Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba sportuojant

QUOTE(Caridian @ 2014 02 26, 11:06)
Jau nekalbant apie ta visiems zinoma nesveika maista: traskucius, sultis is pakeliu, visokius pieniskus sokoladus, nutelas, aliejuje gruzdintus produktus/patiekalus ir t.t. smile.gif

nuo kada sultys is pakelio yra nesveikas maistas? o buteliuose sultys jau sveikos patampa? limonadai visokie suprantu kad nesveika, bet sultys?..
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 02 26, 18:00)
nuo kada sultys is pakelio yra nesveikas maistas? o buteliuose sultys jau sveikos patampa? limonadai visokie suprantu kad nesveika, bet sultys?..

Tai kiek ten cukraus! Sultys geros jei tik tik išspaustos.
Atsakyti
QUOTE(Saulė* @ 2014 02 26, 17:16)
Tai kiek ten cukraus! Sultys geros jei tik tik išspaustos.

drinks_cheers.gif ten praktiškai vien cukrus.
Atsakyti
QUOTE(Macadamia @ 2014 02 26, 14:21)
Sūnus sporto dispanceryje tikrinosi hemoglobiną, buvo 130, gydytoja pasakė, kad toks nesportuojančiam yra labai geras, o sportuojančiam reikia didesnio  g.gif

idomu g.gif

QUOTE(Bubbleghost @ 2014 02 26, 18:00)

jau senai nesveikos vien cukrus ir konservantai jau geriau gryna vaisiu suvalgyti, o ir tie nera labai sveika
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 02 26, 16:52)
Mano toks pat buvo prieš metus. O kokią mėsą valgai? Nes aš daugiausiai valgydavau vištą seniau, o joje geležies nėra, pasirodo. Prie jautienos palyginti neseniai perėjau.

valgau kiauliena, jautiena, visteinos retai, zuvi vidutiniskai, as pagal paleo mityba maitinuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 27, 06:12)
valgau kiauliena, jautiena, visteinos retai, zuvi vidutiniskai, as pagal paleo mityba maitinuosi mirksiukas.gif

O tavo draugas su tavim irgi taip maitinas ,? smile.gif

As tai pagrindw vistiena tik valgau, ir jautiena. Na jai gyvenciau lt , manau jautienos tiek nevalgyciau, ji lb brangi kiek maciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 02 26, 17:00)

Merginos kaip ir atsake. Sultys, isskyrus svieziai spaustas, yra vien cukrus ir prasilenkia su sportu, svorio mazinimu ar sveika mityba apskritai.
Atsakyti
as valgau vistiena, zuvi smile.gif i jautiena negaliu ziureti schmoll.gif man ji kazko nepatinka , karta paragavau, tai ten nesuvalgiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 02 27, 09:14)
O tavo draugas su tavim irgi taip maitinas ,? smile.gif

As tai pagrindw vistiena tik valgau, ir jautiena. Na jai gyvenciau lt , manau jautienos tiek nevalgyciau, ji lb brangi kiek maciau doh.gif

manasis kokiais 80 proc. su manimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 02 27, 19:54)
manasis kokiais 80 proc. su manimi g.gif

Tai tau neblogai , man butu lengviau jai vyrs noretu maitintis sveikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlas26 @ 2014 02 25, 23:55)
Aš atlikusi maisto netoleravimo testą sužinojau, kad negaliu valgyti nei pieninių produktų, nei kiaušinių, tad atradau naują maistą po treniruočių - sojos mėsą, taip pat sojų pieną smile.gif Labai mėgstu po treniruotės ir garuose troškintą žuvį su brokoliais, kuriuose yra pakankamai daug baltymo kaip daržovėse thumbup.gif

Aš sojos patiekalus atradau labai seniai, bet sojos pienas buvo naujiena thumbup.gif
Labai puikus dalykas netoleruojantiems ar nelabai toleruojantiems pieno produktus. Man tai jis super yra smile.gif
Atsakyti
Pasibedavosiu as cia. Nu man jau nusibodo su savim kariauti doh.gif Pusryciai, pietus , pavakariai pas mane tvarkingai . Niu bet vakare bordakas su maistu. Verksmas ima , o saves suimti i rankas negaliu. Rasau kiekviena die kiek baltymu, angliavandeniu, riebalu suvartoju, bet , kad vakare jau prasmes nebre rasyt .Nu negaliu kaip nervas IMA mega_shok.gif
Atsakyti