QUOTE(Panikė @ 2014 02 05, 21:58)
Super

Tai aš stoju į eilę tuomet
Kažkaip nerandu trenerio impulse, kuris būtų labai rimtai suinteresuotas padėti, o ne standartines programas sudarinėti..
Mityba didžioji dalis darbo, bet svarbu taip pat ir tinkama programa sportui, mano fiziologija tokia idomi, truputi platoki pečiai ir platus pilvo presas, neturiu liauno vapsvos liemens, tai užkočiojus šonus, man dar labiau situacija nepatinka. Taip pat šlaunys truputį stambokos - raumenys, turbūt turėčiau liautis su tupinėjimais su štanga, bet dievinu bėgimą, kuris turbūt prie to prisidėjo.. Na bet čia buvo off topic
Ačiū už patarimus, pavydžiu kad žmonės gali taip tvarkingai maitintis, pas mane bėdos dar ir su valgymais. Nevalgau jokios mėsos ir sunkiai toleruoju pieno produktus, bet vistiek juos truputį stengiuos valgyt, nors po to tamta sumaištis pilve, kuri gadina man nuotaiką. Pusryčiais praktiškai visada košės, pagrinde tos Nordic. Pietums būna įvairiai, bet stengiuosi žuvį su salotom, duona. Užkandžiai taip pat vaisiai, riešutai, baltyminis batonėlis ar kokteilis po sporto. Vakarienei valgau salotas įmetus kokią žuvį, konservuotą tuną, krevetes ar sūrio. Tiesa paskutiniu metu labai dažnai palūžtu ant saldumynų, nors valgydama suprantu, kad nenoriu ir tai yra emocinis valgymas, bet šiuo klausimu tiesiog kaikurie žmonės turi silpnybę, emocinį kažkokį santykį ar problemą, su kuria visa gyvenimą reikia dirbti. Kitiems tiesiog pasisekė ir jie to nesupranta
Kad visai normaliai maitiniesi

saldumynams ir aš kartais neatsilaikau. Stengiuosi pakeisti pvz varškės sūriu su medumi, varškės apkepu kur vietoj cukraus irgi medų dedu ir trynius išmetu, jogurto liesu, vaisiais. Bet kartais norisi tų nesveikuoliškų saldumynų, nu tai baisiai nepykstu ant savęs kad tokius suvalgau kartais
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 05, 22:25)
Panike, kokią žuvį valgai? Aš bandau į racioną įtraukti daugiau žuvies. Bet be lašišų, upėtakių ir doradų kol kas daugiau nieko nebandžiau. Ai, kepiau plekšnę, nepatiko
Po sporto dažnokai darausi vaisių salotas su natūraliu jogurtu. Žinau, negerai vaisiai vakare, bet labai skanu ir geriau nei koks šokoladas. Su saldumynais ir bulkom pastebėjau tokį dėsningumą - jei jų yra, negaliu susilaikyti. Bet jei nėra, tai ir nereikia.
Dėl impulso trenerių, kažkurioj iš impulso temų seniai seniai mačiau rekomendaciją, bet jau neprisiminsiu nei vardo, nei nieko. Gal archyvuose yra.
Lašiša labai gerai, o aš jos pakęst negaliu. Turbūt maistingiausia žuvis. Aš jei prisiverčiu, tai lydeką kepu. Visa kita man visai fe
Papildyta:
QUOTE(tinute84 @ 2014 02 05, 22:26)
As begalo zaviuosi Pumpum taip pat

jos nuomones pasakymas man yra pirmoje vietoje

labai gaila, kad gyvenu ne Lt, nes kitaip tikrai organizuociau susitikima su ja

labai smagu , kad esi sioje grupeje ir su mumis daliniesi patarimais. Aciu tau labai!!!!
ačiū!!
Papildyta:
Beje, tokia istorija ne į temą. Prieš 5 metus kiekvieną rytą suvalgydavau po kokias 5 riekes batono su nutela ir pieno stikline

čia man pats gardžiausias delikatesas iki dabar. Iš vis visokius batonus labai mėgstu. Jei kažkada gyvenime nusprendžiau, kad laikas netgi man mest nutelą ir blynus, ir tai padariau, tai ir jūs visos iki vienos sugebėsit