Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

QUOTE(Ingeb @ 2006 10 18, 03:27)
Labai jau man pažystama problema. Mano koja irgi 45-o dydžio...

Nu ir aš su tokio dydžio avalyne vargstu... doh.gif
Vakar per kažkokią laidą nužiūrėjau kad Kedainiuose daro tokių dydžių batus...kažkoks vyrukas atsidarė BATŲ NAMAI parduotuvę...jis ir daro, o jo žmona taiso.... Reiktų pasidomėt... mirksiukas.gif
Atsakyti
45 dydis? Nu uzjauciu del to, kad reikia labai pavargt ieskant, nes kiek zinau (pati batu verslu uzsiimu) linijoje didziausias batu dydis buna 42 (jei gamina nuo 35..tada didziausias 41). Todel, manau, kad 45 mot dydis buna tik specialiai padidintoms pedoms siutu modeliu. ir manau, kad neverta moket parduotuvej 400 lt uz batus - pigiau atsieitu pasisiut, o ir butu idealiai kojai pritaikyti smile.gif Sekmes Jums
P.S. Kaune gerai siuva prie 25-mecio turgaus
Atsakyti
Oho. As maniau, kad problema tik as turiu, kad kelnes pastoviai per ilgos buna (nors ugis normalus, bet kojos kazkokios trumpos lotuliukas.gif) , o pasirodo yra kam dar ir ilgio truksta. Siaip, jei jau ilgio nerandat, galit bandyt is internetiniu parduotuviu ka nors pirkt. Bent jau Next, tai galima ilgi pasirinkt is triju variantu. Nebet vistiek per trumpi jums arba nenorit pirkt nesimatavusios.
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 10 24, 00:42)
45 dydis? Nu uzjauciu del to, kad reikia labai pavargt ieskant, nes kiek zinau (pati batu verslu uzsiimu) linijoje didziausias batu dydis buna 42 (jei gamina nuo 35..tada didziausias 41). Todel, manau, kad 45 mot dydis buna tik specialiai padidintoms pedoms siutu modeliu. ir manau, kad neverta moket parduotuvej 400 lt uz batus - pigiau atsieitu pasisiut, o ir butu idealiai kojai pritaikyti smile.gif Sekmes Jums

Jau radau kur siuva...Kėdainiuose...susiskambinau...dideli dydžiai...nuo 500lt...čia žieminiai... doh.gif
Atsakyti
Atleiskit,bet tikrai nesuprantu tu,kurios verkslena del 41 dydzio batu ar 36 ilgio dzinsu,nes mano butent tokie "ismatavimai" ir yra ir atleiskit,bet niekad del to problemu nekilo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 10 24, 00:42)
45 dydis?

Tokius dydžius irgi gamina...? g.gif
Atsakyti
negaliu pasakyt, ar siuva 45 dydi.. jei kada uzsuksiu ten prie progos, tai paklausiu smile.gif
Atsakyti
Mano berniukas irgi turi bėdą...jis toks smulkutis, kad pvz striukės mažesnės kaip m dydis-reikia iiilgai ieškoti. Jei randi s ir tai būna per didelis, o rankovės trumpos. tas pats su kelnėm... sunku jam.... ir man ax.gif
o man sunku rasti patogius batukus- 36 dydis, o pėda plati.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazgis: 25 spalio 2006 - 20:16
radau temą apvalutėms, bet apvalumai apvalumams nelygu tongue.gif todėl sukūriau konkretesnę temą, jei moderatoriams nepatiks galit trint bala nematė ax.gif ax.gif ax.gif

ty vot tai kur mielosios perkat rūbus, tom kam dar nėra 30 ir kam jau virš 40 ir ttt ar vis gi geriau dieta ir negalvot, kad mano dydžio rūbų jau nesiuva blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
o cia raidikem koks dydis gaunas, tas 44-48-50 g.gif L-XL g.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2006 12 09, 12:39)
o cia raidikem koks dydis gaunas, tas 44-48-50  g.gif L-XL  g.gif

raidikėm tai L-XL-XXL ir toliau bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 09, 12:04)
raidikėm tai L-XL-XXL ir toliau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

L, XL - tokiu rubu pilna Vero Modoj, Teranovoj, Zaroj ir t.t. Grazus, stilingi ir jaunatviski rubeliai ten. smile.gif
Dar siulau tokia forumo tema. Gal kanors atrasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 09 gruodžio 2006 - 19:06