QUOTE(gelyte25 @ 2008 03 31, 15:46)
Sveikute, matau gal neperskaitei mano zinutes,..tai va tau perkopijavau,..tikiuosi pades,..manes jau visa savaite kaip beveik nebepykina ir pradejau jau normalesni maista valgyti,..bet nepiktnaudziauju,..labai tikiuosi pades,..
sveikos esancios ir busimos mamytes,..NUOSIRDZIAUSIAS PATARIMAS VISOMS,..
visada rasdavau cia atsakymus i rupimus klausimus, ir labai esu visoms dekinga uz nuosirdzius patarimus,.. del to nusprendziau ir pati patarti, gal kam pades,..
mums jau 9 savaite, pradejo pykinti nuo 7 - tikrai nemalonus jausmas ir visas kenciancias uzjauciu,..pykino bet nevemiau,..ir labai viduriavau, nieko negalejau valgyti, tuoj i tualeta,..tai vien del to, kad nustociau viduriuoti pradejau gerti kmynu arbata (tik 4 dienas, nes nezinau ar nekenkia) ir valgyti tiktai ryziu pieniska (pilka sriuba - labai mazai pieno),..jau po dienos nebeviduriavau ir...nepykino taip baisiai,.. tokio rezimo laikiausi ir toliau, ir jau ketvirta diena kaip nepykina ir susinormalizavo viduriai,.. dabar ir tevalgau tik sriubas (neriebias,(zirniu, agurkiene, bulviene) jei pieniska tai labai nedaug pieno),..valgau ryzius, zuvi, grikius...visiskai atsisakiau saldumynu, kremu, mesos, pieno, surio, kiausiniu,..zinau, kad sie maisto produktai labai reikalingi, bet sakau kol pykina geriau ne,..ir aplamai pastebejau, kad mane pykino, kai skrandis pilnas arba tuscias, tai svarbu nepersivalgyti,..valgyti po nedaug ir vos ne kas valanda(na cia pagal nora, svarbu nepajusti tuscio skrandzio jausmo,..), kad skrandyje pastoviai kas nors butu,..dar visada ka nors kramtau, nesaldzius beskonius sausainius (nes netraukia saldumynai), tikiu kad "baronkos"butu labai gerai, bet cia nerandu,..esu anglijoj,..kokio vaisiaus gabaleli ar tiesiog sausos duonos,..
zinokit man padejo ir nuosirdziai patariu visoms pabandyti,..aisku, gal cia nuo organizmo priklauso ir dar nuo ko nors, bet labai tikiuosi, kad ir jums pades,..PABANDYKIT,..ir sekmes visoms,..