QUOTE(Pumpum @ 2013 11 20, 22:37)
Oi tai jūs drąsiai 2g/kg valgykit, aš apie ryškinimą gi kalbėjau

sulieknėti/sveikai gyventi tikrai galima 2g ir nieko baisaus jei ir tai viršysi, jei tie angliavandeniai susidės iš daržovių ar kokių vaisių ir grūdų ryto metu. prieš miegą tikrai gali valgyti varškę, neko nenutiks. aš vis juokauju, kad varškę tai ir iš miegų atsikėlus gali valgyti

kada sportuoji? Jei ne vakarais tai gali tai valandai praėjus riešutų saują suvalgyt pvz. Pas mane apetitas irgi arkliškas, tai aš būna tikrai ir dažniau užkandu, svarbu nedidelę porciją ir kad ne ant ką tik suvalgyto maisto

aš po pusryčių avižinės košės labai greit noriu valgyt, tai nesuku galvos jei po valandos suvalgau bananą, o jei dar po valandos dar ką nors. Tik po pietų galiu pradėt laikytis to 3 valandų intervalo ir tai tobulai neseku to

jei kada sumąstysiu ruoštis varžyboms bus kitaip. O kol kas tiesiog seku maistą ir ką kokiu paros metu dėti į burną
busiu praskaicius ta vieta, kad del ryskinimosi
as sportuoju po pietu, apie 14-15 val. Man taip kvailai gaunasi, kad visa diena kaip ir tvarkingai maitinuosi, pusryciai, uzkandis, pietus, tada kokteilis po treniruotes, ir tada tas uzejes nerealus apetitas viska sugadina

daznai "sugrieshiju"
su varske man siek tiek beda, nes jei valgau vien varske (t.y. ne kokiame gaminyje), tai labai kyla rugstis, pries miega tai negerai butu
nu nieko, laukiu dabar mitybos plano is trenerio, dedu baisiai dideles viltis, kad susireguliuosiu mityba, kartu ir papildus priderins, gal kaip nors
beje, pumpum, maciau kitoj temoj foto, graziai padirbeta tiek salej, tiek virtuvej