Įkraunama...
Įkraunama...

Nestandartiniai rūbų/batų dydžiai

Jau čia forume ne kartą minėta avalynės atelje Algirdo 37, Vilniuje, kur batus siuva už visai priimtiną kainą. Visi, kas man rekomendavo tą atelje, buvo patenkinti rezultatu. Na, man nepataikė. Bet aš planuoju duot jiems dar vieną šansą. Jie irgi siuva iš natūralios odos.
Aišku, ir aš svajoju apie parduotuvę, kur gražius, stilingus, madingus didelio dydžio batus būtų galima pirma pasimatuoti ir tik po to pirkti. Bet realybė yra kitokia... verysad.gif
Atsakyti
Jo del dydžiu sutinku, anksciau visada nesiojau 42 dydi, bet dabar jie man visi maži, o dar ir koja išplatejo.Nors mano batu kolekcijoje yra viena pora 41 dydzio.Butinai reikia matuoti perkant.Aš irgi vis žiurinėju i internetines parduotuves, bet juk garantijos tai nera kad pataikysi.O kur tada deti tuos batus.Mano bendradarbe turedama standartine 38 dydzio koja ir tai va kelis kartus nepataike, tai per maži, tai per platūs.Bet vis parduoda, bedos nera su tokiu dydžiu.Bet va irgi vis pagalvoju, kad iš tikruju tokiu didžiakoju pilna Lietuva, tiek vyru tiek moterų, deja verslininkams nusispjauti.Aisku yra tas ''Gigantas'' bet kainas tai žveriškas užlaiko.Bandžiau su šeimininku pabendrauti del kainos, o jis sako kad man neapsimoka kitas kainas statyti, na kainų lakstumo politikos jokios.O po to stebisi kodel mažai perka. Na o mums didžiakojėms tik tenka tureti vilties kad situacija pageres, nes dabartinis jaunimas labai didelem kojom, net pačios pardavėjos tai pripažysta, sakau gal atsikvošės kas nors ir pradės vežti didesnių ir gražesnių batuku mums.
Atsakyti
Ech.. padejavau vakar, o šiandien nusišypsojo laimė nusipirkti patogius didelius Rieker firmos žieminius ilgaaulius. clap.gif Kaip tyčia dar pataikiau, kai prekės ką tik atvežtos buvo. Netgi turėjau iš ko rinktis.
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2009 11 02, 23:04)
Ech.. padejavau vakar, o šiandien nusišypsojo laimė nusipirkti patogius didelius Rieker firmos žieminius ilgaaulius. clap.gif  Kaip tyčia dar pataikiau, kai prekės ką tik atvežtos buvo. Netgi turėjau iš ko rinktis.

Sveikinu 4u.gif O kokioj čia parduotuvėj?
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2009 11 02, 23:04)
Ech.. padejavau vakar, o šiandien nusišypsojo laimė nusipirkti patogius didelius Rieker firmos žieminius ilgaaulius. clap.gif  Kaip tyčia dar pataikiau, kai prekės ką tik atvežtos buvo. Netgi turėjau iš ko rinktis.

ir koks tas "didelis" nr?
pagal mane tūrėtų būti minimaliai 43 smile.gif
Atsakyti
Manau, kad problema yra netik didele kojyte g.gif Man irgi beda-mano blauzda sustorejo ziauriai blush2.gif , tad nerandu ilgaauliu, kuriu uztrauktuka pavyktu suverzti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwiola @ 2009 11 02, 23:11)
ir koks tas "didelis" nr?
pagal mane tūrėtų būti minimaliai 43 smile.gif

Pasitaikė platūs dideli 42 batai, į kuriuos savo 42,5 ar 43 dydžio koją įtalpinau. Savo dydžio tiksliai nežinau, nes nusistatinėju pagal avalynę smile.gif Į pusę 42 dydžio batų kojos arba neįkišu, arba įkišu, bet per ilgį būna trumpi. Iš likusios pusės, kurių ilgio pakanka, 2/3 būna per siauri pėdos srityje. Esu turėjusi žieminės ir rudeninės 43 dydžio avalynės, tai buvo pats tas. Lengvų batelių paprastai užtenka padidinto 42 dydžio ar 42,5 smile.gif
Pirkau vienoje iš A&G avalynės tinklo parduotuvių.

Atsakyti
Batu kalne yra batu iki 44 dydzio, tik tiek kad kaip kam pagal skoni, kazko ypatingai grazaus tikrai nera, bet jei kam is bedos reikia galite bandyti pasiziureti.Vakar dabojau.
Atsakyti
Aha, ten yra pasitaikę nusipirkti gerus batus.
Bet praeitą savaitę kai buvau, neradau tinkamų. Dydžių buvo, bet tai ne viskas. Norisi nusipirkti ir kokybiškus, ir šiltus ir kad ant kojos pusę bėdos atrodytų.
Pataikius kai gauta nauja batų siunta, tikrai būna iš ko pasirinkti. Bet šiaip geri batai ten labai greitai išgraibstomi smile.gif
Atsakyti
Tikrai taip, geri batai išgraibstomi, aš pati esu užsirovusi prieš metus ant užvežimo, tai gerus vokiškus batus nugriebiau su avikailiu odinius ir demesezoninius, taipogi italu gamybos fantastiškus batus.Tai labai buvau patenkinta kad taip pasiseke.Paklojau pinigelio, užtat dabar bedos neturiu,Ir šiap bateliu kita kart galima neblogu rasti, tik va reikia pataikyti.
Mergytes butinai dalinkimes informacija kas kur ka prauostote del batu.Manau visoms tai aktualu.
Atsakyti
Aš nusipirkau Maximoj šiandien 41 išmieros trumpus, pirlnapadžius batus. Man jie su nailonine kojine didoki. Vadinasi, jie kažkur apie 42 dydį. Aš nešioju 41. Galėsiu laisvai nešioti ir storesnę kojinę thumbup.gif Zomšiniai, rudi. Kaina 80Lt. Be kailiuko. Panašius pernai pirkau Žygio batuose, tik ilgesnius ir su kailiuku. Puikiai nešiojosi, batai nepraleido vandens ir po kelnėm gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Aš čia su keistu klausimu
- kino kokia išmiera? 4u.gif
na, čiaip įdomu smile.gif Lenkijoj, Vokietijoj ilgapėdžių daug, tai ir siūva firmos atitinkamo dydžio avalynę, ir db galvoju, jei mūsų daaaug, na, koks šimtas, tai galvoju, kad atsiras koks biznierius biggrin.gif paklausą patenkint smile.gif))
tik reik kooperacijos biggrin.gif
nu, bet čia aš šiaip samprotauju smile.gif
ax.gif

mano 44 sad.gif ir čia tik dėl dėšinės didžiojo piršto lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rimulyte @ 2009 11 04, 09:03)
  Mergytes butinai dalinkimes informacija kas kur ka prauostote del batu.Manau visoms tai aktualu.

odėl dalinimosi - pritariu smile.gif
nes man laaabai nepatogu lakstyt į Batų kalną (tas kur virš IKI )
tai jei kas rastų 44 tapcę ir praneštų - dėkinga būčiau, geru žodžiu minėčiau smile.gif
mačiau trakų gatvėj pardę su 43-44 išmerom, ale kainos g.gif
atatinkamos smile.gif)
Atsakyti