Didesnių dydžių moteriškos avalynės (bent jau 42 dydžio) tai būna BATŲ KALNE, kiek žinau ši parduotuvė yra ir Vilniuje ir Kaune.
QUOTE(Ugnužė @ 2006 10 06, 15:49)
Jau atsioranda bent jau 42 dydžio. Bet gi kaip jie atrodo... Mano močiutė į tokius nežiūri 

aha, tikrai..jei buna 42 dydis tai geda butu tokius apsiauti..

Papildyta:
QUOTE(sho ja @ 2007 01 19, 14:41)
ar 200 litų už individualius, idealiai pritaikytus batus yra daug?
kita kalba apie vargelį ir sugaistą laiką primieraivimams
kita kalba apie vargelį ir sugaistą laiką primieraivimams

na man butu labai idomu suzinoti kur batus uz 200litu galima pasisiuti

cia gal nebent basutes, nes kiek as ziurejau del kainu tai normalius batus man pasiuti siule uz 500-600litu ( kalbu apie rudeninius - zieminius), batelius - uz 300 litu
As 42 nesioju. Jetau kiek vargstu, kol padabnus randu
O va nesenai atradau internetine parduotuve La Redoute. Tai ten kai kurie batai iki 45 dydzio
O angliskam kataloge Next - visi alei vieno iki 43 dydzio. Zodziu uzsisakiau pora is prancuzu, dabar dar uzsisakysiu is anglu
Jeigu tiks - toks akmuo nuo peciu nusiris. Laikau spygas, kad geri atvaziuotu.
Anksciau Dolitoj daug batu budavo 42 dydzio. Tai pirkdavau ir pirkdavau ten. O paskui prapuole ir jau keli metai nera. Klausiau savininkes (netycia karta uztikau parduotuvej). Tai pasake, kad 42 nebeveza ir neketina tokiu vezt. O kaip noretusi madingu, prabangiu bateliu
O Giganta radau pries kokius 8 metus. Bet batai pas juos ir tada buvo baisus. O praejusi rudeni uzejus radau tuos pacius batus kaip ir pries 8 metus
Asortimentas taip sakant neatsinaujino
Dar paklausiau, ar nauju, madingu modeliu su smailiom nosytem nezada atvezt. Tai atsakydama pardaveja kaip leptelejo - ar as isivaizduojanti, kaip atrodytu moteriske su 42 dydzio smailanosiais batais. Na, kadangi kaip tik su tokiais buvau atejus, tai pakisau koja panosen ir pasakiau - VA SITAIP

O va nesenai atradau internetine parduotuve La Redoute. Tai ten kai kurie batai iki 45 dydzio

O angliskam kataloge Next - visi alei vieno iki 43 dydzio. Zodziu uzsisakiau pora is prancuzu, dabar dar uzsisakysiu is anglu

Jeigu tiks - toks akmuo nuo peciu nusiris. Laikau spygas, kad geri atvaziuotu.
Anksciau Dolitoj daug batu budavo 42 dydzio. Tai pirkdavau ir pirkdavau ten. O paskui prapuole ir jau keli metai nera. Klausiau savininkes (netycia karta uztikau parduotuvej). Tai pasake, kad 42 nebeveza ir neketina tokiu vezt. O kaip noretusi madingu, prabangiu bateliu

O Giganta radau pries kokius 8 metus. Bet batai pas juos ir tada buvo baisus. O praejusi rudeni uzejus radau tuos pacius batus kaip ir pries 8 metus

aš nešioju beveik 42,tikrai sunku išsirinkti batus
...bet į kai kuriuos telpu ir į 41,bet čia būna stebuklas,bet kai step tope matavausi mexx batus,tai 42 spaudė tai
...tai tas dydis irgi ne viską sako,reikia matuotis

Siandien buvau Gino Rosi parduotuvej Europoj. Tai yra nemazai 42 dydzio batu. Pilna lentyna. Bet tas ju 42... kiti batai 41 didesni uz tuos 42
Zodziu, man mazi buvo
Gal pas ka 41- 41,5 tai butu geri. O bateliai tikrai saunus: buvo ir balerinkos triju spalvu, ir ant kulniuko, ir tokie a la sportiniai.

Zodziu, man mazi buvo

QUOTE(Lauradr @ 2007 04 11, 16:00)
As 42 nesioju. Jetau kiek vargstu, kol padabnus randu

...aš nešioju 44 ir parsisiunčiau iš tų prancūzų basutes...ką galėčiau pasakyt....vienkartinės....
.....šiaip visai gerus nusipirkau Batų kalne.....ir gavau savo dydžio.....žieminus.....odinius....
.....o 42 nešiojančioms....tai tikrai nėr ko verkt.....pilna...vežimu veršk....
QUOTE(AGFA @ 2007 04 13, 12:27)
AGFA, kuo nuosirdziausiai uzjauciu. Jooo, palyginus su tavo problema, manoji visai nublanko.

O kur batus tokio dydzio perki? Nebandei is kokiu kitu katalogu siustis? Pirma kart isdrysau uzsisakyt batus internetu, tai dabar laukiu (po tavo komentaro, kazkaip jau ne taip entuziastingai), kaip tik is La Redoute.

QUOTE(Lauradr @ 2007 04 13, 14:05)
AGFA, kuo nuosirdziausiai uzjauciu. Jooo, palyginus su tavo problema, manoji visai nublanko.
O kur batus tokio dydzio perki? Nebandei is kokiu kitu katalogu siustis? Pirma kart isdrysau uzsisakyt batus internetu, tai dabar laukiu (po tavo komentaro, kazkaip jau ne taip entuziastingai), kaip tik is La Redoute.

....mėgstu sportinį stilių, tai kedai neproblema. Žinau kur daro tokius dydžius....žieminius iki 300-350 lt. Yra "drutuolių rojus"....tokia parduotuvė...tik ten už dermantiną ar šiaip kokį nevykusį dirbinį tenka šimtus plot.
....o iš prancūzų....tai žiūrint už kokią kainą užsisakei batus. Aš pabandymui užsisakiau basutes už 19 eurų. Viršutinė dalis tai pusė velnio, padas nežinau ar savaitę išlaikys, o apie užsegimą tai iš vis tyliu....na būna vaikiškų batų tokie užsegimai maximoj....ant gumytės metaliukai....tokie panašiai kaip būdavo maudomų liemenėlių....metaliukai tokie susikabina.....na nemoku paaiškint....Ir kas įdomiausiai tai lipdukas puošia....made in china.....

As irgi "dziaugiuosi" savo 41 - 42 dydzio lastais
Pries kokius 5 metus smarkiai keikiausi ieskodama batu, pasisekdavo tik is Vokietijos parsivezti. Dabar tokiu batu yra, taciau dauguma toooookie baisus
Atrodo, kad tos, kuriu didele koja nori atrodyti kaip monstres. Bet si savaitgali uzejau Megoj i Fanclub ir radau visai normalu bateliu pasirinkima, nusipirkau tokius, kokiu seniai norejau. Tiesa urmo bazej vis dar liepia "nejuokinti" su 42 dydziu

QUOTE(jacky @ 2007 04 13, 16:43)
...URMO BAZĖJ YRA BALTARUSŲ PARDUOTUVĖ...PREKIAUJA IR DIDELIAIS DYDŽIAIS...KAI BUVAU TAI LAUKĖ NAUJŲ MODELIŲ UŽVEŽIMO....TAI NEGALIU PASAKYT KUOM PRADŽIUGINS DYDŽIALASTES....

Na va, gavau savo uzsakytas basutes is prancuzu. Tai atsiunte ne 42, o 41 dydi
Matyt nusprende, kad tiks ir tokie.
Ir kaip tik vienu dydziu per mazi...
Liudna...
Bet siaip tai kokybe patiko. Ir labai patogios beje. Uzsidejus prasiejau siek tiek (na, kai virsus medziaginis, tai ir i 41 isispraudziau). Zodziu kaip tik tai, ko ir norejau. Buvau uzsisakius dvi poras iskart (tam atvejui, jei tiks
). Tai vienas jau ateme mama, nes ir jos nemaza koja, o antrasias tai paskelbiau skelbimu lentoj, kad parduodu.
Galvojau, kad uz tokia kaina tai tikrai prastesni batai bus. O dar ir AGFOS komentarai...
Dabar pas prancuzus butent tu basuciu 42 dydzio neber, tai kai atsiras tikrai vel uzsakinesiu. O be to, dar bandysiu batus ir is Next uzssisakyt.

Liudna...
Bet siaip tai kokybe patiko. Ir labai patogios beje. Uzsidejus prasiejau siek tiek (na, kai virsus medziaginis, tai ir i 41 isispraudziau). Zodziu kaip tik tai, ko ir norejau. Buvau uzsisakius dvi poras iskart (tam atvejui, jei tiks

Galvojau, kad uz tokia kaina tai tikrai prastesni batai bus. O dar ir AGFOS komentarai...

Dabar pas prancuzus butent tu basuciu 42 dydzio neber, tai kai atsiras tikrai vel uzsakinesiu. O be to, dar bandysiu batus ir is Next uzssisakyt.