Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Jau atsioranda bent jau 42 dydžio. Bet gi kaip jie atrodo... Mano močiutė į tokius nežiūri doh.gif
Atsakyti
Būna, būna, visai ir nieko būna. Ypač kokioj Dolitoj. Ir aukšakulnių mama randa kartais, ir šiaip, ne kokių bobulkišku smile.gif
Atsakyti

Nežinau, ko aš taip neįtikau mūsų aprangos tiekėjams, kad 36 ilgis džinsų –tokia retenybė, kad jų neaptikau nei Gariūnuose, nei visam Akropolyje (nebet Zaroj iš bėdos galima pirkti, bet ir tai reikia atlenkti biški), nei madoj, nei VCUP‘e (ten ankščiau vienoj parduotuvėj visada būdavo, bet dėja nebėra), Naugarduko g. yra džinsų parduotuvė –bet ten tokie modeliai pasenę. Ir taip pardavėjos nustemba –maždaug ir taip retenybės tas iligs –o tau dar negarintų tamsių reikia –imk maždaug kas yra, kitur nerasi 
Atsakyti
Mano draugei ta pati amzina problema, jos ugis 182 cm, ji man atnesus savo rubu parduot, tarp ju yra dzinsai kuriuos ji nesiojo, L dydzio, pirkti "Vero moda", paziurek mano temoj, gal patiks, ten ir ismatavimai yra 4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

109 cm ilgis
Atsakyti
ne, ačiū. aš nemėgstų devėtų drabužių. o ir ilgis vidinis mano turi būti 1 m.
gal kas žino, kur yra pirkti ilgesnių džisniukų?
Atsakyti
QUOTE(alinka @ 2006 10 17, 11:25)
ne, ačiū. aš nemėgstų devėtų drabužių. o ir ilgis vidinis mano turi būti 1 m.
gal kas žino, kur yra pirkti ilgesnių džisniukų?

g.gif Nugis visur gali būt, bet ieškot reikia. Mano irgi 36 ilgis - tai ir eini per visur. Ir randi kartais smile.gif Iš VS kai užsakinėdavo, galima buvo gaut... Gal ir dabar kokiuose intershopuose?
Atsakyti
Ir kaip Jusu tokiu lieknu vejas nenusa? wub.gif
Atsakyti
siaip gariunuose tikrai yra tu dzinsu bet reikia su pardavejom susitarti kad kai gaus parashytu sms zinute zinojau ir eile ir telefoja nes turim sese irgi problema\tishka reikia 36 ilgio 36 dydzio tai tik gariunuose randam ir tai tik kokie 2 modeliai sad.gif bet faini. va si savaitgaly nusipirko gariunuose uz 40lt mat kazkur ant siknos juosta isgrainta buvo kurios nu as niekaip neizlibinau. nors truputi diidoki bet nnunesiu jai pasiaurinti ir bus kieta mazulike o tavo dzinsiukai tai ziauriai faini.
Atsakyti
Man ir reikia 36 ilgio doh.gif cia tai vargelis, ana savaite visa baze ismaliau ir nieko blink.gif o radau dzinsiukus pas save Jonavoj thumbup.gif thumbup.gif aisku ne visai ko norejau,bet nunesiau siuvejai ir patvarke 4u.gif 4u.gif gi plika sikna ir nevaiksciosi biggrin.gif Dar turiu amzina beda su rankoviu ilgiu ir batais doh.gif doh.gif doh.gif pas man 41 blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Paulina1 @ 2006 10 17, 12:03)
Ir kaip Jusu tokiu lieknu vejas nenusa? wub.gif

Nu as visad kisenese po gira nesiodavau, o dabar kai turiu maze tai prie vezimo prisirisu
Atsakyti
O aš tikrai ilgus tik Levi's gaunu (dar Wranglerius nesenai pirkau ilgus). Man irgi problema sad.gif Gerai, kad kablų nenešioju, tai visai nekas būtų...
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2006 06 18, 18:45)
nu mažų dydžių ir basučių ir batų tikrai yra praktiškoj kiekvienoj batų paduotuvėj,bet va ką daryti ,kai koja jaunos panelės,jai 18 metų 45 dydžio,kur jai rasti basutes,,o žieminius batus 46 dydžio,net vyriškus tokius sunku rasti,jei normalius,kas pasakyti ar paėti gali?

Labai jau man pažystama problema. Mano koja irgi 45-o dydžio... Taigi problema tokia pati. Pastaruoju metu batus randu parduotuvėje Walking Vilniuje Akropoly. Kainos, aišku, kandžiojasi ir gana stipriai (už žieminius palikau virš 400 Lt, už batelius ir demisezoninius po 360 Lt), bet o ką daryt? verysad.gif Tiesa, šiemet kažkaip nemačiau didelių (kai dabar batų nereikia, tai labai ir nesudomiu), bet ten užėjus iš kart dešinėj pusėj GABOR fitmos batai stovi, tai pardavėjos reikia klaust kurių turi, paprastai būna kokie 6-7 modeliai didelių dydžių ir tokie visai net gražūs. Beje, greičiausiai pasiūlys 44-44,5 dydį, bet drąsiai matuokitės, beveik garantuotai tiks.
Tikiuosi bent truputį padėjau smile.gif
Atsakyti