Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

Ramune, pazystamas jausmas doh.gif
Atsakyti
As tiek visko skaiciau skaiciau skaiciau...

Baigia susisukti galva.

PRadzioj lyg ir susidariau vaizda, kad sportuojant principas turetu buti toks, kad angliavandeniai pirmoj dienos pusej, antroj - baltymai.

Auginant raumenukus baltymai galimi ir pirmoj dienos pusej.

Aisku vanduo, sviezios salotos ir t.t.

Tik va, paprotinkit mane... O jei esu kuda, man reikia raumenuku, o tuo paciu ir mases daugiau. Bet tokios tolygiai visur, o ne tik i leskas ax.gif Tai su tais angliavandeniais gal galima ir vakare? Ar vis tik ne? Ar mases auginimui graziam irgi tik baltymai dalyvaus?
Atsakyti
labas, kilo man klausimas vel biggrin.gif ar jus valgote maista kur yra riebalu? ar tik baltymai ir angliavandeniai? ir ar valgote kepta maista? ir dar ar toks didelis baltymu valgymas nekenkia organizmui? dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi bandau daugiau baltymų valgyti. Bet kaip sunku.
Kalorijas aš visą gyvenimą skaičiuoju, tai nebaisu. Bet nelabai žiūrėjau iš ko gaunu tas kalorijas. kartais vien tik šokoladą valgydavau. Ir sotu ir skanu. suvalgai 2 plyteles per diena ir tik 1200ckall. Svoris krenta. blush2.gif

Pradėjus sportuoti, pradėjau labiau žiūrėt ir baltymus. Liesa karvė- ne gazelė lotuliukas.gif

Sunku daug baltymų gaut apribojus kalorijų skaičių. Bet vis kažkiek geriau nei nieko. Dabar kai saldumynų noriu (be jų gyvent negaliu, man mėsos gali visai nebūt), tai imu tą, kur yra daugiau baltymų, pvz. varškės sūrelį. Vis geriau nei sausainis. Arba imu žemės riešutų sviesto šaukštelį.

Bet jei visada tvarkingai reiktų valgyti baltymus, tai sunku būtų - vien tik kiaušiniai, varškė ir vištiena. Kitur, tai palyginti mažai.

Man labai skaičiavime padeda vesti ką suvalgai www.myfitnesspal.com
Atsakyti
Kaip gaunate baltymu tos kurios nevalgo pieno produktu ? Mesa?
Atsakyti
QUOTE(Cuddle @ 2014 03 03, 14:27)
Kaip gaunate baltymu tos kurios nevalgo pieno produktu ? Mesa?

Mėsa, riešutai, špinatai, kiaušiniai

http://www.healthali...-in-protein.php

googlinkit
Atsakyti
Laukine prerija, aciu.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 03 03, 12:58)
Aš irgi bandau daugiau baltymų valgyti. Bet kaip sunku.
Kalorijas aš visą gyvenimą skaičiuoju, tai nebaisu. Bet nelabai žiūrėjau iš ko gaunu tas kalorijas. kartais vien tik šokoladą valgydavau. Ir sotu ir skanu. suvalgai 2 plyteles per diena ir tik 1200ckall. Svoris krenta.  blush2.gif
Pradėjus sportuoti, pradėjau labiau žiūrėt ir baltymus. Liesa karvė- ne gazelė lotuliukas.gif

Sunku daug baltymų gaut apribojus kalorijų skaičių. Bet vis kažkiek geriau nei nieko. Dabar kai saldumynų noriu (be jų gyvent negaliu, man mėsos gali visai nebūt), tai imu tą, kur yra daugiau baltymų, pvz. varškės sūrelį. Vis geriau nei sausainis. Arba imu žemės riešutų sviesto šaukštelį.

Bet jei visada tvarkingai  reiktų valgyti baltymus, tai sunku būtų - vien tik kiaušiniai, varškė ir vištiena. Kitur, tai palyginti mažai.

Man labai skaičiavime padeda vesti ką suvalgai www.myfitnesspal.com

Na baltymų yra daug daržovėse, visgi sveikos mitybos atžvilgiu, mėsą išmainyt į saldumynus ne ką geresnis pasirinkimas smile.gif

user posted image

tas besaikis ''sedėjimas'' ant varškės ir vištienos tai jau gana praeitas etapas, norint optimalaus rezultato nežalojant sveikatos reikia iš daržovių to proteino visgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Féline: 05 kovo 2014 - 10:30
QUOTE(Féline @ 2014 03 05, 10:28)
Na baltymų yra daug daržovėse, visgi sveikos mitybos atžvilgiu, mėsą išmainyt į saldumynus ne ką geresnis pasirinkimas  smile.gif
user posted image

tas besaikis ''sedėjimas'' ant varškės ir vištienos tai jau gana praeitas etapas, norint optimalaus rezultato nežalojant sveikatos reikia iš daržovių to proteino visgi  biggrin.gif

kaip matau špinatai vaidina pagrindinį vaidmenį. Iš karto prisiminiau seną animacinį filmuką, kur herojus visada valgė špinatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aukselis11 @ 2014 03 05, 10:41)
kaip matau špinatai vaidina pagrindinį vaidmenį. Iš karto prisiminiau seną animacinį filmuką, kur herojus visada valgė špinatus  biggrin.gif

Špinatai ir geležies šaltinis drinks_cheers.gif

Baltymų dar galima gauti iš ankštinių. Pvz., avinžirnių.
Atsakyti
Sveikos, pakeiciau savo mityba vel, pradejau skaiciuoti savo BAR santyki, tai sistema paskaiciavo, kad norint man numesti kelis kg, reikia suvartoti 1400 kcal, 167 gr baltymu, 93 g angliu ir 53 g riebalu.

siandien viska pradejau vesti i chronometer programa, kol kas puikiai laikausi. Rodo tiksliai, atitinka mano paskaiciavimus.
ax.gif

dar laukiu parkeliaujant CLA papildo riebalams deginti. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 03 05, 17:31)
Sveikos, pakeiciau savo mityba vel, pradejau skaiciuoti savo BAR santyki, tai sistema paskaiciavo, kad norint man numesti kelis kg, reikia suvartoti 1400 kcal, 167 gr baltymu, 93 g angliu ir 53 g riebalu.

siandien viska pradejau vesti i chronometer programa, kol kas puikiai laikausi. Rodo tiksliai, atitinka mano paskaiciavimus.
ax.gif

dar laukiu parkeliaujant CLA papildo riebalams deginti.  4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
O kur tu pasiskaiciavai?
MAno skaiciai tai visi per pus mazesni doh.gif O noriu numesti tik apie 8 kg
Atsakyti