Jau atsioranda bent jau 42 dydžio. Bet gi kaip jie atrodo... Mano močiutė į tokius nežiūri

Būna, būna, visai ir nieko būna. Ypač kokioj Dolitoj. Ir aukšakulnių mama randa kartais, ir šiaip, ne kokių bobulkišku

Nežinau, ko aš taip neįtikau mūsų aprangos tiekėjams, kad 36 ilgis džinsų tokia retenybė, kad jų neaptikau nei Gariūnuose, nei visam Akropolyje (nebet Zaroj iš bėdos galima pirkti, bet ir tai reikia atlenkti biški), nei madoj, nei VCUPe (ten ankščiau vienoj parduotuvėj visada būdavo, bet dėja nebėra), Naugarduko g. yra džinsų parduotuvė bet ten tokie modeliai pasenę. Ir taip pardavėjos nustemba maždaug ir taip retenybės tas iligs o tau dar negarintų tamsių reikia imk maždaug kas yra, kitur nerasi
Mano draugei ta pati amzina problema, jos ugis 182 cm, ji man atnesus savo rubu parduot, tarp ju yra dzinsai kuriuos ji nesiojo, L dydzio, pirkti "Vero moda", paziurek mano temoj, gal patiks, ten ir ismatavimai yra

109 cm ilgis
ne, ačiū. aš nemėgstų devėtų drabužių. o ir ilgis vidinis mano turi būti 1 m.
gal kas žino, kur yra pirkti ilgesnių džisniukų?
QUOTE(alinka @ 2006 10 17, 11:25)
ne, ačiū. aš nemėgstų devėtų drabužių. o ir ilgis vidinis mano turi būti 1 m.

Ir kaip Jusu tokiu lieknu vejas nenusa?

siaip gariunuose tikrai yra tu dzinsu bet reikia su pardavejom susitarti kad kai gaus parashytu sms zinute zinojau ir eile ir telefoja nes turim sese irgi problema\tishka reikia 36 ilgio 36 dydzio tai tik gariunuose randam ir tai tik kokie 2 modeliai
bet faini. va si savaitgaly nusipirko gariunuose uz 40lt mat kazkur ant siknos juosta isgrainta buvo kurios nu as niekaip neizlibinau. nors truputi diidoki bet nnunesiu jai pasiaurinti ir bus kieta mazulike o tavo dzinsiukai tai ziauriai faini.

Man ir reikia 36 ilgio
cia tai vargelis, ana savaite visa baze ismaliau ir nieko
o radau dzinsiukus pas save Jonavoj
aisku ne visai ko norejau,bet nunesiau siuvejai ir patvarke
gi plika sikna ir nevaiksciosi
Dar turiu amzina beda su rankoviu ilgiu ir batais
pas man 41

Papildyta:
Nu as visad kisenese po gira nesiodavau, o dabar kai turiu maze tai prie vezimo prisirisu

Papildyta:
QUOTE(Paulina1 @ 2006 10 17, 12:03)
Nu as visad kisenese po gira nesiodavau, o dabar kai turiu maze tai prie vezimo prisirisu
O aš tikrai ilgus tik Levi's gaunu (dar Wranglerius nesenai pirkau ilgus). Man irgi problema
Gerai, kad kablų nenešioju, tai visai nekas būtų...

QUOTE(alfija @ 2006 06 18, 18:45)
nu mažų dydžių ir basučių ir batų tikrai yra praktiškoj kiekvienoj batų paduotuvėj,bet va ką daryti ,kai koja jaunos panelės,jai 18 metų 45 dydžio,kur jai rasti basutes,,o žieminius batus 46 dydžio,net vyriškus tokius sunku rasti,jei normalius,kas pasakyti ar paėti gali?
Labai jau man pažystama problema. Mano koja irgi 45-o dydžio... Taigi problema tokia pati. Pastaruoju metu batus randu parduotuvėje Walking Vilniuje Akropoly. Kainos, aišku, kandžiojasi ir gana stipriai (už žieminius palikau virš 400 Lt, už batelius ir demisezoninius po 360 Lt), bet o ką daryt?

Tikiuosi bent truputį padėjau