Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

QUOTE(lanaa @ 2006 12 09, 11:39)
o cia raidikem koks dydis gaunas, tas 44-48-50  g.gif L-XL  g.gif

O tai jei 34 - XS
36 - S
38 -M
40 L
g.gif
Ar čia ne pagal tą sistemą mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2006 12 09, 23:00)
O tai jei 34 - XS
36 - S
38 -M
40 L
g.gif
Ar čia ne pagal tą sistemą mastau.gif

niu į tą bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif, bet vat mano dydis svyruoja nuo 40 iki 44, bet rūbų nerandu visi 38 dydžio, toks jausmas, kad visos manekenės, nors tos, kurios nešioja 38 dydžio drapanas sako kad nuo L dydžio ir didesnių kiek tik nori pilnos parduotuvės, o aš nerandu, gal ieškot nemoku blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(sicilija @ 2006 12 09, 22:31)
niu į tą  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif, bet vat mano dydis svyruoja nuo 40 iki 44, bet rūbų nerandu visi 38 dydžio, toks jausmas, kad visos manekenės, nors tos, kurios nešioja 38 dydžio drapanas sako kad nuo L dydžio ir didesnių kiek tik nori pilnos parduotuvės, o aš nerandu, gal ieškot nemoku  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Tikrai, kad neatidžiai ieškai. mastau.gif Ypač per išpardavimus vien L'ai verysad.gif
Atsakyti
Bet va kartais ir rūbas rūbui nelygus, pirkau kapri kelnes tai pasimatavau 42 dydžio buvo mažos, kitam skyriui 40 dydžio tik su petnešom jau buvo geros. bigsmile.gif Čia aš apie kauno urmo baze.
Atsakyti
QUOTE(Satina @ 2004 11 23, 12:58)
Mano pėda 34 dydzio. Tik tos, kurios turi tokia maza koja, supranta, kokia tai problema. Jei yra tokiu mazakoju, atsiliepkit!!! Kur gaunat avalynes? Buvau suradusi batsiuvi Kaune, bet is Klaipedos nedaznai prilakstysi...

mano irgi tokia maza peda, mano 35, bet kartais ir ji buna per didele, turiu labai daug del to nepatogumu, nes bateliu jokiu nusipirkt negaliu verysad.gif vasarai perku is vaikisku, bet kad neatrodytu taip vaikiskai, buna nemalonu, kai eina kokia desimtmete su tokiais pat batais kaip mano doh.gif ziemai tai perku 36, nes tipo ji maziausia ir apsiaunu pora poru kojiniu kad batai nenukristu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(inore @ 2006 12 10, 00:26)
Bet va kartais ir rūbas rūbui nelygus, pirkau kapri kelnes tai pasimatavau 42 dydžio buvo mažos, kitam skyriui 40 dydžio tik su petnešom jau buvo geros.  bigsmile.gif  Čia aš apie kauno urmo baze.

cia apie baze tai teisybe, nors as nesuprantu ir parduotuvese kai kuriu rubu dydziu, nes buna kad tinka S, o kai kur net XS buna perdideli cray.gif kazkokia nesamone, vat ir vakar norejau nusipirkt labai faina bliuskute XS dydzio, o ji buvo per didele, tai tada ka pirkti, jei maziausias dydis kabo sad.gif
Atsakyti
tikrai pamegink walking pasimatuot batus. issimatuok visus 42 ir gal rasi ka. nes vieni tai gerokai padidinti buna. as pati 41, o kartais ir 42 tenka pirkt doh.gif taciau ten vienus zieminius nuspirkau 40 dydzio!! ir tai didoki biski.. bet 39 kazkaip net nepagalvojau matuotis.. blush2.gif
o jei ka tai megink siutis smile.gif net pas kelias paneles maciau pasiutus batukus, tai thumbup.gif ir kaina kaip parduotuvese. nepamenu tiksliai tik.. bet gal 200-300 kokie kainavo joms, jei ne maziau. nepamenu doh.gif jei tu vilniete galeciau adresiukus suzinot kur siuva.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 05, 20:46)
Siūtis gal galima. Tik brangu... g.gif

ar 200 litų už individualius, idealiai pritaikytus batus yra daug?
kita kalba apie vargelį ir sugaistą laiką primieraivimams doh.gif
Atsakyti
Gerbiamos merginos, netyčia internetu nusipirkau 42 ar 43 numerio batus, ir dar porą dienų juos pardavinėsiu (man dideli). Jeigu ką domina, prašom.

Batai nuostabūs, tik labai brangūs smile.gif Dovaną sau pasidariau viena proga, ir še tau, kaip gavosi dry.gif
http://www.supermama...howtopic=164453

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 10 05, 20:46)
Siūtis gal galima. Tik brangu... g.gif

kas dar šiais laikais siuva?
Atsakyti
ax.gif na as irgi koja kaip laiva turiu 4u.gif mastau siutis, gal zinot kur galima ta padaryti Kaune?
Atsakyti
42 dydzio tai tikrai labai daug graziu batuku yra danijoj, zygio batuose, reno. Drauge nesioja toki dydi, tai visuomet randa graziu wub.gif
Atsakyti