Įkraunama...
Įkraunama...

medaus tortas

Tas tortukas keturnedieliui , prase tik su trupiniais , bet as gi negaliu ko nedadarius blush2.gif , tai nors kiek papaisiau .
Sokolada sunku patubdyti , bet imanoma : kai lydau ipilu pieno iki norimo tirstumo , nes jei nepilsi tai greitai stinksta ir neimanoma isspausti , dirbu su karstu ( rankos kencia doh.gif ), jei pradeda stinkti , idedu keliom minutem i mikrobange, ie vel toliau darau .
Na blizga jis tol , kol gerai neatveses , o paskui blizgesys dinksta , buna kaip sokoladas be blizgesio .

MERGAITES ... O KAS NAUJA TEMELE UZVES ????
JAU VIENAI ...KAPEC , SUPER MAMYTE UZDARE
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 24, 22:08)
Sokolada sunku patubdyti , bet imanoma : kai lydau ipilu pieno iki norimo tirstumo , nes jei nepilsi tai greitai stinksta ir neimanoma isspausti , dirbu su karstu ( rankos kencia doh.gif ), jei pradeda stinkti , idedu keliom minutem i mikrobange, ie vel toliau darau . Na blizga jis tol , kol gerai neatveses , o paskui blizgesys dinksta , buna kaip sokoladas be blizgesio .


Ačiukas 4u.gif Visgi ir čia paslapčių esama, o aš kvaiša grynu pavarydavau, taip sunkiai man ten eidavosi doh.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos turiu klausima help.gif isminkiau tesla tortui o kiek jos daug isejo doh.gif galeciau du tortus padaryt, ar galima ta tesla laikyti kameroj kokia savaite? 4u.gif
Atsakyti
Nu tai kas paaiškins iš ko tas gėles , rožes , kalijas padarot, ar perkat, ar pačios darot, ar dar kaip???? cool.gif
Atsakyti
Dar noriu paklaust gal kas žino, gal CIPCIUKAS, man reikia į išplaktą grietinę supilti želė(nu čia kitam tortui) ar pirma išplakt grietinę ir tada supilt želė(bet labai suskystėja) o jei aš į grietinę supilčiau želė ir tada viską suplakčiau ar nepakenktų žalatinai t.y. ar ji sustingtų??? kas galėtų skubiai atsakyt?? g.gif
Atsakyti
ar kameroj gali laikyti nezinau,geriau juos iskepk ir galesi laikyti apie menesi,padek sausai ir pridenk popieriu. geles yra daromos is cukraus pudros,trupucio zelatinos ir vandens,pasieskok rasi visa eiga kaip daryti.
Papildyta:
kas del zele tiksliai nezinau,bet as naudojau zele-tai man nelabai sustengo,geriau naudoti zelatina,as zelatina pilu i isplakta krema. nu gal biski padejau.
Atsakyti
Na jai matau atsake i jusu klausimelius smile.gif
GITALE ar tu zele ar zelatina nori pilti ? as isplaku gerai grietinele ( grietines nenaudoju) ir tada pilu istirpinta zelatina , perspeju - labai greitai stinksta , reikia dirbti ant " smugio ", na bet ir su grietine tas pats , tai kas , kad ji suskysteja , paskui sustinks , tik jau toki krema reikia pilti i forma kitaip isbeks viskas.

Na dar del teslos : as buvau rasiusi , kad gaunasi tortas gigantas , bet ne beda , issikeokite viska , ir lai stovi kiek norite , jie gali ilgai stoveti , o saldyti niekada nebandziau schmoll.gif user posted image
Atsakyti
Taip ir norėjau parašyt želatiną ,ne žele
Atsakyti
Tiesa , del gelyciu , as ankstesnese temose idejau ir recepta ir nuotraukas kaip daryti , tik kitoje temoje " Kaip papuosti savo pyragus ir kitus...."
Atsakyti
laba diena, kepejeles
turiu klausima, dariau meduti. laksta igavos ilabai kieti, kaip napoleono blink.gif kame beda unsure.gif
Atsakyti
Iskepia kieti , ar minkomos teslos ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 25, 11:34)
na bet ir su grietine tas pats , tai kas , kad ji suskysteja , paskui sustinks , tik jau toki krema reikia pilti i forma kitaip isbeks viskas.


Iki šiol visada medaus tortą pertepdavau su grietine ir želatina ir niekada nedarydavau formoj. Tiesiog reikia paruoštą grietininį kremą įdėti kuriam laikui į šaldytuvą ir vis karts nuo karto pažiūrėti, kai tik pradeda apstingti pertepti lakštus. Niekas niekur nenubėga schmoll.gif (kažkada net perdaug man sustingo, bet visvien šiaip taip pertepiau ir sluoksnių vaizdui jokios įtakos tai neturėjo. Liuks gavosi). Tiesa, aš grietinės kremo tai nuo dūšios storai tepu ir tortas visai nesausas ax.gif
Dabar gundausi cipsiuko tortui, nusimato kaipo "švenčių" gal reiks imtis pamėgint. Visos čia taip jį kepa bigsmile.gif
Atsakyti