Įkraunama...
Įkraunama...

kai vyrus tampo uz usu...

QUOTE(Medinis @ 2008 03 13, 15:50)
O kurioj čia vietoje dabar trypia, kad ateityje labiau tryps?
Gyvenimas, kai vienam žmogui gaila kito - tai manyčiau gana geras variantas.

va sitoj vietoj:"kur gi tu eisi,man taves gaila".ateityje tokiu zmogumi su tokiu jo poziuriu negalima pasitiketi.kas butu,jei jam staiga net nebegaila pasidarytu?
geri variantai visi,kurie tinka abiems.sioje istorijoje taip tikrai nera.
Atsakyti
QUOTE(kukuruze7 @ 2008 03 13, 15:49)
o nebijai but su zmogum,kuriam taves gaila?jei iseisi,tai veliau gal santykius dar pavyks kaip nors atkurt(jis turi pamatyti,kad nesi verta gailescio,turi tave gerbti,o tai ims daryt tik parodzius pagarba sau),bet jei pasiliksi,jis tryps tave vis labiau.ir paskui gailes...

Ir aš nesuprantu, kur jau čia tas "trypimas". unsure.gif Jei pora gyvena vaikino bute, tai normalu, kad ne jis ir išeiti turėtų, kai bendras sprendimas - pagyventi atskirai. Tas "gaila" gali būti tiesiog mandagi užuomina. Kita vertus, jei vaikinukas visgi galų gale susipras savo didžiai susipainiojusiuose jausmuose, klausimas, kaip suveiks tas faktorius, kad jo brangiausioji mylimiausioji (jei visgi ja liks temos autorė) taip lengvai pasipustė padus, jų dvejų metų "šeimai" priėjus krizę.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 03 13, 18:18)
Jei pora gyvena vaikino bute, tai normalu, kad ne jis ir išeiti turėtų,

sitai aisku,as pilnai sutinku,taciau tokie zodziai parodo nepagarba zmogui.gal as ta zodi "trypimas"per stipru pasakiau,bet reiksme ta pati.jei zmogus taves negerbia ir parodo,koks tu esi menkas lyginant su juo(mazdaug tu neturi kur eiti,cia mano namai,kokia tu vargsele,kaip gaila...),tai ateity su tokiu zmogumi ir jo tokiu poziuriu i tave gyventi gera nebus.as keisciau viena is dvieju:arba ta zmogu,arba jo poziuri i mane.
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2008 03 13, 15:13)
bet taip baisu, taip baisu, reikia kad kas padarsintu nebijoti ir ryztis iseiti

Eik..pasitikrink...gal vysis...gal ne...nors kitiems tinka šliure būt prie durų visą gyvenimą...
QUOTE(Medinis @ 2008 03 13, 15:50)
Gyvenimas, kai vienam žmogui gaila kito - tai manyčiau gana geras variantas.

Nežinau nieko šlykščiau,labiau žeminančo,kaip gaila...šitam kontekste...
Atsakyti
Toks vaizdas susidare, kad tu jam kaip "atsarginis" variantas. Jei su sena sena meile nieko neiseis, tai liksi Tu - "vargsiuke", kurios jam labai gaila. Blyn, kaip jam patogu! Dvi bobos salia! Ir dar sleptis nereikia, viena apie kita viska puikiai zino clap.gif
Susirink savo manatkes ir nieko nesakius iseik! Lai grizta i namus ir pamato, kad taves nera. Pamatysi, kaip greitai tu jam pasidarysi reikalinga ir norima. O jei ne - vadinasi jis to ir lauke, tu jam buvai rakstis subinej... 4u.gif
Atsakyti
As manau, jog nereikia net jokiu ultimatumu- jie neisspres problemos is esmes. Ir tu pati tkrai jos neisspresi, nes........ tai jo problema, o juk negali to padaryti uz ji. As tau siulau tiesiog iseiti. Gyvenk savo gyvenima, pabuk be jo menesi ar du, ir tada viskas bus aisku. Tegu jis per ta laika issprendzia savo problemas ir pats susivokia
Atsakyti
Susidejau siandien pora deziu daiktu.. verysad.gif
Atsakyti
jas ne tik sudeti.. issigabenti reikia, kad veliau jis galetu jas pargabent.. as manau taip ir bus. bet nesakau, kad rizikuociau ir leisciau jam jas vel nest i ta pasaku triobele..
Atsakyti
Visiskai pritariu merginoms, kad tokioje situacijoje jau nebereikia kelti ultimatumu - "as arba ji". Gerbk save, nesileisk zeminama, net jei ir sugebi suprasti/pateisinti jo poelgius. As tavo vietoje nedvejodama iseiciau. Iseiciau zinodama, kad jeigu jam is tikruju esu brangi ir reikalinga - jis mane susiras ir nekartos tokiu klaidu. O jeigu neieskos - vadinasi taip reikia. Vadinasi, reikia dziaugtis, kad toks issiskyrimas ivyko dabar, o ne tada, kai busit susituoke ar turesit bendru vaiku. Tada vadinasi, toks vyras taves nevertas.
Zinau - tu tikrai gali. Surask savyje jegu ir tikek, kad visi pokyciai iseis tau i gera (anksciau ar veliau). manau, kad dauguma merginu tave cia taip pat palaiko. mirksiukas.gif

Stiprybes!
Atsakyti
Kai kurie pasisakymai tiesmuki, bet teisingi thumbup.gif
manau, turetu tau buti geras spyris i minkstaja, kad pakiltum ir iseitum ( o ne tik dezes susikrautum).
Drasos, mergyt, ir sekmes! Nenusimink! 4u.gif
Atsakyti
Kas cia per skirybu antpludis... viena meiluzi paliko po 5 metu, kita dezes susikrove - tuoj lauk eis...

gal kas zinot, koks menulis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 03 13, 17:39)
Nežinau nieko šlykščiau,labiau žeminančo,kaip gaila...šitam kontekste...

Na nežinau... Nuo požiūriu turbūt priklauso. Viena protinga moteris man yra pasakiusi - "žmonės gyvendami kartu arba pamilsta vienas kitą, arba pradeda vienas kito nekęsti". Šioje situacijoje neapykantos nematau.
Atsakyti