes su grietine

kelis kart i savaite nusidedu su kokiais neplanuotais traksuciai arba sokoladu lotuliukas.gif

zinoma savaitgaliai niekur nesidesi iskrentu is rezimo, visad kokio vynelio ar sampano isgeriu , mesytes, surio prisivalgau biggrin.gif

Bet svorio man mest nereik, noriu tik kad sutvirtetu ypac kojos, isrysketu raumenukai rolleyes.gif

Gal kuri turit kokiu patebejimu ar patarimu, isklausysiu
mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledi: 26 vasario 2010 - 20:13
Sveikos,na man bet jau klube trenere patare pusryciam valgyti pvz:2kiausinius ir kad butu tik 2baltymai ir 1 trynys,arba 100gr koses kokios nors...po 3-4val obuolys,ar bananas ar kaskas pan...pietums tik virta zuvis,vistiena..100gr ir 200gr salotu(be majonezu ir padazu)nieko kepo nevalgyti...po 3-4h vel obuolys ir pan... o vakarienei 100gr varskes... zodziu mazinti porcijas,,,sportuoti.. nes sake 20% sportas ir 80% mityba ir gyvenimo budas ...va tik tada atsikratysiu nereikalingu kg ...
Atsakyti
QUOTE(sauleee25 @ 2010 03 10, 16:00)
Sveikos,na man bet jau klube trenere patare pusryciam valgyti pvz:2kiausinius ir kad butu tik 2baltymai ir 1 trynys,arba 100gr koses kokios nors...po 3-4val obuolys,ar bananas ar kaskas pan...pietums tik virta zuvis,vistiena..100gr ir 200gr salotu(be majonezu ir padazu)nieko kepo nevalgyti...po 3-4h vel obuolys ir pan... o vakarienei 100gr varskes... zodziu mazinti porcijas,,,sportuoti.. nes sake 20% sportas ir 80% mityba ir gyvenimo budas ...va tik tada atsikratysiu nereikalingu kg ...

Aš ganėtinai panašiai valgiau ir buvau numetusi 12 kg, bet po to gyvenimas apsivertė aukštyn kojom, tai ir svoris šoktelėjo doh.gif blush2.gif Pusryčiams kiaušinis su duona arba košė, priešpiečiams kas nors iš vaisių, pietums vištiena/žuvis su ryžiais, salotom, pavakariams jogurtas, vakarienei varškė/žuvis/sriuba.Na ir žinoma dar sportas. Nesibaidžiau ir kokios uogienės su koše ar medaus su varške, tik viskam reikia saiko. Jaučiausi puikiai, svoris krito, alkio jausmo nebuvo ir tokio rėžimo visiškai nebuvo sunku laikytis. Aj ir dar visus valgymus buvau suskirsčiusi pagal laiką, kad nuolat valgyčiau maždaug kas 3 h, kaip ir sakai. Kartais dar nebūdavau išalkus, bet vistiek atėjo valgymo laikas ir valgydavau. Taip dingo noras užkandžiauti, nes būdavau soti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šypt: 10 kovo 2010 - 21:31
QUOTE(Ledi @ 2010 02 26, 21:10)
reik is tikruju  laiko 6 kart valgyt
pora savaiciu bandau maitintis taip :

9val kava su pienu, koses arba sausi pusryciai su pienu ,ar surelis
10.30val arbata  bananas, koks kitas vaisius arba jogurtas
12val pietums butinai mesyte su darzovem (didoka porcija  biggrin.gif )
14.30-15val dazniausiai budavo bulkute biggrin.gif  nors dabar bandau tai pakeisti i vaisius arba jogurta +arbata arba kava
16.30-17.00val koks nors vaisius (siuo metu labai man sunku valgyt , nes darba baigiu 16.30val ir nei vaziuojant valgyt nei ka, tai pries iseinant ka greit suvalgau arba masinoj koki obuoli sugrauziu)  rolleyes.gif
18.00-20.00 treniruote apie 1.30val ziurint kokia diena kokiu laiku einu
21.00 val vakariene indelis varskes su grietine

kelis kart i savaite nusidedu su kokiais neplanuotais traksuciai arba sokoladu lotuliukas.gif

zinoma savaitgaliai niekur nesidesi iskrentu is rezimo, visad kokio vynelio ar sampano isgeriu , mesytes, surio prisivalgau  biggrin.gif

Bet svorio man mest nereik, noriu tik kad sutvirtetu ypac kojos, isrysketu raumenukai  rolleyes.gif

Gal kuri turit kokiu patebejimu ar patarimu, isklausysiu
mirksiukas.gif  rolleyes.gif

mano panasus rezimas lotuliukas.gif
Atsakyti
as paskutiniais menesiais pradejau gerti daug vandens, mazdaug po 2 litrus per diena. Vaisiu valgau labai mazai, nes nuo ju man pucia pilva. Atsisakiau kosiu, bulviu, pyragu, t.y. angliavandeniu. Valgau mesa (vistiena, neriebia kiauliena ir t.t.) daug darzoviu, pieno produktus. Ryta pradedu nuo stiklines apelsinu sulciu, sumaisytu su 2 valg. saukstais kvieciu gemalu, po pusvalandzio isgeriu kavos (1 saustas cukraus, nes be jo kavos negaliu gerti) su suriu.
Atsakyti