Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Sveikutės,
Jungiuosi ir aš su savo "nestandartu" lotuliukas.gif Negaliu gauti batų aukštais aulais, nes nesusisega per blauzdą. Kojos dydis 38, o blauzda plačiausioje vietoje apie 40 cm. Gal kas žinote, kukios firmos gamina batus ir platesnėms blauzdoms? Girdėjau, kad Clarks gamina, bet pas mus tokių neveža. Bet gal kas esate realiai bandę?
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2009 10 06, 16:26)
Sveikutės,
Jungiuosi ir aš su savo "nestandartu" lotuliukas.gif Negaliu gauti batų aukštais aulais, nes nesusisega per blauzdą. Kojos dydis 38, o blauzda plačiausioje vietoje apie 40 cm. Gal kas žinote, kukios firmos gamina batus ir platesnėms blauzdoms? Girdėjau, kad Clarks gamina, bet pas mus tokių neveža. Bet gal kas esate realiai bandę?

Sveika, o tu nebandei Ecco batu, jie tokie pritaikyti didesnėms kojoms ir paltesnėms, arba batai kojinės, kurie tikrai apsitempia labai gražiai, teko kažkada tokius turėti, taip pat galimas batų pasisiuvimas, ka aš ir padariau , nes turiu deja 42 dydį. Beje paauglystėje vargo neturėjau, kadangi visa avalynę man vežė iš užsienio, ir turėjau afigienus batukus visada. Dabar gi vargas sakyčiau, atrodo yra tų batų, bet kiti tokie jau kaldabozai, kad siaubas. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2009 08 25, 20:46)
...Kaune..Vilijampolės turguj...super madingų...didelių dydžių iš Prancūzijos.... smile.gif

O cia kurioj vietoj? Kurioj parduotuvej?
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2009 10 10, 20:50)
O cia kurioj vietoj? Kurioj parduotuvej?

...ten kur nuomuoja vestuvinius rūbus. Ir dar yra viena pardtuvė ten kur yra pasirinkimas dydelių....bet nemoku paaiškint....nu gal toj lygiagrečioj eilėj kur arčiau durų....
Atsakyti
Mergaites pabandykite karts nuo karto užsukti i Vilniuje Vokiečių gatveje Nr5 esančią parduotuvę''Nupirksiu batukus Tau'' .Jau kelis kartus ten aptikau Gabor firmos batus 43-44 dydžio.Super tikrai buvo grazus.Paklausiau pardavejos ar turi visuomet tokiu dydziu, nes mano peda irgi ohoho, tai pasake kad atsiveza tokiu batu ir turi.Irsiap sake kad labai paklausios dideles išmieros.Taip kad bandykite, gaudykite.Pati suprantu kokia tai didele problema.Ir aplamai reiktu suburti didziakoju kluba, kad galima butu karts nuo karto susieiti moteroms ir apsitarti kur ir kaip ka galima isigyti, kartais is vienos idejos ohoho kokia jega gimsta, reikia tik noro ir iniciatyvos.
Papildyta:
Lenkijoje antai tai aukštaugių klubas yra ikurtas, zmones susieina apsitaria su iškylančiomis problemomis del drabužių ir avalynės.O ka mes, negalime?
Atsakyti
QUOTE(rimulyte @ 2009 10 26, 15:46)
Lenkijoje antai tai aukštaugių klubas yra ikurtas, zmones susieina apsitaria su iškylančiomis problemomis del drabužių ir avalynės.O ka mes, negalime?

Galime ir mes, tik reik susirinkt pirma forume kur nors smile.gif
o dėl tos parduotuvės, prisimenu, jog kai lankiaus - kainos kandžiojosi.
O kokios vidutinės kainos?
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 10 26, 17:39)
Galime ir mes, tik reik susirinkt pirma forume kur nors smile.gif
o dėl tos parduotuvės, prisimenu, jog kai lankiaus - kainos kandžiojosi.
O kokios vidutinės kainos?

aga kainos ten neblogos, aš kažkada batelius ale klasikinius pirkau, tai per išpardavimą 200 mokėjau.
Atsakyti
Taip tikrai, kainos ten nemazos, kandziojasi .
Papildyta:
Gražke, tiek juokiausi iš tavo pasakymo apie batus'' Tokie kaldabozai''. Dar negirdėjau tokio išsireiškimo, bet vien tik vaizduotes deka gali lužti iš juoko
Atsakyti
QUOTE(rimulyte @ 2009 10 27, 09:17)
Taip tikrai, kainos ten nemazos, kandziojasi .

Kažkada, kai dar Dolita karts nuo karto atveždavo 42 dydžio batų, pirkau pas juos Peter Kaizer batelius. Tai žinokit nešiojau 6 metus thumbup.gif Ir dabar mokėčiau už man patinkančius 400 lt, bet net šita parduotuvė "Aš nupirksiu batukus tau" veža puse dydžio man per mažus šitos firmos batus doh.gif O Gabor, Ara ir kiti - man labai platūs verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 27 spalio 2009 - 08:23
Ir aš atėjau padejuoti verysad.gif Sudėtinga rasti gražius elegantiškus 43 dydžio batus (ar plačius 42). Na dabar parduotuvėse jau pasitaiko šiek tiek, nebe tokia problema kaip anksčiau, bet vis tiek sunku susirasti. Ypatingai 43 dydį. Jei būna koks modelis "Batų kalno" tipo išparduotuvėse užsilikęs, tai paprastai labai grubūs, nedailūs batukai. 42 pasitaiko parduotuvėse, bet sunku rasti tokius, kurie būtų ir gražūs, patogūs bei praktiški. Pavyzdžiui, gamina žieminius pašiltintus batus su visiškai lygiu padu. Kaip su tokiais paeiti ant suminto sniego ar ledo? Arba labai labai plonas padas. Arba kulnas 10cm. aukščio (per aukštas mano gabaritų moteriai) ir t.t.
Taigi, kol apeini visas parduotuves, kol randi patinkantį modelį... Nusiperki, nors šiek tiek spaudžia ir tikiesi, kad prasitampys. Dažnai prasinešioja, bet kartais - ne.
Dabar noriu nusipirkti šiltus ilgaaulius su natūraliu kailiu ar vilna viduje. Niekur nerandu. Internetu pirkti rizika, nes gali netikti. Ypač nežinomų firmų modeliai.
Galvoju, negi tikrai didelių dydžių batai Lietuvoje neturi paklausos, kad labai maža pasiūla. Parduotuvėse konsultantės-pardavėjos sako: "dažnai ateina moterys ir teiraujasi, bet, deja, neturim". Vokietijoj kiekvienoj batų parduotuvėj be problemų galima rasti batų iki 43 dydžio. Vasariniais batais ten ir apsirūpinusi, bet, kaip tyčia, niekad neišpuola nuvykti žiemą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2009 11 01, 19:13)
Ir aš atėjau padejuoti  verysad.gif Sudėtinga rasti gražius elegantiškus 43 dydžio batus (ar plačius 42). Na dabar parduotuvėse jau pasitaiko šiek tiek, nebe tokia problema kaip anksčiau, bet vis tiek sunku susirasti. Ypatingai 43 dydį. Jei būna koks modelis "Batų kalno" tipo išparduotuvėse užsilikęs, tai paprastai labai grubūs, nedailūs batukai. 42 pasitaiko parduotuvėse, bet sunku rasti tokius, kurie būtų ir gražūs, patogūs bei praktiški. Pavyzdžiui, gamina žieminius pašiltintus batus su visiškai lygiu padu. Kaip su tokiais paeiti ant suminto sniego ar ledo? Arba labai labai plonas padas. Arba kulnas 10cm. aukščio (per aukštas mano gabaritų moteriai) ir t.t.
Taigi, kol apeini visas parduotuves, kol randi patinkantį modelį... Nusiperki, nors šiek tiek spaudžia ir tikiesi, kad prasitampys. Dažnai prasinešioja, bet kartais - ne.
Dabar noriu nusipirkti šiltus ilgaaulius su natūraliu kailiu ar vilna viduje. Niekur nerandu. Internetu pirkti rizika, nes gali netikti. Ypač nežinomų firmų modeliai.
Galvoju, negi tikrai didelių dydžių batai Lietuvoje neturi paklausos, kad labai maža pasiūla. Parduotuvėse konsultantės-pardavėjos sako: "dažnai ateina moterys ir teiraujasi, bet, deja, neturim". Vokietijoj kiekvienoj batų parduotuvėj be problemų galima rasti batų iki 43 dydžio. Vasariniais batais ten ir apsirūpinusi, bet, kaip tyčia, niekad neišpuola nuvykti žiemą.  biggrin.gif

Dėl lygaus pado, tai reikia į avalynės taisyklą nunešti ir paprašyti, kad "profilaktiką" paklijuotų.
O dėl dydžių. Aš pernai užsipirkau žieminių batų. Tiesiog ėjau į parduotuves ir matavausi visus iš eilės 41 dydžio batus. O nešioju 42, nors dauguma 42 būna mažoki. Niekaip nesuprantu aš tų dydžių. Atrodo, kad pas mus 42 - tai tiesiog platesnis 41. O mano koja siaura, tai ilgio lygiai taip pat trūksta. Tai va, ir radau taip. Radau vienus A&G avalynėj be kulno, vienus Ecco su kulnu ir Danijoj su nedideliu kulniuku ir trumpaaulius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lauružė: 01 lapkričio 2009 - 20:30
QUOTE(Kalpana @ 2009 11 01, 19:13)
Ir aš atėjau padejuoti  verysad.gif

...jau rašiau ankščiau....yra kas daro pagal individualų užsakymą.... mirksiukas.gif ....Kaune, Kėdainiuose.....tik šlamančių turėt reik.....nes užsakymas gerokai daugiau kainuoja...
.....kartą pačiai teko pirkt Kaune "Drūtuolių rojuje" batus.....pasikapščius po etiketę, atradau kad jie Lenkų gamybos. Aiškų pavadinimo taip ir neišsisaugojau gamyklos. Bet va jie gamina gražius, naturalios odos, madingos batus. Ale va kaip tą gamyklą surast... g.gif
Atsakyti