Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 03 17, 09:28)
biggrin.gif  4u.gif  sveikinimai nugaletojams!!!Ir aciu uz balsus Gogai- labai nustebau,kad tiek daug  bigsmile.gif

Mes po lygiai balsų surinkom ,smagu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėjusiems 4u.gif Dėkoju kad atidavėte 23 balselius mano Misei su mamyte, tai pirmasis mano konkursas o jau sulaukėme tiek balselių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 17 kovo 2008 - 10:23
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif Ne tik pirmasias vietas, bet visus sulaukusius dėmesio. Konkursas buvo didelis, nuotraukų labai daug, gerų darbų irgi.

Trečia vieta man, pirmą kartą dalyvavusiai, yra super. Labai smagu, kad gavau medalį blush2.gif

Ačiū visiems už balsus ir įvertinimą. Ypatingai nudžiugino kad nuotrauka patiko net mamytėms nemėgstančioms vipetų veislės šunų biggrin.gif

Visiems linkėjimai nuo Magučio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laputaitė: 17 kovo 2008 - 10:24
Antra vieta neverta savo vietos tikrai schmoll.gif: gal ir mintis gera ir taip toliau bet schmoll.gif: juoba buvo reikalauta ir pavadinimo gero, o cia jo net nera doh.gif
Atsakyti
Sveikiname nugaletojus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Konkursas is tiesu fantastiskas wub.gif

Malonu, kad ir mano nuotrauka sulauke demesio thumbup.gif norejau but originalesne, tai buvau viena is pirmuju idejusi akvariumo zuvyte, nors namuose turim ir katina ir chameka biggrin.gif

QUOTE(Cikadelė @ 2008 03 10, 11:10)
user posted image
graži foto smile.gif bet va man įdomu, kas čia per gėlės mastau.gif patys turėjom gerinoheiliusą wub.gif ir akvą turim nemažą ir jų nemažai mačiusi, bet va tokių augalų su ryškiais žiedais neteko matyti blush2.gif ar čia jos dirbtinės rolleyes.gif  g.gif būt įdomu, kad foto autorius pasidalintų, kur gavo tokių augalų, nes labai gražu blush2.gif

Cikadele, sita gelyte dirbtine blush2.gif ir malonu buvo isgirsti siu zuvyciu veisle, kuria vistiek pamirsiu doh.gif labai jau sunkus pavadinimas biggrin.gif
turim 5 tokias, bet vienos is ju hoby sedeti arba ant lapuko, arba ant pacio ziedo wub.gif (pasukau dabar galva i akvariuma -sedi "zoce" ant ziedo biggrin.gif )
Atsakyti
dėkoju už balselį mano gražuoliui...
deja,jo jau nerėra verysad.gif
http://www.supermama...081_0014663.jpg
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2008 03 17, 10:28)
Antra vieta neverta savo vietos tikrai schmoll.gif: gal ir mintis gera ir taip toliau bet schmoll.gif: juoba buvo reikalauta ir pavadinimo gero, o cia jo net nera doh.gif

tau neverta, bet yra kaip yra - nuotrauka antroj vietoj, tai reiskai kazkas balsavo (ir ne vienas, ir ne du), tai reiskia kazkam ji verta ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugalėtojams 4u.gif smile.gif . Balsavau už dvi laimėjusias nuotraukytes thumbup.gif
Atsakyti
noriu paklausti autores, kokia cia katinuku veisle blush2.gif
user posted image
audziu minti, kad noreciau tokio namie, nors kol kas turiu du paprastus rainiukus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 17 kovo 2008 - 11:08
QUOTE(Shindila @ 2008 03 17, 10:28)

O as kaip tik uz ja balsavau tongue.gif
Atsakyti
Ačiū visiems balsavusiems už mano "dainininką". 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
user posted image
Buvo kilę diskusijos apie tai, kad jis "dainuoja" iš liūdesio, kad yra ne su mamyte. Tuo metu, kai daryta ši foto, šuniukas dar buvo su mamyte ir sesutėmis bei broliukais ( antram foto plane matosi jų kojytės) lotuliukas.gif Tiesiog jis buvo vienintelis šuniukas vadoj, kuris "dainuodavo", toks ir liko... biggrin.gif
Už II-ą vietą aš taip pat balsavau, nerealiai miela idėja ir foto. Nesurežisuota ir tikra. Juk ne profesionalų konkursas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baisa: 17 kovo 2008 - 11:16
sveikinimai nugalėtojams 4u.gif
Atsakyti