Įkraunama...
Įkraunama...

Mano augintinis

QUOTE(Ramunita @ 2008 03 17, 10:50)
dėkoju už balselį mano gražuoliui...
deja,jo jau nerėra verysad.gif
http://www.supermama...081_0014663.jpg

verysad.gif Jėzus kaip gaila...
laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu nugalėtojus 4u.gif II foto labai šauni thumbup.gif Ne visada gražu kas blizga mirksiukas.gif
Ir ačiū už balsus laimingai "karvytei" sniegynuose 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikanam nugaletojus, as buvau prabalsavus uz 2 foto, man jo tokia naturali ir miela thumbup.gif

Aciu uz balsus man ir mano mergai:
http://www.supermama...p...&phid=14566

kazkam buvo kile klausimu, kas ten fone, o ten yra vyro koja su sortais, kad taip nekristu i aki fotografas truputi pakoregavo. Ir tikrai nevedziau jokios laidos apie gyvunus biggrin.gif

Atsakyti
Sveikinu nugalėtojas, o taip pat visas dalyves ir jų augintinius drinks_cheers.gif Ir norėčiau padėkoti už balsus mano pilkajam tinginiui - ko jau ko, bet į dešimtuką patekti tikrai nesitikėjom doh.gif Iš tiesų jis labai judrus (anksčiau buvo dar judresnis, dabar jau beveik 5 metų, kiek sulėtėjo), bet jau kai tingi, tai tingi - sugeba taip užgulti šiltą vietą, kur kažkas sėdėjo, kad grįžęs nepajudinsi, būtent taip ir buvo nufotografuotas lotuliukas.gif Ypatingi linkėjimai katinui Gogoliui (užmetus akį net pamaniau, kad mūsų katino nuotrauką kažkas įdėjo) ir kitiems rusų mėlyniesiems katinams thumbup.gif

Čia kitas kadras iš tos pačios fotosesijos, kur aiškiau matosi, kaip piktybiškai katinas užgulė kėdę doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 17 kovo 2008 - 12:22
Sveikinimai nugaletojoms user posted image
ir didelis ACIŪ uz balsus mano "sportininkui" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena mirksiukas.gif

Sveikinu nugaletojus clap.gif clap.gif clap.gif

Labai dekoju uz 46 balsus skirtus mano augintiniam wub.gif wub.gif wub.gif Pirma karta dalyvauju konkurse,todel labai dziaugiuosi tokiu rezultatu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar karta dekui bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 03 17, 10:03)
mano... blush2.gif

Super nuotraukytė. 4u.gif
QUOTE(Baisa @ 2008 03 17, 11:15)
Ačiū visiems balsavusiems už mano "dainininką".  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif 
user posted image

Tiesiog neįmanoma buvo neprabalsuoti. Toks meilus dainininkas. wub.gif
QUOTE(agotas @ 2008 03 17, 11:42)
Aciu uz balsus man ir mano mergai:
http://www.supermama...p...&phid=14566

kazkam buvo kile klausimu, kas ten fone, o ten yra vyro koja su sortais, kad taip nekristu i aki fotografas truputi pakoregavo. Ir tikrai nevedziau jokios laidos apie gyvunus biggrin.gif

Balsavau ir už ją. thumbup.gif

Nu jeigu nebūtum pasakius, tikrai nesusiprasčiau- labai gerai pakoreguota. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2008 03 17, 09:35)
Sveikinu 4u.gif , be reikalo nosį anksčiau laiko nukabinus buvai biggrin.gif

QUOTE(Amiletta @ 2008 03 17, 10:36)
Na, tikrai be reikalo nosį nukabinai. thumbup.gif

blush2.gif taip kalbejau nes buvau tikra kad net i pirma desimtuka nepateksim, tiek graziu nuotrauku doh.gif norejau kokiu 20 balsu ir tu tikriausiai butu mazai kad prabalsoti uz visas kurie patiko...
O balsavau uz visus triusiukus , uz zasiuka ir uz AG@TAos foto, nu tokie silti santikiai wub.gif antros vietos foto taip pat patiko, bet pritruko balsu...As pati tik pradedu fotografoti, tad man ideja pirmoje vietoje, o kokybe antroje, tad jei ideja thumbup.gif as vistek balsosiu, nes jei ideju netruksta meistriskumas ateis su laiku...
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 03 17, 11:06)
noriu paklausti autores, kokia cia katinuku veisle  blush2.gif
user posted image
audziu minti, kad noreciau tokio namie, nors kol kas turiu du paprastus rainiukus   blush2.gif

Aš ne autorė, bet pasakysiu. Čia Britų trumpaplaukiai (britanijos trumpaplaukiai) Silver Tabby spalvos wub.gif Aš pati apie tokį svajojau ir svajosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 17 kovo 2008 - 18:23
Sveikinimai nugalėtojams clap.gif
Atsakyti
cha, nu geras - atsidarau nuotraukas ir iškart verčiu antrą puslapį, norėdama sužinot, kiek gavo mano veršiukas, kurio iš tikrųjų niekas niekada nemušė biggrin.gif - ar nulį, ar nors vieną balsiuką...taigi, antram psl. neradau g.gif . žiūriu pirmą nuo apačios, ir jau pradedu galvot, kad pražiūrėjau, kai staiga netikiu savo akimis - gavom net 17 balsų !!! ir visa tai po tokių komentarų, kad nuotrauka kaip iš siaubo filmo, kad nespalvota... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vienžo, labai ačiū visoms, kam patiko ši foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir pė.es. viena mamytė sakė, jog gaila, kad foto nespalvota, nes jai norėjosi pamatyti rožinį veršiuko snukutį - turiu nuvilti, snukutis visai nerožinis - čia spalvota foto kitu kampu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2008 03 17, 11:50)
dėkoju už balselį mano gražuoliui...
deja,jo jau nerėra verysad.gif
http://www.supermama...081_0014663.jpg

kaip gaila... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 17 kovo 2008 - 20:36