kiek skaitau jus cia pagrinde tik del dideliu dydziu batu rasot,o gal kas susiduret su tokia problema kaip storos kojos,bet vistiek noris graziu,ilgu batu.Pas mane jos ir per blauzda storos ir cia zemiau,nezinau kaip ten vadinas,keltis lyg.Gal kas kur uzmate graziu batu?
QUOTE(pukuotukassss @ 2010 03 19, 11:31)
kiek skaitau jus cia pagrinde tik del dideliu dydziu batu rasot,o gal kas susiduret su tokia problema kaip storos kojos,bet vistiek noris graziu,ilgu batu.Pas mane jos ir per blauzda storos ir cia zemiau,nezinau kaip ten vadinas,keltis lyg.Gal kas kur uzmate graziu batu?
pas mane ta pati beda-peda gal ir nera blogiausia-41-42,bet plati ir per gurnelius ziauriai plati

QUOTE(pukuotukassss @ 2010 03 19, 10:31)
A
Papildyta:
Aš irgi turiu šitą problemytę, tai dabar radau kur gamina pagal užsakymą, pabandysiu užsisakyt tokius kokių noriu, tik neaišku kaip kaina, gal kas gaminotės, žinot kainytes?
Kaune.Lukšio g.turgelyje,dirba armenas batsiuvys.
Didelių išmierų batų mačiau parduotuvėje prie maximos, Ukmergės g., Vilniuje ten yra tokia parduotuvė kur batai ant sienos užkalti. Aš dažnai avalynę perku, nes gera kaina ir nuolaidą padaro. Paskutinį kart lankiausi prieš savaitę, tai net nusistebėjau, kad vyriškos avalynės dydis 50 yra.

urmo bazėje esu mačius moteriškus 43 dydžio batus

i | Ši tema nėra saulyte asmeninė tema, todėl jai skirtus klausimus rašykit į AŽ. Reklama kaip žinia forume draudžiama, kaip ir komercija. |
QUOTE(VyŠnĖ @ 2004 04 21, 09:19)

Taigi aciu, kad uzvedei tokia tema, seksiu, gal kas patars

Ech, aš 40-41