Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

QUOTE(Pumpum @ 2014 02 03, 14:02)

turiu KL. As kai salta ( ziemos metu) geriu virinta, atvesinta trupouti siltoka vandeni. Isgeriu 1.5-2l. Bet va iskilo kl: ar jis tinkamas , ar vis delto reiktu gerti gyva nevirinta vandeni???
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 02 17, 14:56)
QUOTE(Pumpum @ 2014 02 03, 14:02)

turiu KL. As kai salta ( ziemos metu) geriu virinta, atvesinta trupouti siltoka vandeni. Isgeriu 1.5-2l. Bet va iskilo kl: ar jis tinkamas , ar vis delto reiktu gerti gyva nevirinta vandeni???

nežinau, manau jokio skirtumo biggrin.gif šiltas vanduo apetitą trumpam sumažina, o šaltas skatina smile.gif bet aš pati visada tik šaltą iš krano geriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panikė @ 2014 02 06, 23:19)
Gera motyvacija Pumpum, ačiū  thumbup.gif
Amarcord, na Pumpum teisi, lašiša turbūt geriausias variantas. Taupumo sumetimais aš laukiu akcijų, būna prekybcentriuose paleidžia visai lašišai nuolaidas (ne pjausniams ir ne jokiai filė), tai aš nusiperku keletą didžkių ir susišaldau, po to darau kepsnius, salotas, sriubas ir kas tik į galvą šauna. Bet labai gerai jaučiuosi būtent nuo tokio maisto  smile.gif tik žinoma ir tai pabosta, sunku kažkaip man kai rutina atsiranda smile.gif

tikrai lašiša nėra geriausias variantas, nes pas mus augusios naturaliai lašišos ar upėtakio net su žibulriu nerasite. visos iš akvafermų, tai reiškia šertos antibiotikais, ir dar kažkuo, kas daro mėsą raudoną kaip laukinių lašišinių (dažikliai).
geriau tada silkė, skumbrė iš tų riebiųjų
Atsakyti
Sveikos bendramintes smile.gif
Sportuoju jau 5 metus, tačiau niekada rimtai nebuvau "užsiėmus" su mityba.
Paskutinius metus pašalinau tiesiog sviestą, riebias grietines, ir tai ne visiškai. Raumenukai jau yra, tačiau jie visdar pasislepę po riebaliukais, kad ir nedideliais.. tokiais, kad šilčiau būtų hihihi.gif Dabar susiėmiau tik pakeisti mitybą į sveiką, ir kol kas sunku, kai esi pripratęs prie skonio, visokio kokio smile.gif Sunkiausia buna prieš mmm, tada netgi savęs nebekontroliuoju doh.gif:
Kaip jums pavyksta atsilaikyti pvz svečiuose? Kai viskas taip skaniai atrodo smile.gif Ar šeimai ir sau gaminate atskirai?
Na man žinių dar gerokai trūksta apie sveiką mitybą, bet tikiusi kad mano užsidegimas ir apsisprendimas nenuslops unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 02 20, 07:58)
Sveikos bendramintes smile.gif
Sportuoju jau 5 metus, tačiau niekada rimtai nebuvau "užsiėmus" su mityba.
Paskutinius metus pašalinau tiesiog sviestą, riebias grietines, ir tai ne visiškai. Raumenukai jau yra, tačiau jie visdar pasislepę po riebaliukais, kad ir nedideliais.. tokiais, kad šilčiau būtų hihihi.gif Dabar susiėmiau tik pakeisti mitybą į sveiką, ir kol kas sunku, kai esi pripratęs prie skonio, visokio kokio smile.gif Sunkiausia buna prieš mmm, tada netgi savęs nebekontroliuoju doh.gif:
Kaip jums pavyksta atsilaikyti pvz svečiuose? Kai viskas taip skaniai atrodo smile.gif Ar šeimai ir sau gaminate atskirai?
Na man žinių dar gerokai trūksta apie sveiką mitybą, bet tikiusi kad mano užsidegimas ir apsisprendimas nenuslops unsure.gif

Svečiuose nesivaržau, valgau kartu su visais biggrin.gif o vėliau sugrįžtu į ritmą. Nieko baisaus kartais pavalgyti beleką smile.gif
Atsakyti
labas,turiu klausimeli blush2.gif jeigu valgoma riebi kaimiska varske,tai koki kieki po treniruotes jos suvartoti? ir siaip,koki kieki baltymu po treniruotes suvartoti? pasimetus jauciuosi del to kiekio
Atsakyti
QUOTE("Ramune" @ 2014 02 17, 15:56)

as geriu tik salta vandeniu, sventai tikiu kad jis bent kiek pagreitina medziagu apykaita , siulau gerti ne is krano , o nusipirkti filtra ir filtruoti, as negaliu atsidziaugti kad nepagailejau pinigu brita filtrui, nebereikia leisti pinigu perkant bambalius mineralinio, o vanduo gerokai skanesnis prafiltruotas nei tiesiai is krano blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(tu.man.pasakyk @ 2014 02 23, 23:00)
labas,turiu klausimeli blush2.gif  jeigu valgoma riebi kaimiska varske,tai koki kieki po treniruotes jos suvartoti? ir siaip,koki kieki baltymu po treniruotes suvartoti? pasimetus jauciuosi del to kiekio

kiek domejausi, geriausia suvartoti po treniruotes apie 30-40 g baltymu su nedideliu kiekiu angliavandeniu. del kaimiskos varskes nezinau, neisivaizduoju kokio ji isvis riebumo, as valgau tik pirktine liesa g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 24 vasario 2014 - 13:11
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 02 24, 13:13)
kiek domejausi, geriausia suvartoti po treniruotes apie 30-40 g baltymu su nedideliu kiekiu angliavandeniu. del kaimiskos varskes nezinau, neisivaizduoju kokio ji isvis riebumo, as valgau tik pirktine liesa  g.gif

Oho, tai 250 g varškės reikia vienu ypu suvalgyti blink.gif arba 5 kiaušinių baltymus, arba 150 g vištienos.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 24, 22:39)
Oho, tai 250 g varškės reikia vienu ypu suvalgyti  blink.gif arba 5 kiaušinių baltymus, arba 150 g vištienos.

uztektu 1 pakelio varskes (as visad renkuosi varske kurioje butu nemaziau nei 20 g baltymu 100 gramu, o pakelyje- 36 g baltymu ) 4u.gif 1 pakeli tikrai nesunku suvalgyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 24 vasario 2014 - 21:45
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 02 24, 21:44)
uztektu 1 pakelio varskes (as visad renkuosi varske kurioje butu nemaziau nei 20 g baltymu 100 gramu, o pakelyje- 36 g baltymu )  4u.gif

Reiks patyrinėti. Man skaniausia dvaro, bet joje 15 g baltymų 100 g.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 24, 22:45)
Reiks patyrinėti. Man skaniausia dvaro, bet joje 15 g baltymų 100 g.

o man pati skaniausia paprasta norfos liesa varske, ten baltymu 19.8 g/ 100 g 4u.gif ir dar esu atradus piemenelio liesa varskes suri, ten baltymu atrodo 29 g /100 g, labai skaniai valgosi 4u.gif
Atsakyti
O man varske visai nesivalgo sad.gif Nebent tik grudeta, bet jos tokios liesos nera...
Atsakyti